- 6 Şubat 2021
- 6.115
- 6.014
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #8.001
Bu ay olcak ama bilmiyorum bakalim aksilik vs olmazsa canimAynen kuzum bakayım bı ne zamana erteledin tüp bebeği
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ay olcak ama bilmiyorum bakalim aksilik vs olmazsa canimAynen kuzum bakayım bı ne zamana erteledin tüp bebeği
Çok hızlı düşmüş yaaaTedaviye başlamadan 1.77 e düşmüştü . En son kasımda baktırdım.
Mor maviyi döverMavi Mandalina bak benden duymuş olma ama yerinde olsam adımı mavi mandalina yapardım
Dellendim kızzzz bastım çöpe hepsini bikaç güne pişman olurumKız nasıl attın onlar kaç para oldular![]()
Maviesra olcam bendeHayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin
Bu kadar mavi enerjisine erkekfışkırır gruptan aha
Ben duyduğum sn senin yerine pişman oldumDellendim kızzzz bastım çöpe hepsini bikaç güne pişman olurum![]()
Hepimiz nickin önüne mavi mi eklesek napsakMaviesra olcam bende![]()
Eşime dedim direk kapıdaki çöpe koyBen duyduğum sn senin yerine pişman oldumçöpü çıkarmadık de lütfeeenn
![]()
Mavi nin olayı ne kaçırdım orayıMaviesra olcam bende![]()
ZuhahahaMavi Mandalina bak benden duymuş olma ama yerinde olsam adımı mavi mandalina yapardım
Halicim maraşa gel de şuraya yan yana oturup mesaj yazalım ahahaZuhahaha
TövbeeeeeZuhahaha
Marastayim ya tamamen gelince kesin tanışalım amaHalicim maraşa gel de şuraya yan yana oturup mesaj yazalım ahaha
Nereye kizTövbeeeeekız Hali bende seni bir yere etiket yapacaktım baktım çıkmıyorsun
dedim heralde bıraktı gitti buraları, şimdi görünce çok güldüm
Yağmur yağıyi hepHalicim maraşa gel de şuraya yan yana oturup mesaj yazalım ahaha
Aaaa, hoşgeldin o zaman. Mavi hali ismi maraşın yağmuruna yaradıMarastayim ya tamamen gelince kesin tanışalım ama![]()
Her şeyi deniyorum çaba benden takdir Allah tanTövbeeeeekız Hali bende seni bir yere etiket yapacaktım baktım çıkmıyorsun
dedim heralde bıraktı gitti buraları, şimdi görünce çok güldüm
Ay ne çok duam oldu uzun mu kiMart ayı hatim listesine![]()