Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kafam çok karışık sizlere bişey danışmak istiyorum.
Biz aralık ve şubat aylarında aşılama yaptık ama tutmadı. Bi sonraki regl ile tüp bebeğe başlamak istiyorum ama istemiyorum da .

Bi kaç ay dinlenip mi başlasam yoksa bu yola çıkmışken tedaviye devam mı etsem.
Amh geçen mayısta 3.70 iken 1.77 düştü bikaç ay beklersem iyice düşer diye de korkuyorum. Ama tekrar o iğneler ilaçlar gözümü korkutuyo.Eşiminde ileri hareket ve morfoloji 0.

Eşim kararı tamamen bana bıraktı iğneleri sen kullanıyosun kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yapalım diyo .

En iyi sizler anlarsınız beni siz olsanız ne yapardınız ? 🌸
Kuzum ileri hız 0 ve morfoloji 0 ile ne kadar denersen dene olmuyor. Önce onu kabullenmek gerek.
Bunu kabullenip tüp bebeğe geçeceksen ve kendine süre tanımak istiyorsan benim nacizane fikrim histeroskopi yaptırman.
Histeroskopi yaptır. Rahimde sorun var mı? Polip var mı baktır varsa tedavisini ol. Zaten sonra rahim 2-3 dinlendiriliyor.. O dinlenme sürecini geçir..
Sonra tüp bebeğe başlarsın…
Böyle yapmayayım dersen de hemen tüp bebeğe başla.. Zaten yumurta toplama aşaması zahmetli değil. Amh düşmeden yumurtaları topla embryo yap. Sonra 2-3 ay dinlenip öyle transfer sürecine gir..
Bence bu 2 si arasında karar ver..
Bana kalırsa histeroskopi öncelik ver..

Kuzular çatlatma iğnesi sonrası lh test yaptınız mı, ne zaman çatladı? Ben 28 şubatta saat 13.00 da oldum, 53 54 saat oldu ama lh testim böyle hala çatlamayı göremedim🤷‍♂️
Tatlım çatlatma iğnesi olunca lh testleri hep pik çıkıyor.. beta hcg de hep pozitif çıkıyor 😌10-12 gün sonra geçiyor etkisi.. 36-40saatvarası kesin çatlamıştır merak etmeee seenn 🤗

kizlarr sonunda pozitif sonuclari gordum 28 subatta (ovulasyondan 10 gun sonra )🥰 dunde kan testi verdim . 15 cikti bhcg seviyem. cuma randevum var . muhtemelen bir test daha isticek doktorum .

ilk resim 28 subattan . 1-2 haftalik hamile cikti.

Eki Görüntüle 3017639

ikinci resim bugunden . ovulasyondan 12 gun sonra oda pozitif cikti . fakat bu testi 10. gunde de yaptmistm negatif cikmisti. demek ki hcg seviyem artiyor giderek 🥰🧿

Eki Görüntüle 3017637
Hayırlısı olsun cnm bu daha güzelmiş test olarak anlaşılıyor enazindan çizgi aramıyorsun ilerde lazım olursa bende alayım nerden almistin adı ne bu markanın

Margee Margee bence git bi görüş ben şubatta hemen başlar diye gittim şu an en erken nisanda yapcak değerler iyi çıkarsa. Ha hemen yaparım derse o zaman düşünürsün en azından bilgi almak için ve bir doktor seçip bir kez muayne edilmek için o doktorda acele edebilirsin bence

Arkadaşlar bebeniz olunca lütfen binada oturuyorsanız tepinmemesi gerektiğini öğretin bu nedir ya essek kadarlar tertertepiniyorlar her gün.Hayir benim bebem olursa ben bilerek tepindirtcem ben çektim birazda başkası çeksin bezdimmmmm
Bizim üst kat ve yan bina bina yalıtımı o kadar kötü ki tuvalet tarafında millet ne konuşuyor duyuyorsun yanda 2 küçük çocuk yukarda 4 ve daha fazla çocuk var sanırım çıldırıyorum şikayet falan ettik yine aynı söz dinlemiyor çocuklar tepemizde tepiniyorlar🤯

Bizim üst kat ve yan bina bina yalıtımı o kadar kötü ki tuvalet tarafında millet ne konuşuyor duyuyorsun yanda 2 küçük çocuk yukarda 4 ve daha fazla çocuk var sanırım çıldırıyorum şikayet falan ettik yine aynı söz dinlemiyor çocuklar tepemizde tepiniyorlar🤯
Napcaz böyle ya hiç dinlenemiyorum=(

kizlarr sonunda pozitif sonuclari gordum 28 subatta (ovulasyondan 10 gun sonra )🥰 dunde kan testi verdim . 15 cikti bhcg seviyem. cuma randevum var . muhtemelen bir test daha isticek doktorum .

Eki Görüntüle 3017639

ikinci resim bugunden . ovulasyondan 12 gun sonra oda pozitif cikti . fakat bu testi 10. gunde de yaptmistm negatif cikmisti. demek ki hcg seviyem artiyor giderek 🥰🧿

Eki Görüntüle 3017637
Maşallah inş sağlıkla artar🥰

Eki Görüntüle 3017639

Eki Görüntüle 3017637
Tebriklerr 🥰Sağlıkla ilerlesin inşallah kuzum 🌸🤲

Amh fsh yumurta geliştirici ilaç sonrası bir süre düşüyormuş canım. Birkaç ay kafanı topla, psikolojik olarak. Vucudun da dinlensin, baya hormon ilaç aldın. Sonra tüp bebeğe geç 😍
Evet bütün hormonlarım alt üst oldu. Eski neşeli hallerimi özledim sanırım ara vericem

Back