- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #7.941
Kuzum ileri hız 0 ve morfoloji 0 ile ne kadar denersen dene olmuyor. Önce onu kabullenmek gerek.Kızlar kafam çok karışık sizlere bişey danışmak istiyorum.
Biz aralık ve şubat aylarında aşılama yaptık ama tutmadı. Bi sonraki regl ile tüp bebeğe başlamak istiyorum ama istemiyorum da .
Bi kaç ay dinlenip mi başlasam yoksa bu yola çıkmışken tedaviye devam mı etsem.
Amh geçen mayısta 3.70 iken 1.77 düştü bikaç ay beklersem iyice düşer diye de korkuyorum. Ama tekrar o iğneler ilaçlar gözümü korkutuyo.Eşiminde ileri hareket ve morfoloji 0.
Eşim kararı tamamen bana bıraktı iğneleri sen kullanıyosun kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yapalım diyo .
En iyi sizler anlarsınız beni siz olsanız ne yapardınız ?![]()
Bunu kabullenip tüp bebeğe geçeceksen ve kendine süre tanımak istiyorsan benim nacizane fikrim histeroskopi yaptırman.
Histeroskopi yaptır. Rahimde sorun var mı? Polip var mı baktır varsa tedavisini ol. Zaten sonra rahim 2-3 dinlendiriliyor.. O dinlenme sürecini geçir..
Sonra tüp bebeğe başlarsın…
Böyle yapmayayım dersen de hemen tüp bebeğe başla.. Zaten yumurta toplama aşaması zahmetli değil. Amh düşmeden yumurtaları topla embryo yap. Sonra 2-3 ay dinlenip öyle transfer sürecine gir..
Bence bu 2 si arasında karar ver..
Bana kalırsa histeroskopi öncelik ver..