Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlarr sonunda pozitif sonuclari gordum 28 subatta (ovulasyondan 10 gun sonra )🥰 dunde kan testi verdim . 15 cikti bhcg seviyem. cuma randevum var . muhtemelen bir test daha isticek doktorum .

ilk resim 28 subattan . 1-2 haftalik hamile cikti.

Eki Görüntüle 3017639

ikinci resim bugunden . ovulasyondan 12 gun sonra oda pozitif cikti . fakat bu testi 10. gunde de yaptmistm negatif cikmisti. demek ki hcg seviyem artiyor giderek 🥰🧿

Eki Görüntüle 3017637
Hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin
Bekleyek tutarsa bizde mavişim maviselim 🤣🤣🤣🤣🤣
Bu kadar mavi enerjisine erkek 🎎 fışkırır gruptan aha

Maşallah inş sağlıkla artar🥰
amin canim tesekkur ederim🥰
Kaçıncı ayında gebe kaldın hayırlı olsun canim =)
biz agustos dan beri deniyoruz. Ekim de bir dusuk oldu. smdi 6. ay da tekrar pozitifi gordum.
Maşallah inş sağlıkla artar🥰

Tebriklerr 🥰Sağlıkla ilerlesin inşallah kuzum 🌸🤲
tesekkur ederimm🥰🧿

insallah herkes cift cizgiyi gorur en kisa zamanda 🥰🥰🙏🏼🧿

Kuzum ileri hız 0 ve morfoloji 0 ile ne kadar denersen dene olmuyor. Önce onu kabullenmek gerek.
Bunu kabullenip tüp bebeğe geçeceksen ve kendine süre tanımak istiyorsan benim nacizane fikrim histeroskopi yaptırman.
Histeroskopi yaptır. Rahimde sorun var mı? Polip var mı baktır varsa tedavisini ol. Zaten sonra rahim 2-3 dinlendiriliyor.. O dinlenme sürecini geçir..
Sonra tüp bebeğe başlarsın…
Böyle yapmayayım dersen de hemen tüp bebeğe başla.. Zaten yumurta toplama aşaması zahmetli değil. Amh düşmeden yumurtaları topla embryo yap. Sonra 2-3 ay dinlenip öyle transfer sürecine gir..
Bence bu 2 si arasında karar ver..
Bana kalırsa histeroskopi öncelik ver..
Çok güzel anlatmışsın canım teşekkür ederim çokta haklısın. Ama doktorun önünden bile geçesim yok yani tedaviyle alakalı hiç bişi yapmak istemiyorum bu ruh halindeyken hiç bişi yolunda gitmez bence .
Böyle tamamen kafamdan çıkarmak istiyorum

Margee Margee bence git bi görüş ben şubatta hemen başlar diye gittim şu an en erken nisanda yapcak değerler iyi çıkarsa. Ha hemen yaparım derse o zaman düşünürsün en azından bilgi almak için ve bir doktor seçip bir kez muayne edilmek için o doktorda acele edebilirsin bence
Evet hemen başlatmıyolar ama sanırım bikaç ay ertelicem ☹️kendimi inceledim de çok yıpratmışım çok bırakmışım kendimi kafamı toparlamak istiyorum .

Oy kuzucum ama böyle yapma, zaten olmuyor bir de böyle psikolojik olarak yıpratırsak kendimizi süreç iyice uzar kendine gel bakim döverim
Bugün çok düşündüm tamamen hayatımın merkezine koymuşum ya da 2 tedavi üst üste oldu diye hayatımın merkezi oldu.
Ovulasyon testlerimi bile çöpe attım yumurtlama da takip etmicem bütün doktorları takipten de çıktım sadece takviye vitaminlerimi falan kullanıcam.
Sonra yazarım buraya kafamdan sildiğim ay gebe kaldım diye 🤪

Bugün çok düşündüm tamamen hayatımın merkezine koymuşum ya da 2 tedavi üst üste oldu diye hayatımın merkezi oldu.
Ovulasyon testlerimi bile çöpe attım yumurtlama da takip etmicem bütün doktorları takipten de çıktım sadece takviye vitaminlerimi falan kullanıcam.
Sonra yazarım buraya kafamdan sildiğim ay gebe kaldım diye 🤪
Aaaa aşkolson bana yollasaydın testleri ahahhaha

Şaka bir yana, iyi yapmışsın canım. 😍😍 Sal gitsinn, hatta durumunuz müsaitse bir haftasonu bir yerlere kaç eşinle

Testte t çizgisini gördün ama değil mi? Bu bir ovülasyon testi markasının yanında gelen hcg testi, millet yapacak "aaa ben kimyasal geçirdim başka marka ovülasyon testi yaparken hiç kimyasal olmamıştı demek ki bu marka iyi" diyecek. Resmen bilinçli koyulmuş 😂
Eveet gördüğüm oldu çok mantıklı dedigin😅

Hergün yapınca kurur adamlar yaa 😂😂 bizde 4 gün üstüste oldu anca 1 haftada toparlar kendini 🙈
Olamadı 😂😂😂 bugün 4 olacaktı, mutfakta işimi bitirene kadar uyumuş 🙈 iğne öncesi, iğne günü ve sonraki gün oldu yeterince yavrucak vardır içerde heralde ya 😂

Olamadı 😂😂😂 bugün 4 olacaktı, mutfakta işimi bitirene kadar uyumuş 🙈 iğne öncesi, iğne günü ve sonraki gün oldu yeterince yavrucak vardır içerde heralde ya 😂
Biz üst üste değerlendirdik 4 gün. Son ilişki geçen perşembe sabah akşam oldu 😂 adam hala yanıma yanaşmıyor 🤣🤣🤣

Back