- 19 Şubat 2022
- 1.899
- 2.169
- 83
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.841
Allah seni gerçek sandimKızlar iğneden sonra ikinci günden merhabaDaha yumurtam çatladı mı onu bile bilmeden gebelik testlerinden birini harcadım, yalancıda olsa pozitif bir beta hcg testi görmek istedim Ne şahane bir görüntü
Gerçeğini sağlıklı bir şekilde görmek biran önce hepimize nasip olsun
Bn onu bi araştırayım bakayım alayım da başlayayımBen de regenesis max vardı o iyiydi bence ama bir suru başka vitamin verdi onları içiyorum şu an
Ya ilk dedim ki gerçekmiş gibi atayımAllah seni gerçek sandim
Ama daha iyisi vardır belki iyice bak senBn onu bi araştırayım bakayım alayım da başlayayım
Sizin tiroid de sıkıntı var bence endokrin gidin…olmadı yine yine olmadı hastaneye gitmiyim dimi boşuna adet söktürücü alıyım sağlık ocağından aşılama için başlayalim bı daha
Ben sürekli bebek sevmeye gidiyorumBu akşam arkadaşıma yemeğe gittik, onların da 1,5 yaşında bebeği var. Eşim bir oynadı bir sevdi içim gitti
Ben 2 aydır.. Günde 3 tane kullanıyorum. Olmuyor böyle… Sadece Pazartesi yanlışlıkla 3 tane aynı anda yaptım kasık ve bel ağrısı yaptı..Ah bu hormonlar yaaaakıntıyı görmezden geliyorum zaten, yumurtalığım çekiliyor dünden beri, o da 3 tane yumurta attığı için muhtemelen..
Bende işe yaramaz
Aaa öyle miBen 2 aydır.. Günde 3 tane kullanıyorum. Olmuyor böyle… Sadece Pazartesi yanlışlıkla 3 tane aynı anda yaptım kasık ve bel ağrısı yaptı..
Benimkinin hala umudu var.. kk okumuşBenim kocada negatif görmekten ümidi kesmiş, test yapma akışına bırak gitsin diyorikimizde oturduk hayırlısını bekliyoruz relax biçimde
Omega pa kullandım çok iyi..Kızlar omega 3 ve Quenzim alcm kullanan var mı aramızda hangi marka almalıyım
Allahtan çok bilmiyoruz walla ne diyim …Valla bende anlamadımNeden olmuyor ki falan diye konuştuğum iki çocuklu menepozdaki kuzenim, zamanı vardır olur illa diye beni avuturken Hatice hamileyim hemde ikizmiş dedi 4 çocuk nasıl olacak, sağlıklı mı değil mi, nasıl olacak maddi açıdan kaldıramayız derken doğurdu hepimiz hala şoktayız, çocuklar 5 6 aylık oldu bile
En kötüsü çıkacağını bile bile yapınca sevinemiyorsunKızlar iğneden sonra ikinci günden merhabaDaha yumurtam çatladı mı onu bile bilmeden gebelik testlerinden birini harcadım, yalancıda olsa pozitif bir beta hcg testi görmek istedim Ne şahane bir görüntü
Gerçeğini sağlıklı bir şekilde görmek biran önce hepimize nasip olsun
Bunlar bana hiç gerçekçi gelmedi. Nerede yaptırdınız? Bu değer ile ilk aydan değil her ceketi attığında hamile kalmanız gerekirdiYorumlarınıza talibim galiba artık eşim derin bir nefes alabilir
Bakalm cnm yarın gidicem sonuçları gostercem yineSizin tiroid de sıkıntı var bence endokrin gidin…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?