Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunlar bana hiç gerçekçi gelmedi. Nerede yaptırdınız? Bu değer ile ilk aydan değil her ceketi attığında hamile kalmanız gerekirdi😂
Doktorun önerdiği yerde yapıldı bi önceki testimiz agustos ayında 92 milyon çıkmıştı bu 2 ay bal polen karisimi kullandı . Sıkıntı eşimde değil bence zaten benim tek tüpüm tıkalı ve miyomum var

Doktorun önerdiği yerde yapıldı bi önceki testimiz agustos ayında 92 milyon çıkmıştı bu 2 ay bal polen karisimi kullandı . Sıkıntı eşimde değil bence zaten benim tek tüpüm tıkalı ve miyomum var
Bilemiyorum ana %76 hıZ… 600 milyon üstü sperm 4 ten büyük morfoloji.. çoo normal değil.. tüpünüzde hidrosalpinksi değilse gene gebe kalırdınız ..
Ama merkez makinada ölçmüş gibi..

Kızlar iğneden sonra ikinci günden merhaba😍Daha yumurtam çatladı mı onu bile bilmeden gebelik testlerinden birini harcadım, yalancıda olsa pozitif bir beta hcg testi görmek istedim😂 😂 😂 Ne şahane bir görüntü🙈
Gerçeğini sağlıklı bir şekilde görmek biran önce hepimize nasip olsun 🤲💕
Yaaaa hiççç silinmesin koyulaşarak gitsin inşallahhh 🤩🤩🤩 iğne vurulduğum ay ben de yapmıştım öylesine bile görmek baya iyi geliyor insana ya. Allahım gerçeğini de görmemizi nasipp etsinnn 😍😍🤲 ben bıraktım artık testleri, ne ovulasyon ne gebelik testi.. Aşılama olacağı ay 14. Kan veririm anca. O boş çizgileri görmek yıldırdı beni

Yaaaa hiççç silinmesin koyulaşarak gitsin inşallahhh 🤩🤩🤩 iğne vurulduğum ay ben de yapmıştım öylesine bile görmek baya iyi geliyor insana ya. Allahım gerçeğini de görmemizi nasipp etsinnn 😍😍🤲 ben bıraktım artık testleri, ne ovulasyon ne gebelik testi.. Aşılama olacağı ay 14. Kan veririm anca. O boş çizgileri görmek yıldırdı beni
İnşallah pozitifi görürüz kuzum biran önce🤲😍

Back