- 14 Mart 2021
- 8.612
- 9.306
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #7.801
Ben 14 Mart 2021 de katilmisim Nisan anneleriyle başladım masallah çoğu annis oldu doğurabilir aylar geçti kalakaldm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen instagram da prp sonrası doğal gebelik haberi gördüm aklıma sen geldin kuzum inşallah sende hamiş olcksnBen ve sol tarafım pert 1 haftadır bu prp den sonra oldu inşallah ise yaradigindan oluyodur amin.
Teşekkür ederim dün açtım hesabı bayadır takip ediyordum da bi türlü hesap açamamıştım nasipAmin canım hayırlı olsun.
O deilde mavili nickler hep hamis kalıyor adımı değiştirecem mavihali yapcam![]()
Ah ah usandım ya 20 mart kocamin doğum gunu bi supriz olsa allah bi nasip etseBnde buradayım kızlar ayrıca arya ve Esra da var![]()
Ay insallah doktorum baya iyi bi doktor şükür ve çok muhatap olmuyor işini yapıp geçiyor pahalıdan bi yer. Çok soru sorulmuyor tek şunu dedi prp sonrasi doğal yolla çok kalan var.insallah bana da nasip olur.aminnGeçen instagram da prp sonrası doğal gebelik haberi gördüm aklıma sen geldin kuzum inşallah sende hamiş olcksn
Sorun mayıs grubundaBen onu yapmıştım oda işe yaramadı bak yine yazıyorum![]()
Insallah olcak canım Allah bize de nasip etsin şu tepemdeki bebeler gibi hop hoplatcam onu.birazda başka komşular bezsinAh ah usandım ya 20 mart kocamin doğum gunu bi supriz olsa allah bi nasip etseovu unutuyorum hep yapmayı spontane deniyoz
![]()
Ikiz olsada keşke var bi hayatımızInsallah olcak canım Allah bize de nasip etsin şu tepemdeki bebeler gibi hop hoplatcam onu.birazda başka komşular bezsin![]()
Kiz hayalimiz ay yazamadım yaaaa
Biz de öyle bi kaç gün denedik tahmini olduysa oldu modundayız daha baya var bata umudum yok ama olsundu inşallah bizde müjdeli haberi alcaz kuzumAh ah usandım ya 20 mart kocamin doğum gunu bi supriz olsa allah bi nasip etseovu unutuyorum hep yapmayı spontane deniyoz
![]()
Neden olmasın ki inşallah olcak cnmAy insallah doktorum baya iyi bi doktor şükür ve çok muhatap olmuyor işini yapıp geçiyor pahalıdan bi yer. Çok soru sorulmuyor tek şunu dedi prp sonrasi doğal yolla çok kalan var.insallah bana da nasip olur.aminn![]()
Normal normal 35 güne kadar normal 2 gün geç 2 gün erken olabilir sıkıntın yok27 Şubat'taydi normalde ama buda normal süre gibi oluyor herhalde dimi
Okulda mısın canisi öğrenciler diyecek neden guluyor sevgili hocamızAllah cezanuzı vermesin nöbetçiyim çok okuyamıyorum çenenizin bağı çözüldügülüyom salak salak
![]()