Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun çarşamba izinli olmasam o nobet benim olurdu kesin ay nasıl ağrım var iyiki izinliyim

Ucretsiz izin az alcam heralde parasız tatili napim al bebeye para harcamaktan param kalmadı evde de izin hiç güzel değil.gezmedikce para olmadıkça izin sacma😅

Kızlar iş arkadaşım ertesi gün hapı içtiği halde gebe kalmış dış gebelik kürtaj olacak. Gerçekten Allah verince her türlü veriyo boşuna ayakları dikip bişiler yapıyoruz
Valla bende anlamadım 🤷‍♂️ Neden olmuyor ki falan diye konuştuğum iki çocuklu menepozdaki kuzenim, zamanı vardır olur illa diye beni avuturken Hatice hamileyim hemde ikizmiş dedi 4 çocuk nasıl olacak, sağlıklı mı değil mi, nasıl olacak maddi açıdan kaldıramayız derken doğurdu hepimiz hala şoktayız, çocuklar 5 6 aylık oldu bile

Ben baya uzun süredir hamile kalamamistim kendi sağlık sorunlarım vs yüzünden tedavi de olamamistim geçen aylarda artık gözümü kararttim kendi canımı hiçe sayıp dedim denemeliyim belki rabbim yardım eder hormon ilaçları vs kullandım yasak olduğu halde şuan hamileyim ama ben başka birşey anlatmak istiyorum sizlere.
Ben de sürekli çocuk istiyordum sürekli çevremde herkesin çocukları oldu 2. Ye bile hamile kalanlar oldu zaten tanıdıklarımın çocuk ne zaman lafıni söylemiyorum bile, bazen Allahım bize çocuk vermeyecek misin diye düşünüyordum. Daha sonra karşıma bı video çıktı orada bir kadın arkadaşını anlatıyordu sürekli çocuk istermisti o da ama olmuyormuş sürekli dua eder Rabbimden istermiş bı sebepten olmuyormuş. En sonunda demiş ki vardır bunda da bir hayır Allah'ım sen bize çocuk nasip etmesen bile biz senden razıyız sende bizden razı ol diye dua etmeye başlamış ve kabullenmiş ve daha sonra hamile olduğunu öğrenmiş. Bende sürekli çocuk düşünmekle kafayı bozmuştum en sonunda bende böyle dua etmeye başladım Allah'ım bize çocuk vermeyebilirsin sen hakkımızda en hayırlısını bilirsin ben senden razıyım sende bizden razı ol ben tedavilerimi oluyorum sen en doğru zamanda nasibimizde varsa bize nasip edersin diye dua etmeye başladım daha sonra hamile kaldığımı öğrendim iğne ile ve çok fazla bir tedavi de görmedim ve çoğu doktor bana sen baya bir hormon tedavisi görmeden çocuk olmaz diyip duruyorlardı.
Allah herkesin hakkında hayırlısını versin en hayırlı zamanda bir evlat nasip etsin , Allah herkesten razı olsun 🤲🤲

Kızlar 35 günde bi adet oluyorum pcos görünümü var dedi ultrasonda görünmedi değerlerde normal ama fsh 5 biraz yüksekmiş yumurtlama takibi yaptık her ay progesteron 9.8 10 11 ki biseyler çıkıyordu klomen tedavisi bana gerekirmi sizce

Back