Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iğneden sonra ikinci günden merhaba😍Daha yumurtam çatladı mı onu bile bilmeden gebelik testlerinden birini harcadım, yalancıda olsa pozitif bir beta hcg testi görmek istedim😂 😂 😂 Ne şahane bir görüntü🙈
Gerçeğini sağlıklı bir şekilde görmek biran önce hepimize nasip olsun 🤲💕

Eklentiler

• _20220302_151106.JPG
    _20220302_151106.JPG
    50,8 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar iğneden sonra ikinci günden merhaba😍Daha yumurtam çatladı mı onu bile bilmeden gebelik testlerinden birini harcadım, yalancıda olsa pozitif bir beta hcg testi görmek istedim😂 😂 😂 Ne şahane bir görüntü🙈
Allah seni gerçek sandim😅

Yorumlarınıza talibim galiba artık eşim derin bir nefes alabilir 🤲

Eklentiler

• 20220302_144837.jpg
    20220302_144837.jpg
    105,5 KB · Görüntüleme: 57
Ah bu hormonlar yaaa 🥺🥺 akıntıyı görmezden geliyorum zaten, yumurtalığım çekiliyor dünden beri, o da 3 tane yumurta attığı için muhtemelen..
Ben 2 aydır.. Günde 3 tane kullanıyorum. Olmuyor böyle… Sadece Pazartesi yanlışlıkla 3 tane aynı anda yaptım kasık ve bel ağrısı yaptı..

Valla bende anlamadım 🤷‍♂️ Neden olmuyor ki falan diye konuştuğum iki çocuklu menepozdaki kuzenim, zamanı vardır olur illa diye beni avuturken Hatice hamileyim hemde ikizmiş dedi 4 çocuk nasıl olacak, sağlıklı mı değil mi, nasıl olacak maddi açıdan kaldıramayız derken doğurdu hepimiz hala şoktayız, çocuklar 5 6 aylık oldu bile
Allahtan çok bilmiyoruz walla ne diyim …

En kötüsü çıkacağını bile bile yapınca sevinemiyorsun😄

Back