Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın sabah ilk idrarla yap canım bencee
Günaydın sabah testi yaptım İnşaAllah yanlış görmüyorumdur yarın sabah tekrarlayıp yine pozitif görürsem kan testi vermeye gidicem acile 🥰♥️

Eklentiler

• C38B4399-B545-45E8-9606-D2DDA001C419.jpeg
    C38B4399-B545-45E8-9606-D2DDA001C419.jpeg
    195,5 KB · Görüntüleme: 65
26DCE934-BEB6-423E-A264-A7BC40B4600E.jpeg

Kızlar alttakini bugün tekrarladım ve nerdeyse çizgi kaybolmuş sanırım yine olmadı daha adetime 6 gün var ama bilmiyorum 3 gün önce test yaptım hiçbir şey çıkmadı dün silikti şimdi daha da silik anlayamıyorum erken heveslendim sanırım

Eki Görüntüle 3016918
Kızlar alttakini bugün tekrarladım ve nerdeyse çizgi kaybolmuş sanırım yine olmadı daha adetime 6 gün var ama bilmiyorum 3 gün önce test yaptım hiçbir şey çıkmadı dün silikti şimdi daha da silik anlayamıyorum erken heveslendim sanırım
Bence aynı. Var mı yok mu diye kendine eziyet edeceğine kan vermeyi denesen? 😊

Çok teşekkür ederim ben daha sevinemiyorum kendimi kan testine şartladım 2.5 senedir evliyim 1 senedir istiyoruz bu 2 kimyasal sonrası bakalım İnşaAllah meleğim tutunur bu sefer😍
ınsallaaahhh tutunsun yavrun, ne guzel mutluluklar yaaa.
darısı bızlere ınsallah

Canlar kist yok sanırım ya en azından regl başladı gerçi herşey yarın belli olcak regl olmaya sevindim açıkçası ne düşüncegimi de bilmiom ama belirsizlik kalktı ortadan en azından buna da şükür miktarını su an kontrol edemedim belki de yarın tamamen normale döner akıntı

Back