- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.018
- 478
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #7.761
Günaydın canlar tüp bebek doktoruma yazdım tam o anda regl başladı yarına randevu aldım hakkımızda hayırlısı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ınsallaahhh bebıs yerlesıyordur kuzum, asılama olmustun dımıAh bu hormonlar yaaaakıntıyı görmezden geliyorum zaten, yumurtalığım çekiliyor dünden beri, o da 3 tane yumurta attığı için muhtemelen..
3 yumurta mı ikiz oluyormuş bir deAh bu hormonlar yaaaakıntıyı görmezden geliyorum zaten, yumurtalığım çekiliyor dünden beri, o da 3 tane yumurta attığı için muhtemelen..
Hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın İnşaAllah4+5 günlük hamileyim
Günaydın sabah testi yaptım İnşaAllah yanlış görmüyorumdur yarın sabah tekrarlayıp yine pozitif görürsem kan testi vermeye gidicem acileYarın sabah ilk idrarla yap canım bencee
Acilden almazlar. Ayrıca artık tekrar edeceği kalmamış, testlere yazık etme, randevu al git doktoraGünaydın sabah testi yaptım İnşaAllah yanlış görmüyorumdur yarın sabah tekrarlayıp yine pozitif görürsem kan testi vermeye gidicem acile![]()
bat ne zaman canımm ?Günaydın sabah testi yaptım İnşaAllah yanlış görmüyorumdur yarın sabah tekrarlayıp yine pozitif görürsem kan testi vermeye gidicem acile![]()
Bence aynı. Var mı yok mu diye kendine eziyet edeceğine kan vermeyi denesen?Eki Görüntüle 3016918
Kızlar alttakini bugün tekrarladım ve nerdeyse çizgi kaybolmuş sanırım yine olmadı daha adetime 6 gün var ama bilmiyorum 3 gün önce test yaptım hiçbir şey çıkmadı dün silikti şimdi daha da silik anlayamıyorum erken heveslendim sanırım
Daha çok erken diye durduruyorum kendimi negatifi görmeye cesaretim yokBence aynı. Var mı yok mu diye kendine eziyet edeceğine kan vermeyi denesen?![]()
O zaman idrar testi yapmayı da bırakDaha çok erken diye durduruyorum kendimi negatifi görmeye cesaretim yokinsn 8 aydır eziyet ediyorum
![]()
Bıraktım valla bugünden itibaren artık yapmıcam adetim geçerse zaten direk kana giderim psikolojim bozuluyorO zaman idrar testi yapmayı da bırak![]()
28 şubattıbat ne zaman canımm ?
Kadın doğum acil direk alıyo kapısını çok aşındırdımAcilden almazlar. Ayrıca artık tekrar edeceği kalmamış, testlere yazık etme, randevu al git doktora![]()
hayırlı olsun canımmm cok sevındımm28 şubattı
Çok teşekkür ederim ben daha sevinemiyorum kendimi kan testine şartladım 2.5 senedir evliyim 1 senedir istiyoruz bu 2 kimyasal sonrası bakalım İnşaAllah meleğim tutunur bu seferhayırlı olsun canımmm cok sevındımm
ınsallaaahhh tutunsun yavrun, ne guzel mutluluklar yaaa.Çok teşekkür ederim ben daha sevinemiyorum kendimi kan testine şartladım 2.5 senedir evliyim 1 senedir istiyoruz bu 2 kimyasal sonrası bakalım İnşaAllah meleğim tutunur bu sefer![]()
Amin İnşaAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşaAllahınsallaaahhh tutunsun yavrun, ne guzel mutluluklar yaaa.
darısı bızlere ınsallah