Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normal tarihinde adet görüyorsun canım bir olumsuzluk olduğunu düşünmüyorum

Kızlar adet tarihimden 2 gün önce adet oldum dua etmiştim bebek yok ise erken adetim gelsin diye şükür tuttu adetin 3.günü femaraya başladım dün akşam son ilacımı içtim yarın kontrole gideceğim. Bu ay hamile kalacağım diye hissediyorum eğer tutarsa doğum günüme denk geliyor uzun süre yazmadığım için kısa bir özet geçtim

Ayyy hadi inşallah. Nedense bende de pozitif bir hisler var ama bakalım

Ayyy hadi inşallah. Nedense bende de pozitif bir hisler var ama bakalım
İnşallah kuzum ya ben kimyasalda hamile kalacağıma çok emindim tutmuştu sonra 2 ay ara verdim kist sebebiyle bu ay çok umutluyum. Valla seliz mayıs grubundan bi biz kuruyup kaldık sanki

Mayıs grubunun hepsi kurudu kaldı
İnşallah bu laneti biz kırıcaz seninle Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah Doğum günümde güzel haberi alırsam Kasım’da doğum oluyor oda evlik yıl dönümüm olur inşallah femara dışında d vitamini b12 coraspin kullanıyorum inşallah güzel haberi önce sen sonra ben vericem

Hayırlı ondan sonra totem yapıp Temmuz grubunu açtım bir dahaki Temmuz geliyor battik iyice Allah nasip eder hayirlica inşallah

Kızlar bi turlu kadın doğumdan sıra bulamadim randevusuz gidince sıra vermiyorlarmis kan girişi de yaptiramadik haliyle.
Kendi doktorum da adetin geçene kadar bekleyelim dedi ne kadar erken kan o kadar çok takip yiranmana strese gerek yok normal hayatına devam et dedi zaten normali adet gecikince test yapip kan vermekmis lafını da sokuşturdu kalakaldım elimde testlerle özel hast de baya uzak hava da buz bugün, bize yine beklemek düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…