- 18 Nisan 2021
- 14.890
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.402
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.781
Normal tarihinde adet görüyorsun canım bir olumsuzluk olduğunu düşünmüyorumCanlar kist yok sanırım ya en azından regl başladı gerçi herşey yarın belli olcak regl olmaya sevindim açıkçası ne düşüncegimi de bilmiom ama belirsizlik kalktı ortadan en azından buna da şükür miktarını su an kontrol edemedim belki de yarın tamamen normale döner akıntı
Evet canım geçen perşembe aşılandım.. bakalım hayırlısı ve sağlıklısıınsallaahhh bebıs yerlesıyordur kuzum, asılama olmustun dımı
27 Şubat'taydi normalde ama buda normal süre gibi oluyor herhalde dimiNormal tarihinde adet görüyorsun canım bir olumsuzluk olduğunu düşünmüyorum
Evet canım27 Şubat'taydi normalde ama buda normal süre gibi oluyor herhalde dimi
Ayyy hadi inşallah. Nedense bende de pozitif bir hisler var ama bakalımKızlar adet tarihimden 2 gün önce adet oldum dua etmiştim bebek yok ise erken adetim gelsin diye şükür tuttuadetin 3.günü femaraya başladım dün akşam son ilacımı içtim yarın kontrole gideceğim. Bu ay hamile kalacağım diye hissediyorum eğer tutarsa doğum günüme denk geliyor uzun süre yazmadığım için kısa bir özet geçtim
İnşallah kuzum yaAyyy hadi inşallah. Nedense bende de pozitif bir hisler var ama bakalım
Mayıs grubunun hepsi kurudu kaldıİnşallah kuzum yaben kimyasalda hamile kalacağıma çok emindim tutmuştu sonra 2 ay ara verdim kist sebebiyle bu ay çok umutluyum. Valla seliz mayıs grubundan bi biz kuruyup kaldık sanki
İnşallah bu laneti biz kırıcaz seninle Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallahMayıs grubunun hepsi kurudu kaldı
Misal ben hagagahaMayıs grubunun hepsi kurudu kaldı
Amin canım hayırlı olsun.Amin İnşaAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşaAllah
Ayy evet canım senide hatırladımMisal ben hagagaha
Hayırlı ondan sonra totem yapıp Temmuz grubunu açtım bir dahaki Temmuz geliyor battik iyice Allah nasip eder hayirlica inşallahAyy evet canım senide hatırladıminşallah el ele laneti kırıcaz biz ilk defa kk girip Mayıs ayı topiğine katılmıştım katılmaz olaydım aylar ayları yıllar yılları takip etti hala tık yok.
Ben onu yapmıştım oda işe yaramadı bak yine yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?