Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah bizimde yüzümüze güler inşallah kuzum 🤲 ben mayıs grubundan @HTCNM, bu kim deme 😂 dün ilk defa çatlama iğnesi oldum, her ay umutlanmak için bir neden buluyoruz işte... Allah daha fazla bekletmesin, sağlıklı sıhhatli yavrularımız olsun artık inşallah🤲💕
İsim mi değiştirdin? İnşallah sonucun güzel olur kuzum hayırlısı ile

Folik asit d vitamini bı de stromega içiyorum içinde takviyeler bakalm yarıin doktor verir xaten bı de regl olunca gidiccem ikinci aşılama için zaten ama kasigim ağrıyor gebeliğe yordm tabi ama
Ya kist ya enfeksiyon bilemedim rahatsız etmeye başladı artık sağlık ocağı kadın doğuma git ddrse gidicem daha ordaki randevuyu iptal etmedim

Eklentiler

• images (11).jpeg
    images (11).jpeg
    4,2 KB · Görüntüleme: 20
Gündüz gece var hep sürekli olmasads iki taraflı anlık yokluyor bugünde ishal 2 defa geldi anlamadım ki şu renginde de akinti mevcut alt karın falanda ağrıyor of yarın bı olsun da bakalm şişlik var dedim ya benmi abaetttim bilemiyorm hala ama bı daha bakmadım takmıyim diye yarın anlaticam hepsini jinekoloji görsun derse giderim

Folik asit d vitamini bı de stromega içiyorum içinde takviyeler bakalm yarıin doktor verir xaten bı de regl olunca gidiccem ikinci aşılama için zaten ama kasigim ağrıyor gebeliğe yordm tabi ama
Ya kist ya enfeksiyon bilemedim rahatsız etmeye başladı artık sağlık ocağı kadın doğuma git ddrse gidicem daha ordaki randevuyu iptal etmedim
Kiz bunun içinde her şey varmış bi b12 yok😅

Kiz bunun içinde her şey varmış bi b12 yok😅
Ne biliyim doktor verdi bunları 😀bakmadım icerriklerine hiç
Yarın sabahtan tüp bebk doktoruma anlaticam durumu eeger regl bekleme gel derse gididcem yok tedavini ol regl ol gel derse öğlen sağlık ocağına gidicsm sonra da kadın doğum doktoruna Perşembe günü bakalim

ikinci aşılamayi yapicaz sonuçta bı sorun çıkmasın son anda diğer doktorlar dan sknti çıkmasın diye düşündüm şimdi

Ne biliyim doktor verdi bunları 😀bakmadım icerriklerine hiç
Yarın sabahtan tüp bebk doktoruma anlaticam durumu eeger regl bekleme gel derse gididcem yok tedavini ol regl ol gel derse öğlen sağlık ocağına gidicsm sonra da kadın doğum doktoruna Perşembe günü bakalim

ikinci aşılamayi yapicaz sonuçta bı sorun çıkmasın son anda diğer doktorlar dan sknti çıkmasın diye düşündüm şimdi

Hayirlisi olsun canims

E Eslem11 canım hoşgeldin İstediğin bir mesajı cevaplamak istersen mesajın altında cevapla seçeneğine tıkla mesajını yazabilirsin🤗

Kızlar aranızda progestanı fitil olarak kullanan var mı?? Aşılama sonrası kullanıyorum 5 gündür.. regl başlangıcı gibi hafif hafif sancım ve acayip bir depresif ruh halim var.. bu hormondan mı acaba?? 🥺🥺🥺
canımm fıtıl sancı yaoıyor fena akıntı bırde , hormonlardan olabılır

Bence 36. gün ama gerçekte daha 6.gün 🤣🤣 günler geçmiyor resmen. Yumurtladığım taraftaki kasığım çekiliyor ince ince zonkluyor bugün 3-4 saattir.. ama progestan diyip ciddiye almıyorum 🤭🤭 taze anneye sormak lazım sende varmıydı bişeyler o günlerde 😍🥰
haklısın canım günler geçmiyor biraz daha sabır 😊 kasık ağrısı bende de olmuştu hala devam ediyor progestan etkisi miymiş bilmiyordum

Back