Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
😑😑😑olmadı yine yine olmadı hastaneye gitmiyim dimi boşuna adet söktürücü alıyım sağlık ocağından aşılama için başlayalim bı daha
Kuzum B12 in çok düşük gebe kalirsanda tehlikeli vitamin düsuklugun için muhakkak doktor bişeyler yazsın iğne iste özellikle, bol bol et, koyu yeşillik tüket, kuru tüket

Selam canım, çatlatma iğnesinin içinde beta hcg olduğu için yaklaşık 10 gün gebelik testleri yalancı pozitif çıkar.. yarından sonra test yaparsan daha doğru olur canım 😇

Kuzucum gecen ay 9.gunde cok nett negatiftim. Cok sasirmistim hatta. Bu ay 9.gunde (ortadaki test ) sanki cok hafif bir cizgi var gibi ne diyorsun ?

Canım benim seni tekrar gördüğüme çook sevindim. Hayırlısı olsun kuzum. Hep derim vardır rabbimin bildiği vakti zamanı. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin kuzum. Geldim canım geldim burdayım.
Bende bu ay tedavi denedim kuzum ilk defa. Bende de hala birşey yok😁
Azim ile çabaya devam 💪💪😂
Çok teşekkür ederim canım benim😍😍 Aynen öyle o zamanı bekliyoruz hepimiz sık sık burada görelim seni inşallah pozitifle sonuçlanır çiçeğimm❤️💙

Kuzum B12 in çok düşük gebe kalirsanda tehlikeli vitamin düsuklugun için muhakkak doktor bişeyler yazsın iğne iste özellikle, bol bol et, koyu yeşillik tüket, kuru tüket
Salata yeşillik falan yerim ama şaşırdım. Bende gidicem zaten sağlık ocağına yarın o adet söktürücü vermezse kadın doğuma gidicem bakalm

Kaç günlük gecikme var 1 haftaya kadar normal sayılıyor çünkü boş yere ilaç alma
Normalde 27 Şubat'ta regl ama iki gündür günde 1 /2 defa ishalde gidiyorum cokn. Değil ama bı an önce ikinciye başlayım bitsin iştiyorum 🥺 yumurtalar kist de yapmış olablr

Selizay Selizay @Sasa234 @Esrakcshn @Adelnaz

Bi görünüp kaybolanlar hamile, biz hala beklemede 😏 sorun ne niye olmuyor keşke anlasam bi
Allah bizimde yüzümüze güler inşallah kuzum 🤲 ben mayıs grubundan H HTCNM , bu kim deme 😂 dün ilk defa çatlama iğnesi oldum, her ay umutlanmak için bir neden buluyoruz işte... Allah daha fazla bekletmesin, sağlıklı sıhhatli yavrularımız olsun artık inşallah🤲💕

Normalde 27 Şubat'ta regl ama iki gündür günde 1 /2 defa ishalde gidiyorum cokn. Değil ama bı an önce ikinciye başlayım bitsin iştiyorum 🥺 yumurtalar kist de yapmış olablr
Anladım canım doktor baktığında durumuna göre verir geçmiş olsun 😘

Arkadaşlar İstanbul’da Yasemin Çekmez i bileniniz gideniniz var mı tüp bebek uzmanıymış
Ben gittim o kadar tatlı bir doktor ki iyi ki karşıma çıkmış diyorum benim 2. Denemem yasemin hanımla oldu bildiğiniz eğitim vererek her detayı anlattı transferimi oldum ve önce Allah sonra yasemin hanımın kişiselleştirilmiş tedavisiyle pozitifi gördüm.asla araya aracı koymadan direk kendisiyle iletişime geçiyorsunuz ve kan alma gibi bir durum olursa yine kendi yapıyor.ki ben istanbul dışından geldim tedaviye birde arkadaşıma da tavsiye etmiştim o da şuan gebe🥰

Allah bizimde yüzümüze güler inşallah kuzum 🤲 ben mayıs grubundan H HTCNM , bu kim deme 😂 dün ilk defa çatlama iğnesi oldum, her ay umutlanmak için bir neden buluyoruz işte... Allah daha fazla bekletmesin, sağlıklı sıhhatli yavrularımız olsun artık inşallah🤲💕
Ben hatırladım 😁

Çok teşekkür ederim canım benim😍😍 Aynen öyle o zamanı bekliyoruz hepimiz sık sık burada görelim seni inşallah pozitifle sonuçlanır çiçeğimm❤️💙
Canımm teşekkür ederim. Buralardayim kuzum. 🤗 Dilerim hepimiz görelim pozitifleri. Mart ayı hepimize uğurlu gelsin İnşaAllah. 🤲😘

Canım senin kaçıncı günün aşılamada nasıl gidiyor belirti var mı☺️
Bence 36. gün ama gerçekte daha 6.gün 🤣🤣 günler geçmiyor resmen. Yumurtladığım taraftaki kasığım çekiliyor ince ince zonkluyor bugün 3-4 saattir.. ama progestan diyip ciddiye almıyorum 🤭🤭 taze anneye sormak lazım sende varmıydı bişeyler o günlerde 😍🥰

Back