- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.721
Kuzum B12 in çok düşük gebe kalirsanda tehlikeli vitamin düsuklugun için muhakkak doktor bişeyler yazsın iğne iste özellikle, bol bol et, koyu yeşillik tüket, kuru tüketolmadı yine yine olmadı hastaneye gitmiyim dimi boşuna adet söktürücü alıyım sağlık ocağından aşılama için başlayalim bı daha
Selam canım, çatlatma iğnesinin içinde beta hcg olduğu için yaklaşık 10 gün gebelik testleri yalancı pozitif çıkar.. yarından sonra test yaparsan daha doğru olur canım
Çok teşekkür ederim canım benimCanım benim seni tekrar gördüğüme çook sevindim. Hayırlısı olsun kuzum. Hep derim vardır rabbimin bildiği vakti zamanı. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin kuzum. Geldim canım geldim burdayım.
Bende bu ay tedavi denedim kuzum ilk defa. Bende de hala birşey yok
Azim ile çabaya devam
Salata yeşillik falan yerim ama şaşırdım. Bende gidicem zaten sağlık ocağına yarın o adet söktürücü vermezse kadın doğuma gidicem bakalmKuzum B12 in çok düşük gebe kalirsanda tehlikeli vitamin düsuklugun için muhakkak doktor bişeyler yazsın iğne iste özellikle, bol bol et, koyu yeşillik tüket, kuru tüket
ErkekYaa kıyamam kız mı? Sana yardımcı olur annesiBenimde abimle annelerimiz ayrı ama 40 kardeşe değişmem abimi
Kaç günlük gecikme var 1 haftaya kadar normal sayılıyor çünkü boş yere ilaç almaSalata yeşillik falan yerim ama şaşırdım. Bende gidicem zaten sağlık ocağına yarın o adet söktürücü vermezse kadın doğuma gidicem bakalm
Valla görünüyor çizgi canım, inşallah daha da artarKuzucum gecen ay 9.gunde cok nett negatiftim. Cok sasirmistim hatta. Bu ay 9.gunde (ortadaki test ) sanki cok hafif bir cizgi var gibi ne diyorsun ?
Nasip nasip nasip, başka açıklaması yokSelizay @Sasa234 @Esrakcshn @Adelnaz
Bi görünüp kaybolanlar hamile, biz hala beklemedesorun ne niye olmuyor keşke anlasam bi
Ah canım yaolmadı yine yine olmadı hastaneye gitmiyim dimi boşuna adet söktürücü alıyım sağlık ocağından aşılama için başlayalim bı daha
İnşallahErkekne mutluluk inşallah bizimkiler de sizin gibi yakın olur
Normalde 27 Şubat'ta regl ama iki gündür günde 1 /2 defa ishalde gidiyorum cokn. Değil ama bı an önce ikinciye başlayım bitsin iştiyorumKaç günlük gecikme var 1 haftaya kadar normal sayılıyor çünkü boş yere ilaç alma
Allah bizimde yüzümüze güler inşallah kuzumSelizay @Sasa234 @Esrakcshn @Adelnaz
Bi görünüp kaybolanlar hamile, biz hala beklemedesorun ne niye olmuyor keşke anlasam bi
Canım senin kaçıncı günün aşılamada nasıl gidiyor belirti var mıSelam canım, çatlatma iğnesinin içinde beta hcg olduğu için yaklaşık 10 gün gebelik testleri yalancı pozitif çıkar.. yarından sonra test yaparsan daha doğru olur canım
Anladım canım doktor baktığında durumuna göre verir geçmiş olsunNormalde 27 Şubat'ta regl ama iki gündür günde 1 /2 defa ishalde gidiyorum cokn. Değil ama bı an önce ikinciye başlayım bitsin iştiyorumyumurtalar kist de yapmış olablr
Ben gittim o kadar tatlı bir doktor ki iyi ki karşıma çıkmış diyorum benim 2. Denemem yasemin hanımla oldu bildiğiniz eğitim vererek her detayı anlattı transferimi oldum ve önce Allah sonra yasemin hanımın kişiselleştirilmiş tedavisiyle pozitifi gördüm.asla araya aracı koymadan direk kendisiyle iletişime geçiyorsunuz ve kan alma gibi bir durum olursa yine kendi yapıyor.ki ben istanbul dışından geldim tedaviye birde arkadaşıma da tavsiye etmiştim o da şuan gebeArkadaşlar İstanbul’da Yasemin Çekmez i bileniniz gideniniz var mı tüp bebek uzmanıymış
Sağol canım bakalm yarın ne dicek yazarım yine belkide kadın doğuma yönlendirecekAnladım canım doktor baktığında durumuna göre verir geçmiş olsun
Canımm teşekkür ederim. Buralardayim kuzum.Çok teşekkür ederim canım benimAynen öyle o zamanı bekliyoruz hepimiz sık sık burada görelim seni inşallah pozitifle sonuçlanır çiçeğimm
Bence 36. gün ama gerçekte daha 6.günCanım senin kaçıncı günün aşılamada nasıl gidiyor belirti var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?