Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gittiğim iki özel doktor ovülasyon testi ile takip ediyorsan ve doğru yapıyorsan progesteron kan testine gerek yok dedi. Dünki gittiğim devlet hastanesi doktoru da doğru sonuç veriyor, ha kandan lh hormonuna bakmışız ha idrardan aynı şey dedi. Tam yumurtlama gününde bile şansımız sadece yüzde 20 bilmeden dalmak şansı iyice azaltır bence
Anladım canım 🥰 sagol aciklama için🥰

Biraz geç yumurtlama olmuş olabilir. Ya kan testi ver net olsun, ya da idrar testi yap belki çıkar 💕

Canım ikinci kontrolde yeterince büyümediğini görüp ilaç dozunu arttırabilirdi. Doktorun biraz acemi mi acaba
Devlet hastanesi ya asıl doktorları görmek çok nadir oluyo. O yüzden acemi doktorlar var.
Canım bende bu ay tek doz 5 gün klomen kullandım. 11 12. Günde çatlayan yumurtalar bir türlü büyümedi, hatta yumurtalar takip sırasında eridi 2 tane kaldı.17, gün iğne oldum sağda 25 solda 20 mmdi. Ovulasyon günüm 5 gün falan gecikti, ilaç çok geciktirdi
İğne için kaç mm olmasını bekliyolar peki

@zahrada Beybiler zahrada doğum yapmış..
Zahrada ile beraber başlayanlar benim gibi 9 ay geçmiş hala aynı yerdeyiz😂

Kuzum Allah analı babalı büyütsün. Maşallah Allah yolunu güzel etsin… Sağlıklı sohhatli vatana millete hayırlı evlat eylesin😘
Vay be Zahrada hamile kaldı, doğdu ben hala buradayım 😔 attığı testi bile hatırlıyorum

Selizay Selizay MaviSasa234 MaviSasa234 Maviesra Maviesra Margee Margee

Bi görünüp kaybolanlar hamile, biz bahtsız bedeviler hala beklemede 😏
Napacaksın kuzum.. Biz hala gayrete tabiyiz. Her ay elimizden geleni yapıyoruz... Olumlama yapıyorum mesela bu ay.. 21 gün yapılıyormuş.. Sende yap... Biraz olsun rahatlatıyor.. Umut fakirin ekmeği :D
Kul kuruyor bakalım kader yüzümüze gülecek mi :D

Yaparimda kuzu çıkan sonuca çok güvenemem 14. Güne kadar sonuç aldatabilir diyorlar ama. Bilmiyorum. Beklerim galiba 😂
Sabrın varsa dayan kuzum :D Ben dayananlara ayrı bir saygı duyuyorum :D
Ama bende test almadım. Bende dayananlar sınıfında yer almak için elimden geleni yapacağım :D

Sabrın varsa dayan kuzum :KK70: Ben dayananlara ayrı bir saygı duyuyorum :KK70:
Ama bende test almadım. Bende dayananlar sınıfında yer almak için elimden geleni yapacağım :KK70:
Dayan guzum dayan. Sabrın sonu selamet. Ben bekliycem diyom ama bekleyebilirmiyim bilmiyorum.😂

Heveslendirmek istemem ama 11. Gün bende iğnenin etkisi geçmişti hayalet çizgi bile yoktu inşallah sende de iğne etkisi değildir
Bende çok heveslenmek istemiyorum dün yaptığımda hiçbir şeyin çıkmadığını görünce bugünde belirsiz bi şey görünce insan heves ediyor inşallah boş değildir

Back