Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Comfort ve prodoctor bana yalancı pozitif verdi o yüzden almıyorum artık
Allah allah... bende de suan cok kucuk ikinci cizgi var bat gunum bugun hicbir belirti yok. 2 3 gun onceye kdr kasikk ve bel agrim vardi siddetli suanda yok tamamen belirtiler 0landi. Bekliyorum bende yeni testler gelsin diye 3 4 gun sonra kan verjrim bende....

İnşallah güzel haberler alırsın canım

Rica ederim umarım değeriniz iyidir buraya da yazın mutlkaa özelde yarına bulursunuz yüksek ihtimal
Evt herkese iyi akşamlar kızlar,bu yıl bebek sahibi olmak isteyen tüm anneler yavrularına kavuşur inşallah, ben bugün dr gittim,ama yanlış alarmmış, adetim gecikmiş,test nasıl çift çıktı,neyse,muayenemi oldum,iyi oldu,nasip bakalım.

Allah'ım güzel yarabbim bizim de yüzümüzü güldürsün amin

Tiniminimavihanim
Canım sen nasılsın durumlar nedir sende.
Dönüş yapmışsın tekrar buraya. Sevindim adına
Canımmm dogacımm evet geldim kuzumm ben hala devam bebem de gelmiyor daha ama umutla beklemeye devam gell çok özletme kendini hayırlı haberlerini alalım

Merhaba aranıza yeni katıldım benim de bat 28 henüz test yapmadım 3 gündür adet olucak gibi ağrım vardı 2-3 gündür göğsümün sadece uçları acıyor dokunamıyorum bile birde bikaç gündür yatmadan ve sabah kalkınca çok acıktığımı hissediyorum bakalım hayırlısı sizce ne zaman test yapsam net çıkar yine negatif görmek istemiyorum

Yarın sabah ilk idrarla yap canım bencee

Kızlar selam , Rabbim su mubarek gunlerde hepimize hayirli evlatlar nasip etsin insallah

Bu ay catlatma ignesi oldum. İgne ile 2.denemem gobekten vuruldum. Bugun ignenin 10.gunu. İgnenin 3.gunu , dün yani 9.gun ve bugun 10.gun olmak uzere test yaptim. Daha onceki testlerimde kuruma cizgisi dahi olmazdi. 3.gun testindeki cizgi yalanci pozitif ondan eminim ama bir bakarmisiniz

Eklentiler

• 16461588318786585433252787329327.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 82
Canımmm dogacımm evet geldim kuzumm ben hala devam bebem de gelmiyor daha ama umutla beklemeye devam gell çok özletme kendini hayırlı haberlerini alalım
Canım benim seni tekrar gördüğüme çook sevindim. Hayırlısı olsun kuzum. Hep derim vardır rabbimin bildiği vakti zamanı. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin kuzum. Geldim canım geldim burdayım.
Bende bu ay tedavi denedim kuzum ilk defa. Bende de hala birşey yok
Azim ile çabaya devam

olmadı yine yine olmadı hastaneye gitmiyim dimi boşuna adet söktürücü alıyım sağlık ocağından aşılama için başlayalim bı daha

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-01-22-15-24-93_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 83
Önceden de 1.20 çıktı yükselmedi adet olmuştum boşuna gitmiyim söktürücü verir herhalde sağlık ocağı aşılama için başlayalim yine

Dualarınız için com teşekkür ederim ne yapalım hayrilisi buymuş kist oldu yüksek ihtimal biraz uzulcem ama gecicek

Selam canım, çatlatma iğnesinin içinde beta hcg olduğu için yaklaşık 10 gün gebelik testleri yalancı pozitif çıkar.. yarından sonra test yaparsan daha doğru olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…