- 19 Şubat 2022
- 1.899
- 2.169
- 83
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.701
Comfort ve prodoctor bana yalancı pozitif verdi o yüzden almıyorum artıkComfort days ve prodoctor var trendyolda baska testlerde varda ben gordugum fiyatin markalarını soyledimm misal 6 tane comfort 2 tane prodoctor siparis ettim 60 tl flndi.
Allah allah... bende de suan cok kucuk ikinci cizgi var bat gunum bugun hicbir belirti yok. 2 3 gun onceye kdr kasikk ve bel agrim vardi siddetli suanda yok tamamen belirtiler 0landi. Bekliyorum bende yeni testler gelsin diye 3 4 gun sonra kan verjrim bende....Comfort ve prodoctor bana yalancı pozitif verdi o yüzden almıyorum artık
Aynen al benden de o kadarVay be Zahrada hamile kaldı, doğdu ben hala buradayımattığı testi bile hatırlıyorum
İnşallah güzel haberler alırsın canımAllah allah... bende de suan cok kucuk ikinci cizgi var bat gunum bugun hicbir belirti yok. 2 3 gun onceye kdr kasikk ve bel agrim vardi siddetli suanda yok tamamen belirtiler 0landi. Bekliyorum bende yeni testler gelsin diye 3 4 gun sonra kan verjrim bende....
Evt herkese iyi akşamlar kızlar,bu yıl bebek sahibi olmak isteyen tüm anneler yavrularına kavuşur inşallah, ben bugün dr gittim,ama yanlış alarmmış, adetim gecikmiş,test nasıl çift çıktı,neyse,muayenemi oldum,iyi oldu,nasip bakalım.Rica ederim umarım değeriniz iyidirburaya da yazın mutlkaa özelde yarına bulursunuz yüksek ihtimal
Allah'ım güzel yarabbim bizim de yüzümüzü güldürsün aminNapacaksın kuzum.. Biz hala gayrete tabiyiz. Her ay elimizden geleni yapıyoruz... Olumlama yapıyorum mesela bu ay.. 21 gün yapılıyormuş.. Sende yap... Biraz olsun rahatlatıyor.. Umut fakirin ekmeği
Kul kuruyor bakalım kader yüzümüze gülecek mi
Canımmm dogacımmTiniminimavihanim
Canım sen nasılsın durumlar nedir sende.
Dönüş yapmışsın tekrar buraya. Sevindim adına
Evet canım çok yeniAyy sende mi taze hamişssin.. Maşallah.. sağlıkla değerlerin katlansın artsın inş
Ay hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallahİnşallah kuzum yaa bi daha yaptım inanamadigimdan o da aynı o kadar umutsuzdum ki inşallah sağlıkla devam eder hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşalım bebislerimize
Yarın sabah ilk idrarla yap canım benceeMerhaba aranıza yeni katıldım benim de bat 28 henüz test yapmadım 3 gündür adet olucak gibi ağrım vardı 2-3 gündür göğsümün sadece uçları acıyor dokunamıyorum bile birde bikaç gündür yatmadan ve sabah kalkınca çok acıktığımı hissediyorum bakalım hayırlısı sizce ne zaman test yapsam net çıkar yine negatif görmek istemiyorum
Canım benim seni tekrar gördüğüme çook sevindim. Hayırlısı olsun kuzum. Hep derim vardır rabbimin bildiği vakti zamanı. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin kuzum. Geldim canım geldim burdayım.Canımmm dogacımmevet geldim kuzumm ben hala devam bebem de gelmiyor daha ama umutla beklemeye devam gell çok özletme kendini hayırlı haberlerini alalım
Selam canım, çatlatma iğnesinin içinde beta hcg olduğu için yaklaşık 10 gün gebelik testleri yalancı pozitif çıkar.. yarından sonra test yaparsan daha doğru olur canımKızlar selam , Rabbim su mubarek gunlerde hepimize hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Bu ay catlatma ignesi oldum. İgne ile 2.denemem gobekten vuruldum. Bugun ignenin 10.gunu. İgnenin 3.gunu , dün yani 9.gun ve bugun 10.gun olmak uzere test yaptim. Daha onceki testlerimde kuruma cizgisi dahi olmazdi. 3.gun testindeki cizgi yalanci pozitif ondan eminim ama bir bakarmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?