Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öncee sen hatta beraber gidiyodunuz M MaviMabellee mm sonra ben peşinizde koşarak gelirim çiçeğimm:KK55::KK55:
Ayyy inşallah balım, karnım hafif sızlamaya başladı, ben de acaba bebe yerleşmeye mi çalışıyor acaba diye gittim hemen avokado yedim ahshd yardım etmek lazım 😂😂😂

Kızlar iğneden sonraki ilk günden merhabaa. Nasılsınız bakalım??? 😍
Doktor 3 gün üstüste değerlendirin dedi, dün değerlendirme yaptık ama önceki günde yapmıştık, 4 gün üstüste olacak.
Buarada bugün lh test yaptım idrar damlar damlamaz 10 sn geçmeden kopkoyu bir t çizgisi belirdi, 5 dkda durum bu, gözümüz pik görsün 🙈 inşallah bu ay tutar yaa🙏
Akşam yiğidim aslanım yanaş bakalım yanıma derim artık😂😂😂

Eklentiler

• _20220301_175222.JPG
    _20220301_175222.JPG
    53,6 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar iğneden sonraki ilk günden merhabaa. Nasılsınız bakalım??? 😍
Doktor 3 gün üstüste değerlendirin dedi, dün değerlendirme yaptık ama önceki günde yapmıştık, 4 gün üstüste olacak.
Buarada bugün lh test yaptım idrar damlar damlamaz 10 sn geçmeden kopkoyu bir t çizgisi belirdi, 5 dkda durum bu, gözümüz pik görsün 🙈 inşallah bu ay tutar yaa🙏
Akşam yiğidim aslanım yanaş bakalım yanıma derim artık😂😂😂
Ziyan etme kız testleri pahalı zaten ahsha

Ziyan etme kız testleri pahalı zaten ahsha
Kız burda bir eczacı gebelik testini 5 tlye satıyor bebetime, lh test gördüm laboquik fiyatı ne o kutunun dedim. İçi eksilmiş heralde gebelik sanıp sattık dedi 😂 eee ne olacak fiyatını hesaplayalım kalanı ben alayım ne kadar tanesi dedim barkodu okuttu etti bulunamadı amaann buda 5 TL dedi 6 tane aldım az önce 😂😂😂
Bak fiyatı yüksekse ben anlamam hakkını helal et dedim, helalde etti üstelik 🙈😄

Kız burda bir eczacı gebelik testini 5 tlye satıyor bebetime, lh test gördüm laboquik fiyatı ne o kutunun dedim. İçi eksilmiş heralde gebelik sanıp sattık dedi 😂 eee ne olacak fiyatını hesaplayalım kalanı ben alayım ne kadar tanesi dedim barkodu okuttu etti bulunamadı amaann buda 5 TL dedi 6 tane aldım az önce 😂😂😂
Bak fiyatı yüksekse ben anlamam hakkını helal et dedim, helalde etti üstelik 🙈😄
Ben haziran ayında eczaneye ovülasyon testi sordum, kalem şeklinde kutuda 2 tane vardı 70 TL demişti 😂

O testi ilk defa burda duydum kk da 🙈😅
Dr oktolar nediyi acaba bu konuda onuda merak etmedim değil gerçi lazım degl simdi ama 😅
Gittiğim iki özel doktor ovülasyon testi ile takip ediyorsan ve doğru yapıyorsan progesteron kan testine gerek yok dedi. Dünki gittiğim devlet hastanesi doktoru da doğru sonuç veriyor, ha kandan lh hormonuna bakmışız ha idrardan aynı şey dedi. Tam yumurtlama gününde bile şansımız sadece yüzde 20 bilmeden dalmak şansı iyice azaltır bence

Hasret kaldık böylesi sonuçlaraa yaa😍😍😍 hayırlı olsunnn kuzummm Rabbim sağlıkla devamını getirisinnn🤲🏻 Gün aşırıdan farklı başka birşey yaptın mı
Kuzum Allah sizlere de nasip etsin en kısa surede görmeyi 🙏 dua ediyorum hem kendim için hem sizin için sağlıkla devam etsin diye kotu tecrübelerim oldu daha once ne yazık ki bu öyle bir şey ki endişem asla bitmiyor kan vermeye bile ayağım gitmiyor olumsuz bi şey duyarim diye.

Gün aşırıdan ilişkiden başka, takviye olarak iki buçuk aydır ari sütü kullanıyorum sabahlari düzenli.

Bu ay regl döneminde gynopol diye bir takviye aldım inositol icerikli doktorum önermişti kaliteli yumurtlama için, folik asit diofol kullanıyordum onun yerine gynopolu kullandım 10-12 saşe, sonra bıraktım diofole devam ettim. Ümidi kesmiştim yani yumurtlama belirtisi olmadı çünkü bu ayı gözden çıkarıp önümüzdeki ay kullanayim kalanını dedim hatta 🙈

Bir de regl döneminden tahmini yumurtlama bitene kadar her gün yürüyüşe çıktım tüm aylardan farklı yaptığım tek şey düzenli yürüyüş oldu kuzum

Back