Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim eşim ameliyat olalı 1 yılı geçti Aralık'ta, doktoru 6 ay içinde gebelik bekliyoruz değerler çok güzel demişti olmadı durumunuz varsa aşılama tüp bebek deneyin direk dedi bizde önce bı normal sıralamaya gidelim dedik pcos var bende adetleri düzene soktuk yumurta geliştirici hap ve ovitrelle iğne ile ilk denemede hamile kaldım çok şükür , amiin çok teşekkür ederim rabbim dileyen herkese nasip etsin 💞🤲
Bize de artık doğal yollardan bekliyoruz demişti doktor. Benim tek tüp kapalı başka bir problem yok 4. Ay olduğu için biraz daha akışına bırakıp aşılamayla başlarız herhalde😊 aminn inşallah 💐

Kızlar geçen gün sipariş ettiğim size de söylediğim testler geldi 6-7 Mart gibi regl günüm, dedim zaten 25 tane var hadi yapayım sabahtan beri defalarca tuvalete çıkmıştım yine de zorladım kendimi su falan içtim testi yaptım. Sonuç şaşkınım
Hasret kaldık böylesi sonuçlaraa yaa😍😍😍 hayırlı olsunnn kuzummm Rabbim sağlıkla devamını getirisinnn🤲🏻 Gün aşırıdan farklı başka birşey yaptın mı

8E71EC2D-EC83-4A11-88CF-9FB0CD8951CE.jpeg
E6DAEEAB-81A5-42AB-8D96-8E2670D86CEC.jpeg

Kızlar yardımcı olur musunuz boşuna mı hevesleniyorum sizce iğnemin 11. Günü ikili testin üstteki dün yaptım alttakini az önce yaptım adetime birkaç gün var daha

ikinci çocuk mu senin ne güzel.. evde bir ergenimiz var bizim de 13 yaşında (eşimin ilk evliliğinden) içimizde en heycanlı o sürekli kardeşim diye söze başlıyor karnımı seviyor kuzum 😇
Yaa kıyamam kız mı? Sana yardımcı olur annesi☺️Benimde abimle annelerimiz ayrı ama 40 kardeşe değişmem abimi ❤️

Back