• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ne ya 20gun önce gittim ilk kez 12bin dedi tupe prp yaparken geçen hafta sordum değişti mi diye 13 800 dedi arada 15gun yok ve bana en erken nisanda yapacaklar o zamana nolur bilemem dediler
Yok artık bir fiyat belirlenir onun üstünden gidilir bu ne böyle gün doğmadan zam geliyo

Yok artık bir fiyat belirlenir onun üstünden gidilir bu ne böyle gün doğmadan zam geliyo
Daha o tedaviye geçmediğimiz icin kapsamaz beni haklılar çünkü ben tup diye gittim ama o şimdilik başka tedaviye odaklandı yani prp . Nisanda da değerlere göre yapcak belki yapmaz o da haklı yani. Ama dediki eskiden değişmiyorsun bu kadar şimdiki zamanda sıkıntı var

Müjdemi isterim idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Yanıyooooor 😔😔😔😔 her yumurtlama dönemi aynı şey
Kuzum erkek üroloji doktoru!!!🙈 "Enfeksiyonu çok takmayın, çocuk istemi olan kadınlarda sık değerlendirme nedenli genelde oluyor, sabunlayıp yapmıyorsunuz sonuçta" demişti gülerek 😄😄😄

Kuzum erkek üroloji doktoru!!!🙈 "Enfeksiyonu çok takmayın, çocuk istemi olan kadınlarda sık değerlendirme nedenli genelde oluyor, sabunlayıp yapmıyorsunuz sonuçta" demişti gülerek 😄😄😄
Valla kaç gündü baya zorladık, idrar yolu da haklı napsın 😂

Bende tüp bebeğe geçtiğimi söylediğim arkadaşın evlenir evlenme hamile kaldığını öğrendim :KK70:
Ben kimsenin hamile kalmasına onuna bununa karışmıyorum. Herkes kaldırabileceği kadar yükü kaldırmaya çalışıyor. Biz bu noktada imtahan ediliyoruz onlar başka noktada...
Ben sadece gölge edip etmediklerine bakıyorum...
Evet aynen öyle onların oldu bizim imtihanımızdı boyle..

Biliyorum buraları okudukca dertlenmemeliyim diyorum kendime.. ama söz de geciremiyorum tabi
Öyle tabiki.. Dün bi sohbet dinlemiştim.
Başımıza birşey geldiğinde neden ben niye benim başıma geliyor diye sorunca tecelliyatı bilmeden yarını bilmeden halktan geleni özümseyemeden başına gelenin kendi gibi bir öZne tarafından hesap soruyoruz dedi..
Yaratıcıdan geldiğini bilip teslim olduğumuz zaman tecelliyat ile imtahan olduğunu kabul edip sabrı öğrenirsiniz ve hayatın getirdikleri ile başa çıkmayı değil yaşamayı öğrenirsiniz dedi..
Çok mantıklı geldi.. Herşeyi sorguluyoruz herşeyi çözebilecek güçte ve kudrette görüyoruz… Bu da zorluyor..
O yüzden bıraktım.. Eşim olacağına inanmıyorum demen bile bi isyan diyor..
O yüzden inanmıyorum demeden başka şeyler demeye çalışıyorum 😄

Öyle tabiki.. Dün bi sohbet dinlemiştim.
Başımıza birşey geldiğinde neden ben niye benim başıma geliyor diye sorunca tecelliyatı bilmeden yarını bilmeden halktan geleni özümseyemeden başına gelenin kendi gibi bir öZne tarafından hesap soruyoruz dedi..
Yaratıcıdan geldiğini bilip teslim olduğumuz zaman tecelliyat ile imtahan olduğunu kabul edip sabrı öğrenirsiniz ve hayatın getirdikleri ile başa çıkmayı değil yaşamayı öğrenirsiniz dedi..
Çok mantıklı geldi.. Herşeyi sorguluyoruz herşeyi çözebilecek güçte ve kudrette görüyoruz… Bu da zorluyor..
O yüzden bıraktım.. Eşim olacağına inanmıyorum demen bile bi isyan diyor..
O yüzden inanmıyorum demeden başka şeyler demeye çalışıyorum 😄
Kız kurtul şu negatif enerjiden. Embiryom de sev pozitif enerji yolla. Ben yumurtam diye geziyorum göbeğimi sevip, işe yarıyormuş, 😂

Kız kurtul şu negatif enerjiden. Embiryom de sev pozitif enerji yolla. Ben yumurtam diye geziyorum göbeğimi sevip, işe yarıyormuş, 😂
Ben herşeyi yaptım olmuyor öyle😅
Günlerce konuştum da noldu beni terketti😁Napam bacım döllendi mi safhasını bile geçtim dirisini koydular olmadı🙂

Back