Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üniversite hocalarından deniz hoca var ona gideceğim bu sefer gecen sefer sonuçlarımı ona da gostermistim süreçten bilgisi var bakalim nasil bir şey önerirse onunls devam edeceğim diye düşünüyorum canim.
Ben sadece ocean folat kullanıyorum folik asit için diofol kompleks dimi canım başka şeylerde var icinde

Evet d vitaminin b12 ve folat

Deniz hocayı hiç duymadım, kim yeni mi acaba? Ben Abdullah Toka gidiyorum ama değiştiresim var. İğne yapamadan çatladı yumurtam, yok çatlama dedi ben çatlar hocam dedim dinletemedim. Güvenim sarsıldı

Ama sürekli yeni bir doktora gidip her şeyi baştan anlatmaktan da çok yoruldum

Deniz hoca bölüm başkanı hastanede hoca olarak var, ama özel yeri var merkezde megapark yanında hemen. Prof o da diye bi gideyim dedim inan ben de aynı fikirdeyim ama bi doktorla da kalmayayım diye ikna ettim kendimi

Deniz hoca bölüm başkanı hastanede hoca olarak var, ama özel yeri var merkezde megapark yanında hemen. Prof o da diye bi gideyim dedim inan ben de aynı fikirdeyim ama bi doktorla da kalmayayım diye ikna ettim kendimi
Kız üniversitedeki özel randevular 244 tl olmuş ya ben şok

Denizin muayene ücreti ne kadar?

Rabbim hepimize nasip etsin Adada senin hikayen nedir canım sankim ben üye olduğumda sen hamiş idin sonra kürtaj oldun diye hatırlıyorum problem ne
3,5 senedir evliyim. Kuzucum ben 2020 haziran ayından beri korunmuyorum 1 yıldan fazla gebe kalamadım klomen, ovitrelle tedavisi gördüm birkaç kez. Belli bir sorun yok bende de eşimde de. Geçen Eylül ayında ilk pozitif haberimi aldım evlilik yıldönümünde çok sevindik tabi şenlik oldu evimiz. Daha sonra kalp atışmız olmadı, gelişimi durdu. 9. Haftada kürtaj oldum.

Kürtaj sürecim de çok zorlu geçti. Genel anestezi ile kürtaj olduktan 2 gün sonra şiddetli ağrı şikayeti ile acile gittim. Pıd enfeksiyonu (rahim enfeksiyonu) tanısı koydular, crp değerim 120 ye çıkmıştı. Hemen yatış yapıldı. Daha sonra toa teşhisi kondu (abse) 8 gün hastanede yattım damardan 4 öğün antibiyotik serum tedavisi gördüm. Bu tarz enfeksiyonların maalesef tüpleri tıkama riski çok büyük. Enfeksiyon geçti, taburcu oldum. Çok zor süreçti. Kadın doğum katında herkesin yanına bebesi varken ben hem kürtaj olmuş hem de enfeksiyon kapmışım

Kürtajdan 2 ay sonra hsg çekildi tüolerde sıkıntı var mı diye çok şükür açık çıktı. Ama 5 ay geçmesine rağmen tekrar gebe kalamadım. Öyle bir umutlu bir umutsuz bekliyoruz. İnşallah çok bekletmez Allahım.

Polip kendi başına galiba hormon dengesini değiştiriyor.. Rahim ağzına yakın olunca etkilemiyor.. Yukarda tüpler yakın bölgede engelliyor. Polip aldırıp gebelik elde eden çok var…
Hormon ilaçlar sonradan sebep olabiliyor… Tüp bebek sürecinde polip görülen çok var..ya var olan polip ilaçlar ile büyüyor ya da polip oluşuyor diyorlar

Cok cok gecmiş olsun Rabbim tekrarını yasatmadan hayırlısıyla saglıklı evlat nasip etsin

Yaaaa canım benim seninde Allah yardımcın olsun rabbim bir daha böyle birşey yaşatmasın çok zor piskolojik olarak çok zor şeyler yaşamışsın umarım sağlıkla tez zamanda gebe kalırsın kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…