• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canlar yetişin hele, saat 11 de test yaptım hafif silikleşti düne göre, yeni mi çatlamış oluyor sizce?

Sabah 9 da değerlendirme yaptım, eğer öyleyse iyi denk getirdik. Bir de zorlayıp gece yapayım diyorum 😅
Eki Görüntüle 3012916
Yap yap çok güzel yakalamışsın👍

Bu tarz ilaçlar eğer birden fazla yumurta gelişiyorsa biraz geç ovulasyon yaptırır kuzum doğru. Pazartesi doğru, aslında pazar gitsen tam olur. Benim de pazara denk geliyordu kontrol, doktorum kadın doğum acile gel doktor baksın demişti ultrasonda. İstersen de git pazar günü
Burda acilde kadın doğumcu yok kuzum ya😔 sağ taraf 2 günde 3 mm büyümüş, bundan sonra 2 2 büyürse 22 mm oluyor hayırlısı artık

Oyy kuzum benim çok geçmiş olsun. Bol c vitamini ve d vitamini eksik etme kuzucum
Ovulasyon sonucum ,bu sabahin🥲, alıyorum canımın içi💙💙🌼🌼ben unutsam bile eşim çok titiz hatırlatıyor ayrıca bugün arı sütü ve arı ekmeği bakicam, en azından kimyasal bile olsa tutunur,yarın bat günüm çok heyecanlıyım 🥲🥲🥲🥲 yanımda olduğun için çok teşekkür ediyorum 🤗🤗🤗

Eklentiler

• IMG_20220224_133318.jpg
    IMG_20220224_133318.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 30
Siz nerede yaptırdınız canım , bizim doktor bir tuhaftı. 6 ay dedi . Biz Ümraniye eğitim araştırma hastanesinde yaptırdık . Ve bu kan sonucunu beklerken yaptırmamız gereken başka bir şey var mı acaba ? Rahim filmi , hormon testleri gibi
canım bızde sulamıye kadın dogumda yaptırdık 1.5 ay dedı 2ayıda bulabılır dedı,
ben ıkı asılama oldum kasım aralıkta hormon vs baktırmıstım, eyluldede rahım fılmı cektırmıstım, sorun yok şükür,
sız ne zamandır denıyorsunuz? rahım fılmı hormon baktırmakta fayda olabılır

Ovulasyon sonucum ,bu sabahin🥲, alıyorum canımın içi💙💙🌼🌼ben unutsam bile eşim çok titiz hatırlatıyor ayrıca bugün arı sütü ve arı ekmeği bakicam, en azından kimyasal bile olsa tutunur,yarın bat günüm çok heyecanlıyım 🥲🥲🥲🥲 yanımda olduğun için çok teşekkür ediyorum 🤗🤗🤗
Hadi inşallah canım

Ya evet bir de ben 3. Yu cok istemek oldugu halde duyanlar büyük cesaret dedi hep tabi ki etkilenmedim eltim bile dedi ki 3. Oldugu için xokta heyecanlı olmaz insanlar farklı gorur😳 dedim biz mutluyuz heyecanliyiz yeterli.. suan kendi 3. Ye hamile ve basindan beri xok istediğini söyledi
İşte insanların içi ve dışı bazen farklı olabiliyor kimsenin fikrine ihtiyaç yok aslında. Eğer Allah nasip ederse ilk 3 ay aile dışında kimseye söylemeyeceğim hatta iş yerinde 5 aylık olana kadar söylemeyi düşünmüyorum, herkesin kendi hayatı evlat çok kıymetli burda uğraşan didinen bir dünya insan varken kimsenin haddi değil

İki kimyasal da üst üste mi oldu? Genetik falan bakıldı mı canım? Sperm testi vs. Normal mi?
Kimyalsal 1 ay ara ile oldu canım genetikler de kan pıhtılaşma problemim çıktı eş faktörü yok herşey normal 🥺🥺ama ne gelen var ne giden 😔

Selam kızlar okumak isterseniz beklerim 🥲 Selizay Selizay kuzum yazdım buraya da 😍😍😍

😔 Bende de hafif pıhtılaşma çıktı ama doktor önemli değil dedi
Evet canım engel değilmiş şuan ilaç alıyorum hamile kalınca iğne dedi ama neden olmuyor bilmiyorum Türkiye de doktora gittim birşey yok burda gittim yok hiçbir sebep olamadılar artık 1 seneyi geçti bende regl olmayı bekliyorum olayım doktora gidip tedavi başlamak istiyorum hiç tedavim olmadı 🥺😔 belki vesile olur

canım bızde sulamıye kadın dogumda yaptırdık 1.5 ay dedı 2ayıda bulabılır dedı,
ben ıkı asılama oldum kasım aralıkta hormon vs baktırmıstım, eyluldede rahım fılmı cektırmıstım, sorun yok şükür,
sız ne zamandır denıyorsunuz? rahım fılmı hormon baktırmakta fayda olabılır
Yani aslında şöyle , 9 ay içinde ikinci düşüğüm oldu . Hamile kalmakta sıkıntı yaşamıyorum . Sıkıntım hamileliği sürdürmekte. Korunmayı bıraktığım ay hemen hamile kalıyorum. Gen sonuçları çıkana kadar hormon değerleri ve rahme baktırmak gerekecek anlaşılan .
Sizin düşük vs oldu mu , şimdi ne durumdasınız

Yani aslında şöyle , 9 ay içinde ikinci düşüğüm oldu . Hamile kalmakta sıkıntı yaşamıyorum . Sıkıntım hamileliği sürdürmekte. Korunmayı bıraktığım ay hemen hamile kalıyorum. Gen sonuçları çıkana kadar hormon değerleri ve rahme baktırmak gerekecek anlaşılan .
Sizin düşük vs oldu mu , şimdi ne durumdasınız
aslında evet cok mantıklı olur canım, aradan cıkmıs olur onlarda
bızım hıc gebelık olusmadı 2 sene asılama denedım ılkı kımyasal oldu ıkıncısı negatif.
bnde ıste bır genetık ve pıhtılasma baktırayım dedım yapmadıgımı o kaldı sanırımbı tek bıde tüp bebek:KK47::KK47::KK15:

aslında evet cok mantıklı olur canım, aradan cıkmıs olur onlarda
bızım hıc gebelık olusmadı 2 sene asılama denedım ılkı kımyasal oldu ıkıncısı negatif.
bnde ıste bır genetık ve pıhtılasma baktırayım dedım yapmadıgımı o kaldı sanırımbı tek bıde tüp bebek:KK47::KK47::KK15:
Allahım hayırlı sonuçlar versin hepimize 🙏🏻 Tüp bebek diye bakmamak lazım , öyle oluyorsa öyle olsun . Hayırlı bir şekilde olsun ve kucağımıza öyle alalım 🥲😢

Allahım hayırlı sonuçlar versin hepimize 🙏🏻 Tüp bebek diye bakmamak lazım , öyle oluyorsa öyle olsun . Hayırlı bir şekilde olsun ve kucağımıza öyle alalım 🥲😢
oyle canım nasıp olsunda ne sekılde oldugu onemlı degıl , ıkı asılamayı da onun oncesınde denedık zaten,
zaten egerkı calısmıyor olasam coktan tup bebek denerdım şuan tek başımayım ve ıkı asılamayı kasım ve aralık ayında oldugum ıcın bu sene sonuna kadar bekleyıp tüp düşünüyoruz, nasıp kısmet
amınnnnn ınsallahh hayrılı saglıklı evlatlar olsun

Evet canım engel değilmiş şuan ilaç alıyorum hamile kalınca iğne dedi ama neden olmuyor bilmiyorum Türkiye de doktora gittim birşey yok burda gittim yok hiçbir sebep olamadılar artık 1 seneyi geçti bende regl olmayı bekliyorum olayım doktora gidip tedavi başlamak istiyorum hiç tedavim olmadı 🥺😔 belki vesile olur
IMG_20220217_141653.jpg

Benim sonucum böyle çıktı kuzu, seninki de mü böyle?

Back