- Emoji Skoru
- 35.986
- Puanlar
- 498
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #6.741
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Homozigot var evet seninki daha ileriymiş kuzuBenimki böyle kuzum
Eki Görüntüle 3013151
C6 ile başlayan yok bende ama diğerleri seninki gibi canim, doktor ne dedi sana bununla ilgiliEki Görüntüle 3013060
Benim sonucum böyle çıktı kuzu, seninki de mü böyle?
Oy julietm yaaaa, hsg sonrası ilk ay çok umutluydum ben de, olmuyor olmuyor üzgünümSelam kızlar, bugun yumurtlama üzerinden 13 gün geçmiş ve tabiiki dayanamayıp sabah bir test yaptımsilik milik gram bir şey yok kırmızılar beklenmeye başladı
![]()
Ben de aynı umutla yaptim biliyor musun ilk ay dedim umut yüksek ama sonuç hüsran selizimOy julietm yaaaa, hsg sonrası ilk ay çok umutluydum ben de, olmuyor olmuyor üzgünüm![]()
Genetik doktoru hafif var dedi, biz bunu tıbbi genetik olarak ciddiye almayız ama kadın doğum doktorları riske atmamak için hamilelikte hafif sulandırıcı kullanabilir dedi. Folik asit ihmal etme dediC6 ile başlayan yok bende ama diğerleri seninki gibi canim, doktor ne dedi sana bununla ilgili
Moralini bozma yola devamSelam kızlar, bugun yumurtlama üzerinden 13 gün geçmiş ve tabiiki dayanamayıp sabah bir test yaptımsilik milik gram bir şey yok kırmızılar beklenmeye başladı
![]()
Olacak inşallah balım, olacak ama ne zaman... Önümüzdeki ay femera ile deneyelim doktora sorupBen de aynı umutla yaptim biliyor musun ilk ay dedim umut yüksek ama sonuç hüsran selizim
Türkiyedeki kadınların yarısı aynı geni taşıyor geçmiş olsun sıkıntılı bir durumun yokGenetik doktoru hafif var dedi, biz bunu tıbbi genetik olarak ciddiye almayız ama kadın doğum doktorları riske atmamak için hamilelikte hafif sulandırıcı kullanabilir dedi. Folik asit ihmal etme dedi
Öyleymiş kuzum, bir kaybım olunca ister istemez her şeye tedirgin oluyorumTürkiyedeki kadınların yarısı aynı geni taşıyor geçmiş olsun sıkıntılı bir durumun yok![]()
Canım ama önceki gebeliğini pıhtılaşmadan dolayı kaybetmiş olabilir misin?Olacak inşallah balım, olacak ama ne zaman... Önümüzdeki ay femera ile deneyelim doktora sorup
Öyle benim de bir kaybım var ama muhtelen genetik olarak sağlıksız bir gebelikti yine zor bir durumÖyleymiş kuzum, bir kaybım olunca ister istemez her şeye tedirgin oluyorum
Bana da aynısını dedi hatta doğrudan sebep olmaz falan dedi. Folik asit ikimizde de sıkıntı sürekli kullanmak lazım sanirimGenetik doktoru hafif var dedi, biz bunu tıbbi genetik olarak ciddiye almayız ama kadın doğum doktorları riske atmamak için hamilelikte hafif sulandırıcı kullanabilir dedi. Folik asit ihmal etme dedi
Valla devam tabii de moral de bozulmuyor degilMoralini bozma yola devam![]()
Valla adet olur olmaz gitcem insallah artik bir şeylere başlayalım canımOlacak inşallah balım, olacak ama ne zaman... Önümüzdeki ay femera ile deneyelim doktora sorup
Bilmiyorum, okadar ciddi bir pıhtılaşma değil ama herhangi bir gebelik durumunda riske atmamak için en azından coraspin talep edecemCanım ama önceki gebeliğini pıhtılaşmadan dolayı kaybetmiş olabilir misin?
Evet canım diofol kullanıyorum ben, en iyisi oymuş sanırımBana da aynısını dedi hatta doğrudan sebep olmaz falan dedi. Folik asit ikimizde de sıkıntı sürekli kullanmak lazım sanirim
Aynen öyle, aynı doktorda devam mı edeceksin?Valla adet olur olmaz gitcem insallah artik bir şeylere başlayalım canım
Belirgin bir çatlama yok canım mutlaka bugünü de değerlendir yarın tekrar test yapKızlar dün yumurtlama gösteriyordu ovulasyon bugünde test yaptım çatlıyor mu yoksa bugünde mi yumurtlama bakar mısınız