- Emoji Skoru
- 827
- Puanlar
- 73
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #6.761
Bugünde havuç yesem yarın mi yesem sence çatlaması içinBelirgin bir çatlama yok canım mutlaka bugünü de değerlendir yarın tekrar test yap![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugünde havuç yesem yarın mi yesem sence çatlaması içinBelirgin bir çatlama yok canım mutlaka bugünü de değerlendir yarın tekrar test yap![]()
Bugün yeme bir şey, yarın devam ederse koyuluk o zaman müdehale edersinBugünde havuç yesem yarın mi yesem sence çatlaması için
Üniversite hocalarından deniz hoca var ona gideceğim bu sefer gecen sefer sonuçlarımı ona da gostermistim süreçten bilgisi var bakalim nasil bir şey önerirse onunls devam edeceğim diye düşünüyorum canim.Bilmiyorum, okadar ciddi bir pıhtılaşma değil ama herhangi bir gebelik durumunda riske atmamak için en azından coraspin talep edecem
Evet canım diofol kullanıyorum ben, en iyisi oymuş sanırım
Aynen öyle, aynı doktorda devam mı edeceksin?
Evet d vitaminin b12 ve folatÜniversite hocalarından deniz hoca var ona gideceğim bu sefer gecen sefer sonuçlarımı ona da gostermistim süreçten bilgisi var bakalim nasil bir şey önerirse onunls devam edeceğim diye düşünüyorum canim.
Ben sadece ocean folat kullanıyorum folik asit için diofol kompleks dimi canım başka şeylerde var icinde
Sağol canım dün seninde yumurtlamaydi inşallah pozitifleri görürüz bu ayBugün yeme bir şey, yarın devam ederse koyuluk o zaman müdehale edersin![]()
Deniz hoca bölüm başkanı hastanede hoca olarak var, ama özel yeri var merkezde megapark yanında hemen. Prof o da diye bi gideyim dedim inan ben de aynı fikirdeyim ama bi doktorla da kalmayayım diye ikna ettim kendimiEvet d vitaminin b12 ve folat
Deniz hocayı hiç duymadım, kim yeni mi acaba? Ben Abdullah Toka gidiyorum ama değiştiresim var. İğne yapamadan çatladı yumurtam, yok çatlama dedi ben çatlar hocam dedim dinletemedim. Güvenim sarsıldı
Ama sürekli yeni bir doktora gidip her şeyi baştan anlatmaktan da çok yoruldum
Kız üniversitedeki özel randevular 244 tl olmuş ya ben şokDeniz hoca bölüm başkanı hastanede hoca olarak var, ama özel yeri var merkezde megapark yanında hemen. Prof o da diye bi gideyim dedim inan ben de aynı fikirdeyim ama bi doktorla da kalmayayım diye ikna ettim kendimi
Ayy zam gelmiş demekKız üniversitedeki özel randevular 244 tl olmuş ya ben şok
Denizin muayene ücreti ne kadar?
500 olmuştur heraldeAyy zam gelmiş demekben en son 330 a gittim canim ama zam olacak demişti sekreteri
Valla bu fiyatlar ne böyle ya500 olmuştur heralde![]()
Kız ben öğretmen olduğum halde zorlanıyorum artık, gelen maaşım var en azından. Allah asgari ücretliye olmayana yardım etsin valla çok zorValla bu fiyatlar ne böyle ya
Amin valla canim aynı fikirdeyimKız ben öğretmen olduğum halde zorlanıyorum artık, gelen maaşım var en azından. Allah asgari ücretliye olmayana yardım etsin valla çok zor![]()
Gebe iken her yerim mosmor olacak desene kuzumHomozigot var evet seninki daha ileriymiş kuzu
Tez zamanda olur inşallahGebe iken her yerim mosmor olacak desene kuzumumarım olsun da hergun iğneye de razıyım
![]()
Rabbim hepimize nasip etsin AdadaTez zamanda olur inşallah![]()
3,5 senedir evliyim. Kuzucum ben 2020 haziran ayından beri korunmuyorum 1 yıldan fazla gebe kalamadım klomen, ovitrelle tedavisi gördüm birkaç kez. Belli bir sorun yok bende de eşimde de. Geçen Eylül ayında ilk pozitif haberimi aldım evlilik yıldönümündeRabbim hepimize nasip etsin Adadasenin hikayen nedir canım sankim ben üye olduğumda sen hamiş idin sonra kürtaj oldun diye hatırlıyorum problem ne
![]()
Polip kendi başına galiba hormon dengesini değiştiriyor.. Rahim ağzına yakın olunca etkilemiyor.. Yukarda tüpler yakın bölgede engelliyor. Polip aldırıp gebelik elde eden çok var…Öyle mi diyorsun
@Lalalala1 de öyle dedi
Peki kuzu sence benim düşüncem saçma mı
Yani 3 seneye yaklasıyor nerdeyse
Hep polibin olduğu yere mi denk geliyor bu tutunma
Ve muhtemelen bu polipte bende sonradan olustu, çünkü hsg falanda çekildim ben
O zaman bişey çıkmamıstı
Bu haftasonu bi seyahat planımız var
Onu atlatayım, regl söktürücü bişeyler yapıp hemen regl olup sonrasında histeroskobiyi halledicem nasipse
Olmazsa bi iki ay şans veririz kendimize![]()
Olsun da moralalimGebe iken her yerim mosmor olacak desene kuzumumarım olsun da hergun iğneye de razıyım
![]()
Cok cok gecmiş olsun Rabbim tekrarını yasatmadan hayırlısıyla saglıklı evlat nasip etsin3,5 senedir evliyim. Kuzucum ben 2020 haziran ayından beri korunmuyorum 1 yıldan fazla gebe kalamadım klomen, ovitrelle tedavisi gördüm birkaç kez. Belli bir sorun yok bende de eşimde de. Geçen Eylül ayında ilk pozitif haberimi aldım evlilik yıldönümündeçok sevindik tabi şenlik oldu evimiz. Daha sonra kalp atışmız olmadı, gelişimi durdu. 9. Haftada kürtaj oldum.
Kürtaj sürecim de çok zorlu geçti. Genel anestezi ile kürtaj olduktan 2 gün sonra şiddetli ağrı şikayeti ile acile gittim. Pıd enfeksiyonu (rahim enfeksiyonu) tanısı koydular, crp değerim 120 ye çıkmıştı. Hemen yatış yapıldı. Daha sonra toa teşhisi kondu (abse) 8 gün hastanede yattım damardan 4 öğün antibiyotik serum tedavisi gördüm. Bu tarz enfeksiyonların maalesef tüpleri tıkama riski çok büyük. Enfeksiyon geçti, taburcu oldum. Çok zor süreçti. Kadın doğum katında herkesin yanına bebesi varken ben hem kürtaj olmuş hem de enfeksiyon kapmışım
Kürtajdan 2 ay sonra hsg çekildi tüolerde sıkıntı var mı diye çok şükür açık çıktı. Ama 5 ay geçmesine rağmen tekrar gebe kalamadım. Öyle bir umutlu bir umutsuz bekliyoruz. İnşallah çok bekletmez Allahım.
Yaaaa canım benim seninde Allah yardımcın olsun rabbim bir daha böyle birşey yaşatmasın çok zor piskolojik olarak çok zor şeyler yaşamışsın umarım sağlıkla tez zamanda gebe kalırsın kuzummm3,5 senedir evliyim. Kuzucum ben 2020 haziran ayından beri korunmuyorum 1 yıldan fazla gebe kalamadım klomen, ovitrelle tedavisi gördüm birkaç kez. Belli bir sorun yok bende de eşimde de. Geçen Eylül ayında ilk pozitif haberimi aldım evlilik yıldönümündeçok sevindik tabi şenlik oldu evimiz. Daha sonra kalp atışmız olmadı, gelişimi durdu. 9. Haftada kürtaj oldum.
Kürtaj sürecim de çok zorlu geçti. Genel anestezi ile kürtaj olduktan 2 gün sonra şiddetli ağrı şikayeti ile acile gittim. Pıd enfeksiyonu (rahim enfeksiyonu) tanısı koydular, crp değerim 120 ye çıkmıştı. Hemen yatış yapıldı. Daha sonra toa teşhisi kondu (abse) 8 gün hastanede yattım damardan 4 öğün antibiyotik serum tedavisi gördüm. Bu tarz enfeksiyonların maalesef tüpleri tıkama riski çok büyük. Enfeksiyon geçti, taburcu oldum. Çok zor süreçti. Kadın doğum katında herkesin yanına bebesi varken ben hem kürtaj olmuş hem de enfeksiyon kapmışım
Kürtajdan 2 ay sonra hsg çekildi tüolerde sıkıntı var mı diye çok şükür açık çıktı. Ama 5 ay geçmesine rağmen tekrar gebe kalamadım. Öyle bir umutlu bir umutsuz bekliyoruz. İnşallah çok bekletmez Allahım.