• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama.yasanacak yer asla değil, kalabalık insan fazla trafik nefret ettiriyo. İşte mecburiyetler
Dönmem heralde bir daha ya, tatillerde gelince bile afakanlar basıyor beni. Çok seviyorum, memleketim ama alıştım küçük şehir sakinliğine sanırım 😊 özlüyorum, gelince 1 haftada geçiyor özlemim 🤣🤣

Dönmem heralde bir daha ya, tatillerde gelince bile afakanlar basıyor beni. Çok seviyorum, memleketim ama alıştım küçük şehir sakinliğine sanırım 😊 özlüyorum, gelince 1 haftada geçiyor özlemim 🤣🤣
Evet insan bunaliyor ya 😑
Gezmelikk yer ancak . Sakinlik en güzeli
Sen nerdesin canım

Evet belirti olmamıştı ama o zamanda çılgınlar gibi takip edip her şeyi yemiştim 😂😂 darısı bu aya, bir daha bu kadar çılgınca takip eder miyim bilmiyorum 😌
Aynen zamanla heyecanını kaybediyorsun. Ümidin devam etsede heyecanın sönüyor...

Kuzum bende polip olsa ultrason, hsg de gözükürdü dimi?
Yok kuzum hsg de görünmeyebiliyor ama yumurtlama sonrası rahim en kalın olduğu zamanlarda usg görünüyormuş...
Bende doktora her gittiğimde soruyorum.. Polip çıksa sanki rahat edip hee işte diyeceğim :D Ama o kadar kişide görüp transfer iptal etmiş ki bende kesin yok diyorum artık ... Sonra o yok bu yok velette yok diyorum :D
d

Yok kuzum hsg de görünmeyebiliyor ama yumurtlama sonrası rahim en kalın olduğu zamanlarda usg görünüyormuş...
Bende doktora her gittiğimde soruyorum.. Polip çıksa sanki rahat edip hee işte diyeceğim :KK70: Ama o kadar kişide görüp transfer iptal etmiş ki bende kesin yok diyorum artık ... Sonra o yok bu yok velette yok diyorum :KK70:
d
Hahah sasam yaaa 😂 bu denemede olacak inşallah ❤️❤️

Hahah sasam yaaa 😂 bu denemede olacak inşallah ❤️❤️
Yok kuzum ya.. Bu ay sanki o ay değil.. İçim hiç olmadığı kadar karamsar... Sadece yapmak için transfer yapacağım. tutmazsa irdelensin birşeyler bulunsun diye yapacağım.. Bilmiyorum bu embryo hiç sahiplenemiyorum.

Eşimde ben çok yoğun çalışıyorum seni çok yalnız bıraktım. Bundan dolayı böyle düşünüyorsun diyor. Ama öyle değil... Resmen istemiyorum. Doktor randevusunu bile unutuyorum :D Doktora gitmek o kadar zor ve zaman kaybı olarak geliyor ki.. Harcadığım benzine acıyorum :D
Bilmiyorum doktor incelemek istemedi. Sağlıksız embryoydu deyip kestirip attı ve kabullenemiyorum... Test bile almadım :D

Yani çok zorlanmadım buranın sorunu benim için kalabalık ve trafik 😐iki buçuk saat yoksa geçiyor bazen sabah akşam beş altı saat
Bu 5-6 saat olan trafik mi? Kız bende istanbuldayım... Hemde nereden gidersem gideyim merkezde çalıştığım için trafiğin göbeğinde yaşıyorum...
Neredesin ki böyle ...

Yok kuzum ya.. Bu ay sanki o ay değil.. İçim hiç olmadığı kadar karamsar... Sadece yapmak için transfer yapacağım. tutmazsa irdelensin birşeyler bulunsun diye yapacağım.. Bilmiyorum bu embryo hiç sahiplenemiyorum.

Eşimde ben çok yoğun çalışıyorum seni çok yalnız bıraktım. Bundan dolayı böyle düşünüyorsun diyor. Ama öyle değil... Resmen istemiyorum. Doktor randevusunu bile unutuyorum :D Doktora gitmek o kadar zor ve zaman kaybı olarak geliyor ki.. Harcadığım benzine acıyorum :D
Bilmiyorum doktor incelemek istemedi. Sağlıksız embryoydu deyip kestirip attı ve kabullenemiyorum... Test bile almadım :D

Oldun mu transfer canım heh sen böyle umutsuzken inşallah kalırsın genelde millete öyle oluyor=)

Kızlar iki gündür akşam saatlerinde başım çok ağrıyor, parol içsem bir şey olur mu? Tam da yumurtlama dönemindeyim ama
Dün içtim dayanamadım bugün yine ağrıyor
Bana doktor parol yazdı sabah akşam içiliyor demekki

Back