Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar, bugun yumurtlama üzerinden 13 gün geçmiş ve tabiiki dayanamayıp sabah bir test yaptım silik milik gram bir şey yok kırmızılar beklenmeye başladı
Oy julietm yaaaa, hsg sonrası ilk ay çok umutluydum ben de, olmuyor olmuyor üzgünüm

C6 ile başlayan yok bende ama diğerleri seninki gibi canim, doktor ne dedi sana bununla ilgili
Genetik doktoru hafif var dedi, biz bunu tıbbi genetik olarak ciddiye almayız ama kadın doğum doktorları riske atmamak için hamilelikte hafif sulandırıcı kullanabilir dedi. Folik asit ihmal etme dedi

Selam kızlar, bugun yumurtlama üzerinden 13 gün geçmiş ve tabiiki dayanamayıp sabah bir test yaptım silik milik gram bir şey yok kırmızılar beklenmeye başladı
Moralini bozma yola devam

Genetik doktoru hafif var dedi, biz bunu tıbbi genetik olarak ciddiye almayız ama kadın doğum doktorları riske atmamak için hamilelikte hafif sulandırıcı kullanabilir dedi. Folik asit ihmal etme dedi
Türkiyedeki kadınların yarısı aynı geni taşıyor geçmiş olsun sıkıntılı bir durumun yok

Bana da aynısını dedi hatta doğrudan sebep olmaz falan dedi. Folik asit ikimizde de sıkıntı sürekli kullanmak lazım sanirim

Canım ama önceki gebeliğini pıhtılaşmadan dolayı kaybetmiş olabilir misin?
Bilmiyorum, okadar ciddi bir pıhtılaşma değil ama herhangi bir gebelik durumunda riske atmamak için en azından coraspin talep edecem
Bana da aynısını dedi hatta doğrudan sebep olmaz falan dedi. Folik asit ikimizde de sıkıntı sürekli kullanmak lazım sanirim
Evet canım diofol kullanıyorum ben, en iyisi oymuş sanırım
Valla adet olur olmaz gitcem insallah artik bir şeylere başlayalım canım
Aynen öyle, aynı doktorda devam mı edeceksin?

Kızlar dün yumurtlama gösteriyordu ovulasyon bugünde test yaptım çatlıyor mu yoksa bugünde mi yumurtlama bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_20220224_160940.jpg
    98,2 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…