• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle oldu kuzu, uzun zamandır test bile yapmamıştım
Şimdi acayip oldu böyle, ümidim yok derken kendimi kandırıyormusum sanırım ben🤦🏻‍♀️
Epey üzüldüm 🤦🏻‍♀️

Gecen ay küçük bi polip tespit etmişti doktorum ilk defa seneler sonra
Engel değil diyor ama durumumuzda sebepsiz gözüktüğü için riske atmaya gerek yok yapalım dedi
Bende pek poliplik olduğunu zannetmiyorum, polip tutunmayı engelliyor desen kimyasal gebelik bile yaşamadım hiç bunca zaman 🤷‍♀️
Ama tüp bebek öncesi aklımda kalsın istemiyorum, belki çizik atma falan bişeylerde yaparsa işe yarar ümidiyle işte
Yok kuzum polip direk gebelik oluşmasını engelliyor.. O yüzden polip varsa muhtemel sebebi odur😃 Polip sonrası bir süre kendiniz de deneyin..

Kızlar merhaba ,bugün eşimle birlikte Ümraniye eğitim araştırma hastanesinde kan verdik . Kan pıhtılaşması ve genetik bakılacak . Pıhtılaşma 1 aya genetik 6 aya çıkar dediler . Gerçekten o kadar uzuyor mu süreç ? 6 ay beklemek istemiyorum bebek için . Çok üzüldüm . Yaptıran arkadaşlarım siz ne kadar sürede aldınız bu test sonucunu ?

Kızlar merhaba ,bugün eşimle birlikte Ümraniye eğitim araştırma hastanesinde kan verdik . Kan pıhtılaşması ve genetik bakılacak . Pıhtılaşma 1 aya genetik 6 aya çıkar dediler . Gerçekten o kadar uzuyor mu süreç ? 6 ay beklemek istemiyorum bebek için . Çok üzüldüm . Yaptıran arkadaşlarım siz ne kadar sürede aldınız bu test sonucunu ?
evet canım uzun, ama 6 ayda degıldir yaa,
bızde salı gunu yaptırdık 1,5 ay dedı doktor pıhtılasma ve genetık testi verdik

Yok kuzum polip direk gebelik oluşmasını engelliyor.. O yüzden polip varsa muhtemel sebebi odur😃 Polip sonrası bir süre kendiniz de deneyin..
Öyle mi diyorsun 🤔
L Lalalala1 de öyle dedi
Peki kuzu sence benim düşüncem saçma mı
Yani 3 seneye yaklasıyor nerdeyse
Hep polibin olduğu yere mi denk geliyor bu tutunma😶
Ve muhtemelen bu polipte bende sonradan olustu, çünkü hsg falanda çekildim ben
O zaman bişey çıkmamıstı🤷‍♀️

Bu haftasonu bi seyahat planımız var
Onu atlatayım, regl söktürücü bişeyler yapıp hemen regl olup sonrasında histeroskobiyi halledicem nasipse
Olmazsa bi iki ay şans veririz kendimize🙄

Canlar yetişin hele, saat 11 de test yaptım hafif silikleşti düne göre, yeni mi çatlamış oluyor sizce?

Sabah 9 da değerlendirme yaptım, eğer öyleyse iyi denk getirdik. Bir de zorlayıp gece yapayım diyorum 😅
IMG_20220224_112237.jpg

Canlar yetişin hele, saat 11 de test yaptım hafif silikleşti düne göre, yeni mi çatlamış oluyor sizce?

Sabah 9 da değerlendirme yaptım, eğer öyleyse iyi denk getirdik. Bir de zorlayıp gece yapayım diyorum 😅
Eki Görüntüle 3012916
silikleşmiş kuzum, catlıyor havuc ye yınede sen
ay bnde bugunde mı yapcam yaa, dun ve oncekı gun oldu bugunde catlamıs gorunuyo benımkı :( fena kasık agrım var

Canım benimki 2 aya çıktı, 6 ay sürmez bence

evet canım uzun, ama 6 ayda degıldir yaa,
bızde salı gunu yaptırdık 1,5 ay dedı doktor pıhtılasma ve genetık testi verdik
Siz nerede yaptırdınız canım , bizim doktor bir tuhaftı. 6 ay dedi . Biz Ümraniye eğitim araştırma hastanesinde yaptırdık . Ve bu kan sonucunu beklerken yaptırmamız gereken başka bir şey var mı acaba ? Rahim filmi , hormon testleri gibi

Kızlar yumurta takibi için gidecektim bugün şoktan şoka girdim😔 normalde 11 12. Günlerde çatlama olurdu bugün 13. Gün, 2 gün önce solda 4 folikül var, sağ gelişmez büyük ihtimalle dedi. Bugün gittim solda ki 2 yumurta erimiş kalanların boyutu 11 mm civarı. Sağda iki yumurta var biri 14 mm diğeri unuttum, güzel gelişiyor dedi pzt kontrol dedi çatlamaz mı o güne dedim siz değerlendirin çatlarsa kaçmasın dedi. Pazartesi 17. Gün olacak ve 2 mm ortalamayla büyürse 22 mm civarı olur.
Selizay Selizay klomen sana da bu kadar gecikme yaptı mı? Ortalama kaç mm de çatlıyor yumurta?

Kızlar yumurta takibi için gidecektim bugün şoktan şoka girdim😔 normalde 11 12. Günlerde çatlama olurdu bugün 13. Gün, 2 gün önce solda 4 folikül var, sağ gelişmez büyük ihtimalle dedi. Bugün gittim solda ki 2 yumurta erimiş kalanların boyutu 11 mm civarı. Sağda iki yumurta var biri 14 mm diğeri unuttum, güzel gelişiyor dedi pzt kontrol dedi çatlamaz mı o güne dedim siz değerlendirin çatlarsa kaçmasın dedi. Pazartesi 17. Gün olacak ve 2 mm ortalamayla büyürse 22 mm civarı olur.
Selizay Selizay klomen sana da bu kadar gecikme yaptı mı? Ortalama kaç mm de çatlıyor yumurta?
Bu tarz ilaçlar eğer birden fazla yumurta gelişiyorsa biraz geç ovulasyon yaptırır kuzum doğru. Pazartesi doğru, aslında pazar gitsen tam olur. Benim de pazara denk geliyordu kontrol, doktorum kadın doğum acile gel doktor baksın demişti ultrasonda. İstersen de git pazar günü

Back