Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sorma bazılarını mart topiğinde görüp emoji koydum ben de, listedeki batı geçmiş olanların tek tek son mesajlarına falan bakıyorum artık herhangi bi yere yazmışlar mı diye bidaha böyle listeli topic açmak mı asslaa😅
Çok teşekkür ederim inşallah hepimize🌸
2 aydır mı deniyorsun

2 aydır mı deniyorsun
Yani 2 aydır istiyorum ama 1 aydır deniyorum diyebiliriz aralıkta öyle değerlendirme takip falan yapmadım olursa iyi olur şeklindeydim😅 ocakta yumurtlama takibi yaptım ovülasyonla avokado vs yedim kimyasal geçirdim, bu ay denemedim iş yoğunluğundan şu an adetimi bekliyorum martta inşallah devam☺️

Yani 2 aydır istiyorum ama 1 aydır deniyorum diyebiliriz aralıkta öyle değerlendirme takip falan yapmadım olursa iyi olur şeklindeydim😅 ocakta yumurtlama takibi yaptım ovülasyonla avokado vs yedim kimyasal geçirdim, bu ay denemedim iş yoğunluğundan şu an adetimi bekliyorum martta inşallah devam☺️
Kimyasal sonrası çabuk olur derler. Yakındır bence ❤️

Sağlık olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ümitlendirmek iyi gelmiyor bilirim ..
Bu ay tedavine başlarsın belki 🥰
Aklımda yokken, ihtimal vermezken acaba mı dedirttiler İstemeden içimden ümitlenmişim bende
Üzüldüm 🤦🏻‍♀️
Regli olup biter bitmes histeroskopi sonrada tüp 🤷‍♀️

Aynı durumdayız kimseye daha söyleyemedim böyle bir karar verdiğimi sanki iki çocuktan sonra hakkım yokmuş gibi davranıyor millet, neyse, Maşallah büyütmüşsun üçüncü baldan tatlı olur bence zorlanmazsin, fark olunca aslında yorgunluk bir nebze daha az oluyor öbür türlü öz bakıma muhtaçlar, benimkiler 4.5 ve 2.5 yaşındalar küçük için yaş farkı az olsun istiyorum yarın bir gün can yoldaşı olurlar benim tek kardeşim var o da uzakta yurtdışında bir kardeşim ya da ablam olsun isterdim. Enerjim varken yaş da ilerlemeden olsun istiyorum ama bakalım 🤷
Bende oyle düşünüyorum.. tüm bunlari göze alarak cok isteyerek 3. Yu yaptik.. 11. Hafta da düşünce hevesimiz kursagimizda kaldi aci oldu bizim en çok benim için ve küçük kizim .. eşim tekrar ayni şeyleri yasamamizdan korkuyor geri adim atti.. bu yüzden isim zor gibi biraz ama vazgeçmedim..
Allagim herkesin gönlüne göre versin .. tez zaman da kavustursun insallah🙏

Aklımda yokken, ihtimal vermezken acaba mı dedirttiler İstemeden içimden ümitlenmişim bende
Üzüldüm 🤦🏻‍♀️
Regli olup biter bitmes histeroskopi sonrada tüp 🤷‍♀️
Çok iyi anlıyorum bir de regl gecikmesi pek yaşamadığın için.. insan Ümit ediyor acaba acaba diye diye..

Tamam, süper yolunu belirledim belki histereskopi de bir şeyler çıkar 👀

Aynı durumdayız kimseye daha söyleyemedim böyle bir karar verdiğimi sanki iki çocuktan sonra hakkım yokmuş gibi davranıyor millet, neyse, Maşallah büyütmüşsun üçüncü baldan tatlı olur bence zorlanmazsin, fark olunca aslında yorgunluk bir nebze daha az oluyor öbür türlü öz bakıma muhtaçlar, benimkiler 4.5 ve 2.5 yaşındalar küçük için yaş farkı az olsun istiyorum yarın bir gün can yoldaşı olurlar benim tek kardeşim var o da uzakta yurtdışında bir kardeşim ya da ablam olsun isterdim. Enerjim varken yaş da ilerlemeden olsun istiyorum ama bakalım 🤷
Ya evet bir de ben 3. Yu cok istemek oldugu halde duyanlar büyük cesaret dedi hep tabi ki etkilenmedim eltim bile dedi ki 3. Oldugu için xokta heyecanlı olmaz insanlar farklı gorur😳 dedim biz mutluyuz heyecanliyiz yeterli.. suan kendi 3. Ye hamile ve basindan beri xok istediğini söyledi

Back