- Emoji Skoru
- 3.289
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.681
Öyle oldu kuzu, uzun zamandır test bile yapmamıştımÇok iyi anlıyorum bir de regl gecikmesi pek yaşamadığın için.. insan Ümit ediyor acaba acaba diye diye..
Tamam, süper yolunu belirledim belki histereskopi de bir şeyler çıkar
Ah mavaeram, ne yalan söyliyeyim ben de çok umutlanmıştım.Öyle oldu kuzu, uzun zamandır test bile yapmamıştım
Şimdi acayip oldu böyle, ümidim yok derken kendimi kandırıyormusum sanırım ben
Epey üzüldüm
Gecen ay küçük bi polip tespit etmişti doktorum ilk defa seneler sonra
Engel değil diyor ama durumumuzda sebepsiz gözüktüğü için riske atmaya gerek yok yapalım dedi
Bende pek poliplik olduğunu zannetmiyorum, polip tutunmayı engelliyor desen kimyasal gebelik bile yaşamadım hiç bunca zaman
Ama tüp bebek öncesi aklımda kalsın istemiyorum, belki çizik atma falan bişeylerde yaparsa işe yarar ümidiyle işte
Maydonoz suyu iç canım, sökerGunaydin arkadaşlar
27. Gunde gelen regl bugun 29. Gun ve halen gelmedi.. 1 deneme dahi olsa umutlanabilirdim fakat hiç yok korunduk hep..
Onceki gun agrim oldu regl olmus gibi olmadi bu sabah ta ayni ağrılar ama olmadı..
Büyük ihtimal stresten.. Ne yapabilirim nasil rahatlayabilirim bilmiyorum.. regl masajı falan diyordunuz nasil birsey denesem mi
İki kimyasal da üst üste mi oldu? Genetik falan bakıldı mı canım? Sperm testi vs. Normal mi?Benim 2 kimyalsalım var kuzum 15 aylık evliyim 15 aydır hep istiyorumEkle canım umarım uğur getirir
Canım merhaba, yorumuna denk gelince yazmak istedim.Öyle oldu kuzu, uzun zamandır test bile yapmamıştım
Şimdi acayip oldu böyle, ümidim yok derken kendimi kandırıyormusum sanırım ben
Epey üzüldüm
Gecen ay küçük bi polip tespit etmişti doktorum ilk defa seneler sonra
Engel değil diyor ama durumumuzda sebepsiz gözüktüğü için riske atmaya gerek yok yapalım dedi
Bende pek poliplik olduğunu zannetmiyorum, polip tutunmayı engelliyor desen kimyasal gebelik bile yaşamadım hiç bunca zaman
Ama tüp bebek öncesi aklımda kalsın istemiyorum, belki çizik atma falan bişeylerde yaparsa işe yarar ümidiyle işte
Dun baya maydonoz yedim söker diye ama oda ise yaramadı..Ah mavaeram, ne yalan söyliyeyim ben de çok umutlanmıştım.Olsun her ay yeniden kalkıyoruz, yeşeriyoruz. İnşallah histeroskopi sonrası hemencicik olur
Maydonoz suyu iç canım, söker
Adaçayı da olabilirDun baya maydonoz yedim söker diye ama oda ise yaramadı..
Lalammmm nasılsın nasıl gidiyor hamilelik canım benimCanım merhaba, yorumuna denk gelince yazmak istedim.
Bende de ufak bir polip tespit edilmişti ve alındıktan sonraki 2. Ay hamile kalmıştım. Polip tespiti öncesinde korunduğum İçin tamamen engel miydi benim için bilmiyorum ama senim de dediğim gibi bebeğin tutunacağı yere denk gelirse engelliyor ve şansı azaltıyor. Aklında neden soru işareti kalsın ki, yaptır gitsin tez zamanda da gebelik haberini al inşallah
Bende umutlanmışım kuzuAh mavaeram, ne yalan söyliyeyim ben de çok umutlanmıştım.Olsun her ay yeniden kalkıyoruz, yeşeriyoruz. İnşallah histeroskopi sonrası hemencicik olur
Maydonoz suyu iç canım, söker
İnşallah canım benim inşallahBende umutlanmışım kuzu
Bu kadar üzülceğimi tahmin etmemiştim
İnsallahh hepimizin hemencecik olsun
Merhabalar kuzu, doktorda öyle diyorCanım merhaba, yorumuna denk gelince yazmak istedim.
Bende de ufak bir polip tespit edilmişti ve alındıktan sonraki 2. Ay hamile kalmıştım. Polip tespiti öncesinde korunduğum İçin tamamen engel miydi benim için bilmiyorum ama senim de dediğim gibi bebeğin tutunacağı yere denk gelirse engelliyor ve şansı azaltıyor. Aklında neden soru işareti kalsın ki, yaptır gitsin tez zamanda da gebelik haberini al inşallah
Canım benim her şey yolundadır inşallah, 10. Haftama girdim ctesi kontrolüm var bakalımLalammmm nasılsın nasıl gidiyor hamilelik canım benim
eevt kuzumm bnde oyle bılıyorum az da olsa rahımde depolansın dıye spermer sanırımBizim üroloji doktoru da öyle diyor bizim sayı az oldugu halde yumurtlama günlerinde üst üste kaliteli ilişki öneriyor
Tamam oyle yapayım simdi de agrim var insallah bir an önce hastalanirim da birde bina stres yapmam.. Yeni Ay icin girisimlwrim olacak inşallah hayırlısıyla sonuçlanırAdaçayı da olabilir
Evet canım öyle az oldugu icin rahimde toplayalım gerekli sayıyı dedieevt kuzumm bnde oyle bılıyorum az da olsa rahımde depolansın dıye spermer sanırım
Anladım kuzum. Evet bazı doktorlar inat ile vermiyor. Kimiside riske atmıyor. Benim de dün en büyük yumurta 21mm dedi. Yarın iğne vur dedi. Biraz önce vurdum iğneyi.Benim 3 tane yumurta oluştu. Sonra çatlatma iğnesi vermedi. Yavaş yavaş çatlasın dedi.. muayneye de gelme dedi… Allah ın o 3 yumurtaya noldu.. Kist mi oldu diye stresten ayı bitiremedim…
Sonra kist gibi regl oldu.. Doktor psikolojik dedi
Ohhh tutsun inşallah. Avokado yeAnladım kuzum. Evet bazı doktorlar inat ile vermiyor. Kimiside riske atmıyor. Benim de dün en büyük yumurta 21mm dedi. Yarın iğne vur dedi. Biraz önce vurdum iğneyi.
bende gecen gun aldım elmaların ıcıne attım, baya olgunlasmıs bugun yerım ınsalllah.Kızlar millete avokado ye deyip duruyorum da dün a101 den 3 tanesine 30 tl verdim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?