Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok iyi anlıyorum bir de regl gecikmesi pek yaşamadığın için.. insan Ümit ediyor acaba acaba diye diye..

Tamam, süper yolunu belirledim belki histereskopi de bir şeyler çıkar
Öyle oldu kuzu, uzun zamandır test bile yapmamıştım
Şimdi acayip oldu böyle, ümidim yok derken kendimi kandırıyormusum sanırım ben
Epey üzüldüm

Gecen ay küçük bi polip tespit etmişti doktorum ilk defa seneler sonra
Engel değil diyor ama durumumuzda sebepsiz gözüktüğü için riske atmaya gerek yok yapalım dedi
Bende pek poliplik olduğunu zannetmiyorum, polip tutunmayı engelliyor desen kimyasal gebelik bile yaşamadım hiç bunca zaman
Ama tüp bebek öncesi aklımda kalsın istemiyorum, belki çizik atma falan bişeylerde yaparsa işe yarar ümidiyle işte

Gunaydin arkadaşlar
27. Gunde gelen regl bugun 29. Gun ve halen gelmedi.. 1 deneme dahi olsa umutlanabilirdim fakat hiç yok korunduk hep..
Onceki gun agrim oldu regl olmus gibi olmadi bu sabah ta ayni ağrılar ama olmadı..
Büyük ihtimal stresten.. Ne yapabilirim nasil rahatlayabilirim bilmiyorum.. regl masajı falan diyordunuz nasil birsey denesem mi

Ah mavaeram, ne yalan söyliyeyim ben de çok umutlanmıştım. Olsun her ay yeniden kalkıyoruz, yeşeriyoruz. İnşallah histeroskopi sonrası hemencicik olur
Maydonoz suyu iç canım, söker

Canım merhaba, yorumuna denk gelince yazmak istedim.
Bende de ufak bir polip tespit edilmişti ve alındıktan sonraki 2. Ay hamile kalmıştım. Polip tespiti öncesinde korunduğum İçin tamamen engel miydi benim için bilmiyorum ama senim de dediğim gibi bebeğin tutunacağı yere denk gelirse engelliyor ve şansı azaltıyor. Aklında neden soru işareti kalsın ki, yaptır gitsin tez zamanda da gebelik haberini al inşallah

Ah mavaeram, ne yalan söyliyeyim ben de çok umutlanmıştım. Olsun her ay yeniden kalkıyoruz, yeşeriyoruz. İnşallah histeroskopi sonrası hemencicik olur

Dun baya maydonoz yedim söker diye ama oda ise yaramadı..

Lalammmm nasılsın nasıl gidiyor hamilelik canım benim

Bende umutlanmışım kuzu
Bu kadar üzülceğimi tahmin etmemiştim
İnsallahh hepimizin hemencecik olsun

Merhabalar kuzu, doktorda öyle diyor
Suan embriyonun tutanabilceği bi noktadaymıs polip ama 3 senede de hep oraya mı gidiyor tutunmak için diye düşünmeden edemiyorum tabi
Umarımm benim içinde senin gibi ilerler süreç
Yaptırcam mutlaka
İnsallahh, bekleyen herkesle birlikte bende alırım artık o haberi

Lalammmm nasılsın nasıl gidiyor hamilelik canım benim
Canım benim her şey yolundadır inşallah, 10. Haftama girdim ctesi kontrolüm var bakalım
Sizi takip ediyorum ama travmalarım henüz geçmediğinden çok yazmıyorum, yoksa hepiniz tüm arkadaşlarım dualarımdasınız

Bizim üroloji doktoru da öyle diyor bizim sayı az oldugu halde yumurtlama günlerinde üst üste kaliteli ilişki öneriyor
eevt kuzumm bnde oyle bılıyorum az da olsa rahımde depolansın dıye spermer sanırım

Anladım kuzum. Evet bazı doktorlar inat ile vermiyor. Kimiside riske atmıyor. Benim de dün en büyük yumurta 21mm dedi. Yarın iğne vur dedi. Biraz önce vurdum iğneyi.

Dün akşam o kadar çok başım ağrıyordu ki migrenim yok ama sanırım migren oldum, kafamı gömüp uyumuşum, bir de ağrı kesici içmek zorunda kaldım

Sabah çalışma yaptık yine bir de dün sabah olmuştu. Şimdi ilk idrarı 9 da yapıp bir bardak su içtim, ovulasyon testini 11 de yapsam doğru çıkar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…