Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım tüh ya eşimle sabahtan beri heyecanla sonuç bekliyoruz hayırlısı bakalım
Hastanenin sitesinden ulasmayı dene canım esim her ay hormon tahlili veriyor baya sonra dusuyor e nabıza o yuzden hastaneden etiket cekip bakıyoruz bazen gerek olmuyor etikete bi bak bakalım hastanenin kendi sitesşne

Üst üste tamam, kaliteli ilişki ne oluyo kız 😂 üst üste gayet kalitesiz oluyor bence bitse de gitsek dercesine 😂

giphy.webp

Kuzucum şimdi size son bir soru daha.

Dün akşam 22 gibi testim koyuydu ama tam pik değildi.

Bu sabah saat 9 gibi çalışma oldu. 3 saat sonra Saat 12 gibi tekrar test yaptım pik olmuştu.

Şimdi ben zorlayıp bu akşam mı yapayım yoksa yarın mı? Bu kadar sık yapıp çatlamaya kaliteli sperm kalmamasından korkuyorum ya da kaçırmaktan, 😂 hadi akıl verin bana
Kuz 400 mikyon sperm var niye üzülüyorsun.. Yaptıkça tazelenir.. aklına geldikçe yap😄
İnsanlar eşim çok ilişki istiyor diye topik açıyor… Bizdekilerin hormonları da azad edin diyor 🤣🤣

Kuz 400 mikyon sperm var niye üzülüyorsun.. Yaptıkça tazelenir.. aklına geldikçe yap😄
İnsanlar eşim çok ilişki istiyor diye topik açıyor… Bizdekilerin hormonları da azad edin diyor 🤣🤣
Demin zorla bitter çikolata yedirdim, kendini boğmaya başladı yiter yiter diye 😂😂 Türk kahvesi içimeye çalışırsam atlayacak camdan, vazgeçtim. 😂😂😂

Ya evet bende yazarken birileri aksi birsey dermi diye çekiniyorum 😅
Iki kizim var 1. Si 13 yasinda 2. Si de 5 ve ikisi arasında bu kadar fark oldugu için cok üzgünüm.. ya seninkiler
Aynı durumdayız kimseye daha söyleyemedim böyle bir karar verdiğimi sanki iki çocuktan sonra hakkım yokmuş gibi davranıyor millet, neyse, Maşallah büyütmüşsun üçüncü baldan tatlı olur bence zorlanmazsin, fark olunca aslında yorgunluk bir nebze daha az oluyor öbür türlü öz bakıma muhtaçlar, benimkiler 4.5 ve 2.5 yaşındalar küçük için yaş farkı az olsun istiyorum yarın bir gün can yoldaşı olurlar benim tek kardeşim var o da uzakta yurtdışında bir kardeşim ya da ablam olsun isterdim. Enerjim varken yaş da ilerlemeden olsun istiyorum ama bakalım 🤷

kız evet yusrayı ve seni işteee var mı arttıran kuşlarrr bu liste tutacak ben inanıyorummmmm peşpeşe kudurcazz haberlerinizee
Beni de eklersem listene çok mutlu olurum canımmm inşallah tek avazda doğurursun sen de 🤩🤗😇Ben histereskopi için bekliyorum adet olunca gidip tahlil vs verip gün alcam inşallah

Bilgi vermeyecekler adını yazdırmasın kısmına bayıldım😂😂 ocakla başladık şubatı uğur getirir belki diye ben açtım ama kendim hariç uğur getirdim başka arkadaşlara😬 beni de ekler misiniz? İnşallah 2022de katılır bebişimiz bize🌸

Bilgi vermeyecekler adını yazdırmasın kısmına bayıldım😂😂 ocakla başladık şubatı uğur getirir belki diye ben açtım ama kendim hariç uğur getirdim başka arkadaşlara😬 beni de ekler misiniz? İnşallah 2022de katılır bebişimiz bize🌸

Evet kızıyorum, buraya isim yazdırıp anneler topicinde gördüm bazı kişileri haber bile vermiyorlar..

Ekledim canım, 2022 topici uğur getirsin ❤️

Evet kızıyorum, buraya isim yazdırıp anneler topicinde gördüm bazı kişileri haber bile vermiyorlar..

Ekledim canım, 2022 topici uğur getirsin ❤️
Sorma bazılarını mart topiğinde görüp emoji koydum ben de, listedeki batı geçmiş olanların tek tek son mesajlarına falan bakıyorum artık herhangi bi yere yazmışlar mı diye bidaha böyle listeli topic açmak mı asslaa😅
Çok teşekkür ederim inşallah hepimize🌸

Back