- 18 Nisan 2021
- 14.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.380
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.661
2 aydır mı deniyorsunSorma bazılarını mart topiğinde görüp emoji koydum ben de, listedeki batı geçmiş olanların tek tek son mesajlarına falan bakıyorum artık herhangi bi yere yazmışlar mı diye bidaha böyle listeli topic açmak mı asslaa
Çok teşekkür ederim inşallah hepimize
Yani 2 aydır istiyorum ama 1 aydır deniyorum diyebiliriz aralıkta öyle değerlendirme takip falan yapmadım olursa iyi olur şeklindeydim2 aydır mı deniyorsun
Hoşgeldin canım, ekliyorum. Kaç ay oldu senin.?Selizay adaşım olduğuna göre topic açalı baya olmuş ama olsun yine de hayırlı olsun diyeyim beni de ekler misin umarım 2022 hepimize uğur getirir bol bebekli haberler
Kimyasal sonrası çabuk olur derler. Yakındır benceYani 2 aydır istiyorum ama 1 aydır deniyorum diyebiliriz aralıkta öyle değerlendirme takip falan yapmadım olursa iyi olur şeklindeydimocakta yumurtlama takibi yaptım ovülasyonla avokado vs yedim kimyasal geçirdim, bu ay denemedim iş yoğunluğundan şu an adetimi bekliyorum martta inşallah devam
Ay ağzından bal damlıyo canımm inşallah yaKimyasal sonrası çabuk olur derler. Yakındır bence
Benim 1, 5 seneyi geçti, 4 ay önce ilk defa oldu ama kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum maalesef, şimdi yeniden deniyorumAy ağzından bal damlıyo canımm inşallah yaSen ne zamandır deniyosun başka çocuğun var mı?
İnşallah hepimiz bebekleniriz bu yılBenim 1, 5 seneyi geçti, 4 ay önce ilk defa oldu ama kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum maalesef, şimdi yeniden deniyorum
Benim 2 kimyalsalım var kuzum 15 aylık evliyim 15 aydır hep istiyorumHoşgeldin canım, ekliyorum. Kaç ay oldu senin.?
Uğur getirsin
12 aydır bekliyorum hiçbir şekilde gebelik oluşmadıKimyasal sonrası çabuk olur derler. Yakındır bence
ElbetteHadi hayirlisiii. İnsallah bu ay tutunmustur yavrucak. Pozitif olursa beni etiketlemeyi unutma
GünaydınValla yapmadımdedim olur o boşuna heyecan yapma kızımm
Olmadı=)
Aslında bana kalsa yine yapmam da eşim tutturdu bence hamilesin diye
Sağlık olsunBeni boşuna ümitlendiren canım eşim ve arkadaşlarıma selam olsun=)
Malesef kızlar tahmin ettiğim gibi negatif
ejce MaviSasa234
Aklımda yokken, ihtimal vermezken acaba mı dedirttiler İstemeden içimden ümitlenmişim bendeSağlık olsun
Ümitlendirmek iyi gelmiyor bilirim ..
Bu ay tedavine başlarsın belki
Bende oyle düşünüyorum.. tüm bunlari göze alarak cok isteyerek 3. Yu yaptik.. 11. Hafta da düşünce hevesimiz kursagimizda kaldi aci oldu bizim en çok benim için ve küçük kizim .. eşim tekrar ayni şeyleri yasamamizdan korkuyor geri adim atti.. bu yüzden isim zor gibi biraz ama vazgeçmedim..Aynı durumdayız kimseye daha söyleyemedim böyle bir karar verdiğimi sanki iki çocuktan sonra hakkım yokmuş gibi davranıyor millet, neyse, Maşallah büyütmüşsun üçüncü baldan tatlı olur bence zorlanmazsin, fark olunca aslında yorgunluk bir nebze daha az oluyor öbür türlü öz bakıma muhtaçlar, benimkiler 4.5 ve 2.5 yaşındalar küçük için yaş farkı az olsun istiyorum yarın bir gün can yoldaşı olurlar benim tek kardeşim var o da uzakta yurtdışında bir kardeşim ya da ablam olsun isterdim. Enerjim varken yaş da ilerlemeden olsun istiyorum ama bakalım
Çok iyi anlıyorum bir de regl gecikmesi pek yaşamadığın için.. insan Ümit ediyor acaba acaba diye diye..Aklımda yokken, ihtimal vermezken acaba mı dedirttiler İstemeden içimden ümitlenmişim bende
Üzüldüm
Regli olup biter bitmes histeroskopi sonrada tüp
Ya evet bir de ben 3. Yu cok istemek oldugu halde duyanlar büyük cesaret dedi hep tabi ki etkilenmedim eltim bile dedi ki 3. Oldugu için xokta heyecanlı olmaz insanlar farklı gorurAynı durumdayız kimseye daha söyleyemedim böyle bir karar verdiğimi sanki iki çocuktan sonra hakkım yokmuş gibi davranıyor millet, neyse, Maşallah büyütmüşsun üçüncü baldan tatlı olur bence zorlanmazsin, fark olunca aslında yorgunluk bir nebze daha az oluyor öbür türlü öz bakıma muhtaçlar, benimkiler 4.5 ve 2.5 yaşındalar küçük için yaş farkı az olsun istiyorum yarın bir gün can yoldaşı olurlar benim tek kardeşim var o da uzakta yurtdışında bir kardeşim ya da ablam olsun isterdim. Enerjim varken yaş da ilerlemeden olsun istiyorum ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?