Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi aksamlar kızlar❤️
Reglim 4 gün gecikti 🤷‍♀️
Henüz olmadı
Hiç ümidim olmamasına rağmen eşimin ve arkadaşlarımın ısrarıyla test aldım bugün=)
Yarın sabah yapıcam 🥰
Umarımm bi mucize olmustur, öyle diliyorum 🥳
Senelerdir hesap kitap yaparak yapamadığımız bebeği belki en plansız anda becermişizdir=)

İyi aksamlar kızlar❤️
Henüz olmadı
Hiç ümidim olmamasına rağmen eşimin ve arkadaşlarımın ısrarıyla test aldım bugün=)
Yarın sabah yapıcam 🥰
Senelerdir hesap kitap yaparak yapamadığımız bebeği belki en plansız anda becermişizdir=)
Yaa 4 gün mü mükemml inşallah güzel sonucu buraya yazarsın canım 😊

İyi aksamlar kızlar❤️
Henüz olmadı
Yarın sabah yapıcam 🥰
Hala yapmadın mı test yaaaa, ben çıldırıyorum burada 😂😂😂

Toplam ileri hız mı 8? Bizde de ileri hızlı 0 idi, ileri yavas 25 idi. Proxeed plus ile düzeldi, sabah aksam zorla içirmiştim.
Evet degerleri kotuydu sperm sayisi 130 milyon ama ileri hiz toplamda 8 . Takviye bisiler kullaniyor 4 aydr malesef cok faydasi olmadi. Zaten iki gune bir bile yapamiyorz bisi. Esimde onda da sk ti olustu bir senedir. Bakalim ne olacak

S shtc nasıl gidiyor gebelik ❤️
2 yıldır korona olmayan ben hamile hamile koronaya yakalandım cnm daha sadece keseyi görebildim cumartesi pazartesi korona oldum acayip zor geçiyor birsey yiyemiyorum midem kalkıyor meyve ,su , ekmek sadece inş atlatırım bebişimide etkilemez senin nasıl gidiyor canım

Katılıyorum karşiiim devamke 😂😂
Selizay Selizay bi doktorun videosunu izlemiştim de 1 gün ara muhabbeti hurafe diyodu sperm geceden gündüze yenileniyomuş yani. Bu sefer de böyle dene 😂
Bizim üroloji doktoru da öyle diyor bizim sayı az oldugu halde yumurtlama günlerinde üst üste kaliteli ilişki öneriyor

2 yıldır korona olmayan ben hamile hamile koronaya yakalandım cnm daha sadece keseyi görebildim cumartesi pazartesi korona oldum acayip zor geçiyor birsey yiyemiyorum midem kalkıyor meyve ,su , ekmek sadece inş atlatırım bebişimide etkilemez senin nasıl gidiyor canım
Oyy kuzum benim çok geçmiş olsun. Bol c vitamini ve d vitamini eksik etme kuzucum

Üst üste tamam, kaliteli ilişki ne oluyo kız 😂 üst üste gayet kalitesiz oluyor bence bitse de gitsek dercesine 😂
Önce kadının rahatlaması sonra erkeğin oluyormus 😅🥲 biz hic dikkat etmezdik ve geri gelirdi bi kısmı simdi geri gelme olmuyor pek

Back