Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu cümleden sonra diyorum ki biz çok kurcaliyip bu düşünceden kurtulamiyoruz ondan oluuor
Aynen öyle..
Annem doktor doktor gezdi.. Tutturdu 5.yi doğuracağım.. Bir anda ölüm korkusu girdi diyorum ben
Doktorlar tüplerin porsümüş rahim tutmaz bebek bırak zaten 4 tane çocuğun var dedi.. Bunlar olduğunda ben 11-12 yaşlarındayım Travma ya
Sonra 2007 de hacca gitti.. Orada adet geciktirici kullandı.. Geldiği gibi de adet oldu.. O son adet görüşü oldu biz öğrendiğimizde 3 aylıktı
Ama kabeyi ilk gördüğünde çocuk diye dua etmiş

Aslında hemen çatlamaz 2 gün pik oluyor ama kaçırmamak için riske atmayıp akşam tekrar yapacam gerçekten gündüz spermi diye bir şey var, sabah daha bereketli oluyor

Yaş, amh, sperm olarak devletin sınırlarına uymuyor. Benim eşimde morfoloji 0 çıktığı için doktor uğraşmayın tüp bebeğe gidin dedi. Biz geçen kasım ayında tüp bebeğe başladık..
Yaş konusunu bilemem ama diğer sorunlarda rapor çıkıyor gittiğim merkezde eşte sıkıntı olanlar var raporda bi sıkıntı çıkmamış ama dediğiniz gibi malesef yaşta sorun çıkarıyorlar inşallah 2022 bizim yılımız olur

Valla Bnde katılıyorum kesinlikle korunma yoktur ya

Kızlar ,bilenlerden yorum alabilirim.bunlar eşimin sonuçları, ilk yazan yedi ay önceki test, diğeri Aralık ayında aşılama yaptırırken ki sonucu. Nasıl sizce

Eklentiler

• IMG_20220222_153036.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20220222_152613.jpg
    115,9 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar ,bilenlerden yorum alabilirim.bunlar eşimin sonuçları, ilk yazan yedi ay önceki test, diğeri Aralık ayında aşılama yaptırırken ki sonucu. Nasıl sizce
İkincide artmış sayı, morfoloji %4 normal kabul edilen sınırlarda. Total birazcık düşük ama engel değil, keçiboynuzu özü yedir mutlaka sabahları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…