- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.401
Aynen öyle..Bu cümleden sonra diyorum ki biz çok kurcaliyip bu düşünceden kurtulamiyoruz ondan oluuor
Aslında hemen çatlamaz 2 gün pik oluyor ama kaçırmamak için riske atmayıp akşam tekrar yapacamSenin hemen çatlıyorsa akşama koyulaşmaya bak.. Hemen çatlamıyorsa yarın bakarsın koyulaşmış olur…
Ama hemen çatlıyorsa yarın sabahı değerlendir.. muhakak.. sabah daha hareketliler ki senin geçen sefer sabah olmuştu
Senin eşinin sperm sonuçları nasıldı..Aslında hemen çatlamaz 2 gün pik oluyor ama kaçırmamak için riske atmayıp akşam tekrar yapacamgerçekten gündüz spermi diye bir şey var, sabah daha bereketli oluyor
Valla total sayı yüksek, ama morfoloji 3. Dur atayım bak bir sana atmış mıydımSenin eşinin sperm sonuçları nasıldı..
Yaş konusunu bilemem ama diğer sorunlarda rapor çıkıyor gittiğim merkezde eşte sıkıntı olanlar var raporda bi sıkıntı çıkmamış ama dediğiniz gibi malesef yaşta sorun çıkarıyorlar inşallah 2022 bizim yılımız olurYaş, amh, sperm olarak devletin sınırlarına uymuyor. Benim eşimde morfoloji 0 çıktığı için doktor uğraşmayın tüp bebeğe gidin dedi. Biz geçen kasım ayında tüp bebeğe başladık..
Bebişim bugün gittik.doktora genetik.icin kan verdik , üç kimyasalim var dedim yapmaz diye, hemen bişey sormadan halletti işimizi.Senin eşinin sperm sonuçları nasıldı..
Valla Bnde katılıyorum kesinlikle korunma yoktur yaYok kuzum korunmuyorlar. Net korunmuyorlar hiç korunmuyorlar
Ben eminim.. Ben artık sözlerinden anlıyorum
Bak arkadaş ile görüştük.. Hemen doğururum araları çok olmasın diyordu.. Lohusalık bitince ve ihtimal artınca..
Bebek çok yorduğu için 2-3 yaşına gelsin öyle düşünücem şimdilik koruma moduna aldık dedi
Bu arkadaş gerçekten korunuyordur..
Canım sayı güzel ya ileri hızda güzel
Morfoloji düşük işte kuzucum ona bağlıyorum artıkCanım sayı güzel ya ileri hızda güzel
Aslında 3 çok.dusuk değil ya bizimde 5ti şuan 4.doktor güzel dediMorfoloji düşük işte kuzucum ona bağlıyorum artık
İkincide artmış sayı, morfoloji %4 normal kabul edilen sınırlarda. Total birazcık düşük ama engel değil, keçiboynuzu özü yedir mutlaka sabahlarıKızlar ,bilenlerden yorum alabilirim.bunlar eşimin sonuçları, ilk yazan yedi ay önceki test, diğeri Aralık ayında aşılama yaptırırken ki sonucu. Nasıl sizce
Ya en başta ben de mantıken öyle diye düşündüm ama nerdeyse 2 yıldır o kadar takip etmeme rağmen 1 defa hamile kalabildim o da sağlıksız oldu, morfolojiye bağlıyorum artıkAslında 3 çok.dusuk değil ya bizimde 5ti şuan 4.doktor güzel dedi
İyiyim kuzucum seni etiketledim birkaç sefer ama dönüş yapmadın. Uzun süredir yoksun, nasılsın?
Sizin morfoloji nasıl kuzu?Ya en başta ben de mantıken öyle diye düşündüm ama nerdeyse 2 yıldır o kadar takip etmeme rağmen 1 defa hamile kalabildim o da sağlıksız oldu, morfolojiye bağlıyorum artık
Biraz üstte paylaştım kuzu değerleriSizin morfoloji nasıl kuzu?
Funda hocayı tavsiye ederim ben çok memnun kaldım kendisindenİsraeul aruh benimde seçeneklerim arasında ama o bizi biraz aşar . Funda Göde yi duymadım araştırıyım İstanbul en güzel yer bence İzmir deki büyük hastanelerde muayene oldum hep çok seçeneğimde kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?