- 13 Ekim 2016
- 296
- 401
- 103
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #6.381
Selam kızlar beni de ekler misiniz listeye bu yıl için bebek planlıyorum :) rutin kontrollerimi yaptırdım mayıs gibi korunmayı bırakacağım. 4 yaşında bir oğlum var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah canım o kadar sevindim kiEvettt seliiya biliyosun diğer grupta yeni bebeğini kaybedenler olunca üstüne yazmak istemedim hepimiz için zor süreçler oluyor benimde çok çok etkilendiğim zamanlar olmuştu o yüzden hemen haber vermek istemedim
Şuan çok çok yeni bakalım allah nasip ederse kalp atışını duymaya gideceğim yarın doktora
O zaman olabilirYok canım korunmadım
Benim de bünye iflas etmek üzereBen 20 saat derse giriyorum ve 21 saat bile olsa bunyem kaldirmiyor yillardir boyle![]()
Yok kuzum ya dün erken gebelik yaptım yine tertemiz negatif zaten düzgün değerlendirme olmamıştıO zaman olabilir![]()
Kuzum ben hiç kür,macun, takviye falan kullanmadımYa cnm ben bu takviyeleri kullaninca klomen olsn macun olsun o ay mutlaka ksitim olusuoovulasyon hep pik gosterio. Sizde de oluyor mu
Bizlerrr çok güzellll anne olacağızzzzzzKızlar bugün 22.02.2022 güzel enerjiler yayan pozitif bir günmüşoyüzden pozitif düşünelim, evrene pozitif enerji yayalım
biz hayırlı ve sağlıklı evlatlara sahip olmayı çok istiyoruzzzzzz
MaviSasa234
Selizay @Esrakcshn
Margee
İnşallah canım inşallahBizlerrr çok güzellll anne olacağızzzzzz![]()
Akşam 11 gibi falan yap bence geliyor gelmekte olannKızlar sizce akşam bir tane daha yapayım mı? Yoksa yarın mı yapayım?
Eki Görüntüle 3011459
Sağol canım inşallah en yakın zamanda sizlerde olucak inşallah artık herşeyin vakti olduğunu öğrendim.Ah canım o kadar sevindim kirabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Pozitif Tarihini söyle de ekleyeyim ya
![]()
Bu cümleden sonra diyorum ki biz çok kurcaliyip bu düşünceden kurtulamiyoruz ondan oluuorKız anam 44 yaşında, 90 kilo iken tek gecelik ilişki ile kardeşime hamile kaldıAsıl ben nerelere gidem
![]()
Yok kuzum hiç başıma gelmediYa cnm ben bu takviyeleri kullaninca klomen olsn macun olsun o ay mutlaka ksitim olusuoovulasyon hep pik gosterio. Sizde de oluyor mu
Düşükten sonra 3 ay korunma öneriliyor rahim toparlansin diye tutabilir tabi vücudunuz hazır olduğunda Allah nasip eder inşallah ama moralinizi bozmayın bebiş olduğunda uykusuz geceler yemek yiyecek vakit kalmayacak hatta uyusam mı duş mu alsam diye düşündüğümü hatırlıyorum vakit çok çok az kalacak o yüzden şimdiyi mümkün olduğunca doya doya eşinizle yaşayın zaten kendiliğinden gelecektir tabi yazdıklarım ilk çocuk içinse geçerliBen dusukten sonraki ay ve 3. Ay denedik bolca tutmadı önümüzdeki ay 6. Ay olacak tutar mi ki denesek
Yap bence bir anda koyulasabilirKızlar sizce akşam bir tane daha yapayım mı? Yoksa yarın mı yapayım?
Eki Görüntüle 3011459
İyiz kuzum sen nasılsın? Bıraktığın gibiyizMerhaba.... kızlar uzun bi aradan sonra herkese selam. Nasılsınız bakalım![]()
Senin hemen çatlıyorsa akşama koyulaşmaya bak.. Hemen çatlamıyorsa yarın bakarsın koyulaşmış olur…Kızlar sizce akşam bir tane daha yapayım mı? Yoksa yarın mı yapayım?
Eki Görüntüle 3011459
Senin 4.5 yıl mı? Sebepsiz değildir?Bi dönemdi işte kuzum geldi geçti. 4.5 yıl olmayınca yoruluyor insan bi süre sonra.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Bu yıl güzel sonuçlar alalım.
Bende klomen kullandım bu ay.
Yok kuzum korunmuyorlar. Net korunmuyorlar hiç korunmuyorlarSağlıkla gelsin tabi de bari korunarak diyip bize kendimizi sorgulatmasalar bizlere de nasip olur inşallah
C charlottes janna gibi…Sağol canım inşallah en yakın zamanda sizlerde olucak inşallah artık herşeyin vakti olduğunu öğrendim.
Bu ay tek gece ilişkiyle tuttu 1 senedir tutmayan bebek dedim heralde bu şekilde geleceği varmış kızlar herşey boş onu anladım her ay neler denediğimi bi ben bi allah bilir bu ay imkansız dedim oda oldu.
Benim sat 1 ocak öğrenme tarihim 30 ocak