- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #6.421
Ohh mis rabbim yavrularını sağlıkla büyütmeyi nasip etsinAminilk bebeğim mol gebelikti 6 ay hamile kalmamam gerekiyordu korunmayı bıraktıktan 5 ay sonra tekrar hamile kaldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohh mis rabbim yavrularını sağlıkla büyütmeyi nasip etsinAminilk bebeğim mol gebelikti 6 ay hamile kalmamam gerekiyordu korunmayı bıraktıktan 5 ay sonra tekrar hamile kaldım
Biraz üstte paylaştım kuzu değerleri
Ben de bugün fiyat ve süreç bilgisi aldım sıklıkla İzmir’e gidiyoruz. Bulunduğum yere göre çok daha iyi koşulları hatta benim bulunduğum yerde acıbadem bahçeci de var ama pek çok açıdan memnun kaldım telefon görüşmemde. Yaz için planladım süreci doğal yolla gebelik olmazsaFunda hocayı tavsiye ederim ben çok memnun kaldım kendisinden
Tebrik ederimmmm. Seni daha önceki gruplardan hatırlıyorum. Sağlıkla kucağına al insallah :)Sağol canım inşallah en yakın zamanda sizlerde olucak inşallah artık herşeyin vakti olduğunu öğrendim.
Bu ay tek gece ilişkiyle tuttu 1 senedir tutmayan bebek dedim heralde bu şekilde geleceği varmış kızlar herşey boş onu anladım her ay neler denediğimi bi ben bi allah bilir bu ay imkansız dedim oda oldu.
Benim sat 1 ocak öğrenme tarihim 30 ocak
Kuzum ürolojiye göstermedik, kadın doğum doktorum baktığında çok iyi demişti.Gördüm kuzummorfoloji 3 ama sayı ve hız iyi olduğu için önemsemiyor doktorlar morfolojiyi, size doktor ne söylemişti bu sonuçlara göre?
Kuzu gayet iyi.. Ben olsam larissa zahrada kombosu yapardım.. Her gün de değerlendirebilirsin
Pik gördüğümde her gün değerlendiriyorum kuzucumKuzu gayet iyi.. Ben olsam larissa zahrada kombosu yapardım.. Her gün de değerlendirebilirsin![]()
Kuzum morfoloji aslında yumurta ulaşan ve yumurta dölleme yeteneği olan sperm yüzdesi.. Yani senin spermlerin ancak 12 milyonu yumurta ulaşıyot ve delmeye çalışıyor.. Gayet iyi benceKuzum ürolojiye göstermedik, kadın doğum doktorum baktığında çok iyi demişti.
Devlet hastanesinde bir kadın doğum doktoru morfoloji 3 pek iyi değil demişti. Ama çok güven veren bir doktor değildi
DelemiyolllaaaaaaarrrrKuzum morfoloji aslında yumurta ulaşan ve yumurta dölleme yeteneği olan sperm yüzdesi.. Yani senin spermlerin ancak 12 milyonu yumurta ulaşıyot ve delmeye çalışıyor.. Gayet iyi bence![]()
He heDelemiyolllaaaaaaarrrr![]()
Keçiboynuzu yediriyorum eşime, ben de incir ve arı sütü bal polen propolis karışımı d vitamini folik asit kullanıyorum. Bakalım. Bence olay benim yumurtlarda, çatlamıyorlarHe he
Siz aslında eşinle sağlıklı beslenip arı sütü polen vs deneyebilirsiniz.
Her gün ilişki ile olabilir zaten sen bir kere gebe kaldım.
Eşin takviye vs kullansa iyi olabilir kuzu![]()
Peki doktora folikül takibi yaptırsanKeçiboynuzu yediriyorum eşime, ben de incir ve arı sütü bal polen propolis karışımı d vitamini folik asit kullanıyorum. Bakalım. Bence olay benim yumurtlarda, çatlamıyorlar
Iyi aklima getirdi Sezzy bi folik asit alayim Ben de simdiKeçiboynuzu yediriyorum eşime, ben de incir ve arı sütü bal polen propolis karışımı d vitamini folik asit kullanıyorum. Bakalım. Bence olay benim yumurtlarda, çatlamıyorlar
Teşekkür ederim canım. Hiç sorma o kadar imkansız diyordum ki bat günü test bile yapmadım bi kaç gün geçince acaba mı dedim öyle gördüm hamile olduğumu yoksa ader bekliyordum.Tebrik ederimmmm. Seni daha önceki gruplardan hatırlıyorum. Sağlıkla kucağına al insallah :)
Benim de tek iliskiyle tuttu. Öncesinde 4 gün üst üste denediğimiz olmuştu![]()
Fiyatları nasıl bide olumlu sonuç elde ettiniz miFunda hocayı tavsiye ederim ben çok memnun kaldım kendisinden
Sağlıkla gelsin bebeğin çok sevindimTeşekkür ederim canım. Hiç sorma o kadar imkansız diyordum ki bat günü test bile yapmadım bi kaç gün geçince acaba mı dedim öyle gördüm hamile olduğumu yoksa ader bekliyordum.
Sadece 13ü ilişkiye girmiştik ovulasyon falanda yapmamıştım kaç aylardır günü gününe saatli ovulasyonlar yapıp duruyordum kısmet bu ayaymış:)
Ben bugün görüştüm, raporlu 9.750 ilaçların kişiye göre ücreti çıkar. Tahmini 2k ya da 2.5 gibi düşün. Onun dışında rahim dinlendirme vs farklı ücret yok.Fiyatları nasıl bide olumlu sonuç elde ettiniz mi
Iyyim kuzum Çok şükür. Biraz ara vermek istedim. Evet gördüm etiketini bi kac gun önce. Ama dönüş yapamadım. Bende de aynı herşey klomen deniyorum bu ay. Uğraşa devam yaniİyiyim kuzucum seni etiketledim birkaç sefer ama dönüş yapmadın. Uzun süredir yoksun, nasılsın?![]()
Iyiyim bende canım. .Allah kolaylık versin kuzum. Uğraşmaya devam ediyoruz. Hayırlısı olsun olsun olur inşaallah. Dua ve sabira devamIyiyim canım iş hayatıma adapte oldum sayılır, doğal yollarla devam bir süre daha olduğu yok birşeysen nasılsın seni sormalı ?