Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bugün görüştüm, raporlu 9.750 ilaçların kişiye göre ücreti çıkar. Tahmini 2k ya da 2.5 gibi düşün. Onun dışında rahim dinlendirme vs farklı ücret yok.
Aşılamaların iğneli ise onlar sana raporu çıkarıyor.
Senin aşılama yaptığın doktor ya da kuruluş rapor için yalnızca iğneli olduğuna dair tedavi akışını verecek sen de onlara teslim edeceksin süreç bu şekilde..
Kent hastanesi raporsuz en fazla 25 bin demişti. Raporun çok etkisi yok o zaman

Peki doktora folikül takibi yaptırsan 👀
Tamamı sen de değildir dur sakin ol 🥰
Tamam eşinin değerler fena değil ama morf 3 ile yola başlıyorsunuz. Herkesle de bir değil sonuç olarak.
Düzenli sık ilişki kuzu ve umut 🎈🎈
Yaptım birkaç defa yumurta takibi amaa her ay yapamıyorum çalıştığım için zor oluyor git gel
Iyi aklima getirdi Sezzy bi folik asit alayim Ben de simdi 🤣
Folik önemli, bende hafif pıhtılaşma çıktı doktor folik asit kullan mutlaka dedi

Tebrik ederimmmm. Seni daha önceki gruplardan hatırlıyorum. Sağlıkla kucağına al insallah :)
Benim de tek iliskiyle tuttu. Öncesinde 4 gün üst üste denediğimiz olmuştu 🤦🏻‍♀️
Merhaba canm seni gecen seneki gruplarda. Hatrliyorm gebeligi gorunce cok sevindim. Tebrik ederim. Senin testler hep silik cikiyordu hatrliyorm. ☺️

Bence şöyle devlette olmadığın sürece bir yere kadar fark ediyor elbette ama örneğin medikal park için 9.750*ilaç parasının devlet katkılı hali. (raporsuz paket fiyat nedir bilmiyorum)
Ben aşılamada gonal f için 280 lira ödedim 450lik (tek sefer aldım) yazdı doktor. Raporsuz min980 TL bu açıdan epeyce fark olduğunu düşünüyorum.
Kent hiç bilmediğim bir hastane doktor olarak bilgim yok israel bey oradayken güzeldi bence ben de olsam tercih ederim ama açıkçası İzmir’de şu an Funda hanım cazip geliyor bana.
Ben İzmir’e sık gelip gidiyorum diye alternatifim. Ana düşüncem aşılama yaptığım hastane ile de devam edebilirim memnun kaldım çünkü (devlet).

Bir de şunu ekleyeyim en fazla ama ne kadar en fazla, embriyo dondurma çözdürme ek ücret çıkacak mı, ilk negatif deneme sonrası transfer ücretleri ne?.
Bunların da her biri apayrı kalemler yani ana pakete dahil olmayabilirler.

Umarım bunların hiç birine gerek kalmaz ve doğal gebeliklerimiz olur 🎋

Her şeye de hazır olmak birikimli olmak gerekiyor, bu da madalyanın bir başka yüzü 🥰

Bence şöyle devlette olmadığın sürece bir yere kadar fark ediyor elbette ama örneğin medikal park için 9.750*ilaç parasının devlet katkılı hali. (raporsuz paket fiyat nedir bilmiyorum)
Ben aşılamada gonal f için 280 lira ödedim 450lik (tek sefer aldım) yazdı doktor. Raporsuz min980 TL bu açıdan epeyce fark olduğunu düşünüyorum.
Kent hiç bilmediğim bir hastane doktor olarak bilgim yok israel bey oradayken güzeldi bence ben de olsam tercih ederim ama açıkçası İzmir’de şu an Funda hanım cazip geliyor bana.
Ben İzmir’e sık gelip gidiyorum diye alternatifim. Ana düşüncem aşılama yaptığım hastane ile de devam edebilirim memnun kaldım çünkü (devlet).
Sen nerelisin canim izmir demi oturuyon yoksa izmire yakin bi şehit mi tedavi nerede goruyon bencede kent yerine medikalpark tercih et derim Margee Margee yada ismail küçük çok çok iyi

Back