- 24 Nisan 2021
- 818
- 756
- 33
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #6.361
Tamam canım. Sil batı. Yaz beniKuzucum kullanıcı adı ve pozitif tarih olarak gidiyoruz tek tek bat değiştiremiyorum bizim öyle birkaç ayda olmadığı tescillendi o yüzden![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım. Sil batı. Yaz beniKuzucum kullanıcı adı ve pozitif tarih olarak gidiyoruz tek tek bat değiştiremiyorum bizim öyle birkaç ayda olmadığı tescillendi o yüzden![]()
Ay hadi inşallah sıradaki pozitifimiz sen olursunEvet canım ilk defa gebelik için bi tedavi aldım. Bakalım hayırlı sonuç çıkar İnşaAllah. Yarın sabah yumurta durumuna bakacak. Yeterli büyüme oldu ise catlatma iğnesi vurucak
Inşaallah canım.Ay hadi inşallah sıradaki pozitifimiz sen olursun
evren duy biziKızlar bugün 22.02.2022 güzel enerjiler yayan pozitif bir günmüşoyüzden pozitif düşünelim, evrene pozitif enerji yayalım
biz hayırlı ve sağlıklı evlatlara sahip olmayı çok istiyoruzzzzzz
MaviSasa234
Selizay
Maviesra @Adelnaz
Önemli olan silikleşinceymis zaten canim 24 saat suresi var gene de işi garantiye almak lazım nasıl uyacaksa öyle denersin bugünün muhtesemligine uğurlu gelsin insallahDün akşam oldu bir şeyler. Bu akşam okuldan gelince bir daha yapayım test, eğer pik olursa boş geçmem, ama yine hafif silik kalırsa yarına bırakırım diyorum
İyi gidiyor cok şükür hala hiç bisey yokmuş gibi ptesi doktora gidicem tekrardan arada girip girip takip ediyorum sizleri insallah en kısa zaman da güzel haberlerinizi alırız canim ❤Mavişim senin nasıl gidiyor gebelik, her şey yolunda mı?
Iyiyim canim valla bisey yaptığım yok ise git gel regl bitti çalışmalara başlıcam
Oooıı martta süper bahar gelmiş, çiçekler açmış olurIyiyim canim valla bisey yaptığım yok ise git gel regl bitti çalışmalara başlıcamesim bugün tüp bebek merkezine gitmis kızmış oradakilere 6 aydır oyaliyorsunuz diye onlarda martta başlayalım tedaviye demisler şuan böyle benim durumlar sen nasılsın
Bebegimmm teşekkür ederimİyi ki doğdunnnn
Nice senelere kuzuuuu
Umarım bu yaşında mis gibi bebikli bi haber alırıs senden=)
Mavişim teşekkür ederimIyi ki doğmuşsun minnoşum bu yasin da size minnos bir evlat nasip olsun inşallah ❤![]()
Buralardayım canım sizi takip ediyorum sessiz sessizbgm21 sen nerelerdesin kuzu sesin çıkmıyor
Korundun mu bu ay peki?Buralardayım canım sizi takip ediyorum sessiz sessizAralık’taki kimyasaldan sonra doktorum 1 ay ara vermişti tedaviye 2. Reglimde gittim kist oluşmuş 2.5 cm tekrar tedavi ertelendi Cuma günü bat günüm adetin 2. Günü tekrar doktora gidicem inşallah tedaviye devam ederiz. Bende durumlar şu an için böyle
![]()
Ya cnm ben bu takviyeleri kullaninca klomen olsn macun olsun o ay mutlaka ksitim olusuoAaaa hadi bakalımmm 3 ay kullanman gerekiyomuş şifa olsunnn
Ben 20 saat derse giriyorum ve 21 saat bile olsa bunyem kaldirmiyor yillardir boyleAmiiiiiin, ben de 30 saat giriyorum![]()
Evettt seliiAzaleaa kızzzzzz hamiş misin sen neden söylemedinnnnnnnn bize
Yok canım korunmadımKorundun mu bu ay peki?
Sağlıkla gelsin tabi de bari korunarak diyip bize kendimizi sorgulatmasalar bizlere de nasip olur inşallahMaviSasa234 diyor ya hep söylemiyorlar diye bu doğru yanlışlıkla olmaz , tabi bu kişiler oldukça fertil çiftler bu kesin
yani biz gibi değiller.
Ama ya hapı içmeyi unuttu ya erkek korunmadı sonuç olarak korunmaya ilişkin bir eylem gerçekleşmedi ve kafaları rahat bu kişilerin zaten olmaz demişlerdir
Sağlıkla gelsin bebiş
Valla pes ne doğurgan insanlar bizler mi tuhafız anlamadım neyse kıskançlık yapmamalıyımKuzu istemeden oldu özeti şu, benim de bir arkadaş vardı herkese istemeden oldu diyordu.
Bebekten sonra emzirirken adet olmadıkları için doğru düzgün korunumuyorlar bir şey olmaz diye, sonra bir bakıyorlar hoooooop olmuş![]()