Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün Doğum günüm , ve sabah eşimle birlikte genetik testi yaptırdik🤣🤣🤣
Yan odada yenidoğan bölümü vardı ben hayran hayran bakıyorum tabi 😐
İyi ki doğdunnnn🥳
Nice senelere kuzuuuu❤️
Umarım bu yaşında mis gibi bebikli bi haber alırıs senden=)

Evet kuzu, bu süreçler hakkında ilk etaplarda çok bilgimiz olmadığı için doktorların standart kontrollerden, testlerden sonra bi sıkıntınız yok sebepsiz demesi durumuna ikna olmustum

İlaçsızda yumurtlamada bi sıkıntım olmadığı halde doktor takibinde 4 kez klomen femara ile yumurta takip ettirdim, hepsinde yumurta 21 22 mm lere ulasmasına rağmen yine gebelik olmadı🤷‍♀️

Suan harcadığım zamana üzülüyorum, gerçi bi çok sebepten bi süre bu durum üzerine yoğunlaşamamıstık ama onun haricinde o kadar yumurta takibi vs boştu😶
Aslında ben ilk baslarda aşılama için ısrarcı olmustum ama yaş genç rezerv iyi sperm de sıkıntı yok vs derken hep erteledi doktorum

Suan bencede iyi bi adım attım, doktorumu değiştirdim
Kimsenin görmediği polibi gördü mesela, gerçi ben onun engel olduğunu düşünmüyorum hala 😊
Ama yinede histeroskopi olcam
Eşimde o sırada sperm testlerini yaptırır
Bende zaman kaybetmeden tüp bebeğe geçmek istiyorum
Yeterince bekledik sanki=)

Bende senin adına mutluyum❤️ Umuyorum bizde bu süreçlerden hayırlı haberlerle çıkıcaz kuzu❤️🥰
🌿🌿🌿

Kızlar şaka gibi bi haber aldım arkadaşım benimle beraber gebelik istiyodu o hemen hamile kaldı doğurdu çocuk daha 1 yaşına geliyo bi daha hamile kız istemeden olmuş ya birisi bize şu istemeden olmasını açıklasın 🥺🥺🥺
MaviSasa234 MaviSasa234 diyor ya hep söylemiyorlar diye bu doğru yanlışlıkla olmaz , tabi bu kişiler oldukça fertil çiftler bu kesin 😃 yani biz gibi değiller.
Ama ya hapı içmeyi unuttu ya erkek korunmadı sonuç olarak korunmaya ilişkin bir eylem gerçekleşmedi ve kafaları rahat bu kişilerin zaten olmaz demişlerdir 🎈
Sağlıkla gelsin bebiş

Kızlar sizce akşam bir tane daha yapayım mı? Yoksa yarın mı yapayım?
IMG_20220222_121152.jpg

Kuzucum nerelerdesin sen yaaa, biz aynıyız değişen bir şey olmadı. Sen nasılsın bakalım ❤️
Iyiyim canım çok şükür. Ya gebelik isteme süreci beni çok fazla yordu. Biraz herşeyden uzak kalmak istedim. Hiçbirşey yapmadım falan. Ama bu ay tekrar adım attım bakalım. Bu arada sizleri çok özledim. Arada bi girip bakiyordum durumlar nedir diye. Iyi olmanıza çok sevindim. Dilerim güzel bir yıl olur hepimiz içi.🙏🏼🙏🏼😢

Kızlar şaka gibi bi haber aldım arkadaşım benimle beraber gebelik istiyodu o hemen hamile kaldı doğurdu çocuk daha 1 yaşına geliyo bi daha hamile kız istemeden olmuş ya birisi bize şu istemeden olmasını açıklasın 🥺🥺🥺
Kuzu istemeden oldu özeti şu, benim de bir arkadaş vardı herkese istemeden oldu diyordu.

Bebekten sonra emzirirken adet olmadıkları için doğru düzgün korunumuyorlar bir şey olmaz diye, sonra bir bakıyorlar hoooooop olmuş 😂😂

Iyiyim canım çok şükür. Ya gebelik isteme süreci beni çok fazla yordu. Biraz herşeyden uzak kalmak istedim. Hiçbirşey yapmadım falan. Ama bu ay tekrar adım attım bakalım. Bu arada sizleri çok özledim. Arada bi girip bakiyordum durumlar nedir diye. Iyi olmanıza çok sevindim. Dilerim güzel bir yıl olur hepimiz içi.🙏🏼🙏🏼😢
Hepimizi çok yordu bebeğim, ama peşini bırakınca da çok bir şey değişmiyor. Bizim bünyeler herkes gibi değil, azıcık ittirmek gerekiyor 😂

Hepimizi çok yordu bebeğim, ama peşini bırakınca da çok bir şey değişmiyor. Bizim bünyeler herkes gibi değil, azıcık ittirmek gerekiyor 😂
Bi dönemdi işte kuzum geldi geçti. 4.5 yıl olmayınca yoruluyor insan bi süre sonra.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Bu yıl güzel sonuçlar alalım.
Bende klomen kullandım bu ay.

Back