Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün akşam oldu bir şeyler. Bu akşam okuldan gelince bir daha yapayım test, eğer pik olursa boş geçmem, ama yine hafif silik kalırsa yarına bırakırım diyorum
Önemli olan silikleşinceymis zaten canim 24 saat suresi var gene de işi garantiye almak lazım nasıl uyacaksa öyle denersin bugünün muhtesemligine uğurlu gelsin insallah
Mavişim senin nasıl gidiyor gebelik, her şey yolunda mı?
İyi gidiyor cok şükür hala hiç bisey yokmuş gibi ptesi doktora gidicem tekrardan arada girip girip takip ediyorum sizleri insallah en kısa zaman da güzel haberlerinizi alırız canim ❤

Oooıı martta süper bahar gelmiş, çiçekler açmış olur

bgm21 sen nerelerdesin kuzu sesin çıkmıyor
Buralardayım canım sizi takip ediyorum sessiz sessiz Aralık’taki kimyasaldan sonra doktorum 1 ay ara vermişti tedaviye 2. Reglimde gittim kist oluşmuş 2.5 cm tekrar tedavi ertelendi Cuma günü bat günüm adetin 2. Günü tekrar doktora gidicem inşallah tedaviye devam ederiz. Bende durumlar şu an için böyle

Korundun mu bu ay peki?

Azaleaa kızzzzzz hamiş misin sen neden söylemedinnnnnnnn bize
Evettt selii ya biliyosun diğer grupta yeni bebeğini kaybedenler olunca üstüne yazmak istemedim hepimiz için zor süreçler oluyor benimde çok çok etkilendiğim zamanlar olmuştu o yüzden hemen haber vermek istemedim

Şuan çok çok yeni bakalım allah nasip ederse kalp atışını duymaya gideceğim yarın doktora

Sağlıkla gelsin tabi de bari korunarak diyip bize kendimizi sorgulatmasalar bizlere de nasip olur inşallah

Valla pes ne doğurgan insanlar bizler mi tuhafız anlamadım neyse kıskançlık yapmamalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…