- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #6.321
Kız anam 44 yaşında, 90 kilo iken tek gecelik ilişki ile kardeşime hamile kaldıAnam nerelere gidemaslında çok yaşlı deilim yeni 32 ye girdim Allah bize de verir insallah
![]()
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız anam 44 yaşında, 90 kilo iken tek gecelik ilişki ile kardeşime hamile kaldıAnam nerelere gidemaslında çok yaşlı deilim yeni 32 ye girdim Allah bize de verir insallah
![]()
Günaydın kuzu umarım iyisindirİ
Muhtemelen benimde öyle bi durum olustu kuzu
Aksini hiç düşünmüyorum gebelik vs
AminYaa rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canıım. Amiin Allahım tüm isteyenlere içindede bize en kısa zamanda sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin. Düşükten ne kadar sonra tekrar hamile kalmıştın?
Günaydın kuzucummGünaydın kuzu umarım iyisindir
Test yaptın mı nasıl gidiyor durum?.
Yapmayabilirim de bilmiyorum kiGünaydın kuzucumm
Test yapmadım, daha doğrusu yapamadım
O kadar çok test stoklamıştım ki
Testim var sanıyordum sabah uyandım yapmak için, hiç kalmamış
Muhtemelen bugün alır yarın yaparım, olmazsa regl tabi
Ama hafiften ağrım var gibi
Sen nasılsınnn, cuma günü mü yapıcaktın test =)
Yani bu durumda benim koca istemezse bile benim gebelik şansım var degil miKızlar dr mfk yı takip ediyomusunuz . Canlı yayın açmış diyoki eşlerden biri mezarda yatmıyo veya 95 yaşında değilseniz herkesin gebelik şansı varbiosuna bakın ölücemm
![]()
Ben dusukten sonraki ay ve 3. Ay denedik bolca tutmadı önümüzdeki ay 6. Ay olacak tutar mi ki denesekAminilk bebeğim mol gebelikti 6 ay hamile kalmamam gerekiyordu korunmayı bıraktıktan 5 ay sonra tekrar hamile kaldım
Bence açıklanamayan diye birsey yok kuzu zaten inanmıyorum hiçYapmayabilirim de bilmiyorum ki
Sana bir şey söylemek istiyorum biliyorsun 10 ay kadar açıklanmayan diye yol aldım ve aşılama başladık.
Aşılamada gördüm ki eşimin sperm değerleri açıklanamayan demek için uygun değil morf 3 çıktı ne yazık ki..
sen de morf detayı biliyor musun eşinin baş anomalisi vs bakılabilir detaylı hatta DNA hasarı kuzu![]()
Artık sebep için yoğunlaşmana çok sevindim.Bence açıklanamayan diye birsey yok kuzu zaten inanmıyorum hiçtespit edilemeyen bi durum mutlaka var
Senin en azından şuan için engel olabilcek bi durum tespit edilmiş, yanılmıyosam bu değerlerde doğal gebelikte elde ediliyor ama süreci uzatıyor
Benimde 2,5 sene olcak sebepsiz infertilite
DNA hasarı yaptırmıs olmamız lazım sanki memorialde, inan hatırlamıyorum artık neye baktırdık ne yaptırdık
Ama ben şu histeroskobiyi olayımm bi, o sırada doktordan sperm testlerininde detaylı yapılmasını rica edicem sıfırdan
Epey zaman oldu çünkü biz baktırmayalı
Benim eşim sigara kullanıyor, evlenmeden önce alkol konusundada maşallahı varmıs suan kullanmıyor olsada
Ve kilolu
Yani herseyi ofsayt
Ben her ne kadar suan için bişey bulunamasada spermlerle alakalı bi problemimiz olduğunu düşünüyorum ısrarla![]()
Bende bayılıyorum yatmaya vallaYoruluyorum işte en sevdiğim mod yatış mod![]()
Kız o kadar çok pozitif yazmışsın ki bir an heyecanlandım Allah cezanıKızlar bugün 22.02.2022 güzel enerjiler yayan pozitif bir günmüşoyüzden pozitif düşünelim, evrene pozitif enerji yayalım
biz hayırlı ve sağlıklı evlatlara sahip olmayı çok istiyoruzzzzzz
MaviSasa234
Selizay
Maviesra
Margee
Nice senelere canımBugün Doğum günüm , ve sabah eşimle birlikte genetik testi yaptırdik
Yan odada yenidoğan bölümü vardı ben hayran hayran bakıyorum tabi![]()
Güzel sağlıklı bebeğine kavuştuğun bir yaş dilerimBugün Doğum günüm , ve sabah eşimle birlikte genetik testi yaptırdik
Yan odada yenidoğan bölümü vardı ben hayran hayran bakıyorum tabi![]()
İnşallah kuzum aminnn, hepimiz kavusalim yavrularmizaGüzel sağlıklı bebeğine kavuştuğun bir yaş dilerim![]()
Evet kuzu, bu süreçler hakkında ilk etaplarda çok bilgimiz olmadığı için doktorların standart kontrollerden, testlerden sonra bi sıkıntınız yok sebepsiz demesi durumuna ikna olmustumArtık sebep için yoğunlaşmana çok sevindim.Ben bir embriyolog takip ediyorum açıklanmayan diye bir infertilite türü yoktur diyor ki haklı,
Uzun süreli gebelik elde edilememesi sperm kaynaklı ne yazık kibiz kadınlar her ay yumurtlama ile yeni şans üretiyoruz ama sperm dölleyemediğinden bu alternatif oluşturmuyor.
Az önce bir embriyolog ile görüştüm morf düşüklüğünde mutlaka genetik hasar bakılması gerekli dedi ki ben de böyle düşünüyordum başından beri çıkmazsa ne ala tabi
Biz sperm kaynaklı durumlarda sürekli yumurtlama takip edip ne yazık ki sorunun biz de olduğunu düşünerek yol alamayız.
Yaza kadar aşılamada sonuç alamazsam tüp bebek tedavisi planladık eşimle belki ben de o süreçte problem yakalanır adım atınca problemler bulunuyor eğer aşılama başlamasaydım bunu da bilmeyecektik, hele ki bizim ilk yaptırdığımız sperm testinde morf 8 çıkmıştı
Evet canım bizim şansımız benim eşimin sperm sayısı epeyce çok, bir lab bize bu ileri hızı ve total sayıyı hep görmüyoruz bu bakımından durumunuz iyi dedi ama ben eşime baş anomalisi için destekler aldım.
Geçen ayda kullanmıştı belki sayıyı o mı arttırdı bilmiyoruz![]()