Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün Doğum günüm , ve sabah eşimle birlikte genetik testi yaptırdik
Yan odada yenidoğan bölümü vardı ben hayran hayran bakıyorum tabi
İyi ki doğdunnnn
Nice senelere kuzuuuu
Umarım bu yaşında mis gibi bebikli bi haber alırıs senden=)

MaviSasa234 diyor ya hep söylemiyorlar diye bu doğru yanlışlıkla olmaz , tabi bu kişiler oldukça fertil çiftler bu kesin yani biz gibi değiller.
Ama ya hapı içmeyi unuttu ya erkek korunmadı sonuç olarak korunmaya ilişkin bir eylem gerçekleşmedi ve kafaları rahat bu kişilerin zaten olmaz demişlerdir
Sağlıkla gelsin bebiş

Kuzucum nerelerdesin sen yaaa, biz aynıyız değişen bir şey olmadı. Sen nasılsın bakalım
Iyiyim canım çok şükür. Ya gebelik isteme süreci beni çok fazla yordu. Biraz herşeyden uzak kalmak istedim. Hiçbirşey yapmadım falan. Ama bu ay tekrar adım attım bakalım. Bu arada sizleri çok özledim. Arada bi girip bakiyordum durumlar nedir diye. Iyi olmanıza çok sevindim. Dilerim güzel bir yıl olur hepimiz içi.

Kuzu istemeden oldu özeti şu, benim de bir arkadaş vardı herkese istemeden oldu diyordu.

Bebekten sonra emzirirken adet olmadıkları için doğru düzgün korunumuyorlar bir şey olmaz diye, sonra bir bakıyorlar hoooooop olmuş

Hepimizi çok yordu bebeğim, ama peşini bırakınca da çok bir şey değişmiyor. Bizim bünyeler herkes gibi değil, azıcık ittirmek gerekiyor

Hepimizi çok yordu bebeğim, ama peşini bırakınca da çok bir şey değişmiyor. Bizim bünyeler herkes gibi değil, azıcık ittirmek gerekiyor
Bi dönemdi işte kuzum geldi geçti. 4.5 yıl olmayınca yoruluyor insan bi süre sonra.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Bu yıl güzel sonuçlar alalım.
Bende klomen kullandım bu ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…