- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.341
İyi ki doğdunnnnBugün Doğum günüm , ve sabah eşimle birlikte genetik testi yaptırdik
Yan odada yenidoğan bölümü vardı ben hayran hayran bakıyorum tabi
Evet kuzu, bu süreçler hakkında ilk etaplarda çok bilgimiz olmadığı için doktorların standart kontrollerden, testlerden sonra bi sıkıntınız yok sebepsiz demesi durumuna ikna olmustum
İlaçsızda yumurtlamada bi sıkıntım olmadığı halde doktor takibinde 4 kez klomen femara ile yumurta takip ettirdim, hepsinde yumurta 21 22 mm lere ulasmasına rağmen yine gebelik olmadı
Suan harcadığım zamana üzülüyorum, gerçi bi çok sebepten bi süre bu durum üzerine yoğunlaşamamıstık ama onun haricinde o kadar yumurta takibi vs boştu
Aslında ben ilk baslarda aşılama için ısrarcı olmustum ama yaş genç rezerv iyi sperm de sıkıntı yok vs derken hep erteledi doktorum
Suan bencede iyi bi adım attım, doktorumu değiştirdim
Kimsenin görmediği polibi gördü mesela, gerçi ben onun engel olduğunu düşünmüyorum hala
Ama yinede histeroskopi olcam
Eşimde o sırada sperm testlerini yaptırır
Bende zaman kaybetmeden tüp bebeğe geçmek istiyorum
Yeterince bekledik sanki=)
Bende senin adına mutluyumUmuyorum bizde bu süreçlerden hayırlı haberlerle çıkıcaz kuzu
Iyi ki doğmuşsun minnoşum bu yasin da size minnos bir evlat nasip olsun inşallah ❤Bugün Doğum günüm , ve sabah eşimle birlikte genetik testi yaptırdik
Yan odada yenidoğan bölümü vardı ben hayran hayran bakıyorum tabi
Kızlar şaka gibi bi haber aldım arkadaşım benimle beraber gebelik istiyodu o hemen hamile kaldı doğurdu çocuk daha 1 yaşına geliyo bi daha hamile kız istemeden olmuş ya birisi bize şu istemeden olmasını açıklasın
Merhaba.... kızlar uzun bi aradan sonra herkese selam. Nasılsınız bakalım
Kuzucum nerelerdesin sen yaaa, biz aynıyız değişen bir şey olmadı. Sen nasılsın bakalımMerhaba.... kızlar uzun bi aradan sonra herkese selam. Nasılsınız bakalım
Iyiyim canım çok şükür. Ya gebelik isteme süreci beni çok fazla yordu. Biraz herşeyden uzak kalmak istedim. Hiçbirşey yapmadım falan. Ama bu ay tekrar adım attım bakalım. Bu arada sizleri çok özledim. Arada bi girip bakiyordum durumlar nedir diye. Iyi olmanıza çok sevindim. Dilerim güzel bir yıl olur hepimiz içi.Kuzucum nerelerdesin sen yaaa, biz aynıyız değişen bir şey olmadı. Sen nasılsın bakalım
Kuzu istemeden oldu özeti şu, benim de bir arkadaş vardı herkese istemeden oldu diyordu.Kızlar şaka gibi bi haber aldım arkadaşım benimle beraber gebelik istiyodu o hemen hamile kaldı doğurdu çocuk daha 1 yaşına geliyo bi daha hamile kız istemeden olmuş ya birisi bize şu istemeden olmasını açıklasın
Akşam tekrarla bence canım.Kızlar sizce akşam bir tane daha yapayım mı? Yoksa yarın mı yapayım?
Eki Görüntüle 3011459
Hepimizi çok yordu bebeğim, ama peşini bırakınca da çok bir şey değişmiyor. Bizim bünyeler herkes gibi değil, azıcık ittirmek gerekiyorIyiyim canım çok şükür. Ya gebelik isteme süreci beni çok fazla yordu. Biraz herşeyden uzak kalmak istedim. Hiçbirşey yapmadım falan. Ama bu ay tekrar adım attım bakalım. Bu arada sizleri çok özledim. Arada bi girip bakiyordum durumlar nedir diye. Iyi olmanıza çok sevindim. Dilerim güzel bir yıl olur hepimiz içi.
Bi dönemdi işte kuzum geldi geçti. 4.5 yıl olmayınca yoruluyor insan bi süre sonra.Hepimizi çok yordu bebeğim, ama peşini bırakınca da çok bir şey değişmiyor. Bizim bünyeler herkes gibi değil, azıcık ittirmek gerekiyor
Oo ilk klomen denemen mi?Bi dönemdi işte kuzum geldi geçti. 4.5 yıl olmayınca yoruluyor insan bi süre sonra.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Bu yıl güzel sonuçlar alalım.
Bende klomen kullandım bu ay.
Bence yarın yap canim ama bu akşamı boş geçme derim yarin pik olur diye düşünüyorumKızlar sizce akşam bir tane daha yapayım mı? Yoksa yarın mı yapayım?
Eki Görüntüle 3011459
Dün akşam oldu bir şeyler. Bu akşam okuldan gelince bir daha yapayım test, eğer pik olursa boş geçmem, ama yine hafif silik kalırsa yarına bırakırım diyorumBence yarın yap canim ama bu akşamı boş geçme derim yarin pik olur diye düşünüyorum
Merhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
Hamile Kaldıktan Sonra Gruba Bilgi Vermeyecekseniz İsminizi Yazdırmayın Lütfen!
Kuzucum kullanıcı adı ve pozitif tarih olarak gidiyoruz tek tek bat değiştiremiyorum bizim öyle birkaç ayda olmadığı tescillendi o yüzden
Mavişim senin nasıl gidiyor gebelik, her şey yolunda mı?Bence yarın yap canim ama bu akşamı boş geçme derim yarin pik olur diye düşünüyorum
Evet canım ilk defa gebelik için bi tedavi aldım. Bakalım hayırlı sonuç çıkar İnşaAllah. Yarın sabah yumurta durumuna bakacak. Yeterli büyüme oldu ise catlatma iğnesi vurucakOo ilk klomen denemen mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?