Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamınlar merhaba sperm hızı için uyguladınız kürler, takviye vs var mı?
Keçiboynuzu özü yediriyorum sabahları
Selam kızlar napıyosunuz? Ben döngümün 19.günündeyim. Doğru düzgün ovulasyon testi yapmadım, doğru düzgün ilişki de olmadı. Bu ay tutarsa sonuç resmen sürpriz olacak 😃 bekliyorum ❤️
Hadi bakalım ❤️
Bu aralar çok tembel olmuşum ya hiç ev işi yapmak istemiyorum. Her yer her yerde resmen 😃 annem yarın yatılı kalmaya gelecek. Evi görse şok olur, ışık hızıyla toparlama yapmam lazım
Haha o son misafirler pert etti seni

Keçi boynuzu özü her gün bir tatlı kaşığı yesin eşin canım, kürle filan uğraşmayın işe yarıyor bildiğin pekmez normalde de yenir en önemli strese etmeyin çünkü erkekler de direk etki ediyor bu stres durumları vs. bir ay hızı düşük sayı az bir ay tam tersi normal aralıkta olabilir tıpkı bizim bazı aylar yumurtlama olmaması gibi
Özünü kullanıyoruz canım şuan hunnap marka umarım faydası olur 🙏 ayy inşallah doğrusun. Gerçi benim eşim benden daha rahat o konuda beni teselli edende kendisi oluyor

Hunnap marka bizde kullanıyoruz şimdii umarım faydası oluur. Kürtajdan sonra daha bi stres yaptım gibi bakalım hayırlısı olsun.
Hiç stress yapma ilk bebeğim 9. haftada düşük oldu sonra Allah iki tane nasip etti, Allah kalbindekini sağlıkla nasip etsin inşallah nerde isteyen varsa

Kızlar dr mfk yı takip ediyomusunuz . Canlı yayın açmış diyoki eşlerden biri mezarda yatmıyo veya 95 yaşında değilseniz herkesin gebelik şansı var😂 biosuna bakın ölücemm😂😂

Eklentiler

• 7B847DA0-9080-4785-82EF-8D4509044F6B.jpeg
    7B847DA0-9080-4785-82EF-8D4509044F6B.jpeg
    165,8 KB · Görüntüleme: 55
Hiç stress yapma ilk bebeğim 9. haftada düşük oldu sonra Allah iki tane nasip etti, Allah kalbindekini sağlıkla nasip etsin inşallah nerde isteyen varsa
Yaa rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canıım. Amiin Allahım tüm isteyenlere içindede bize en kısa zamanda sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin. Düşükten ne kadar sonra tekrar hamile kalmıştın?

Kızlar dr mfk yı takip ediyomusunuz . Canlı yayın açmış diyoki eşlerden biri mezarda yatmıyo veya 95 yaşında değilseniz herkesin gebelik şansı var😂 biosuna bakın ölücemm😂😂
Adam tam bir komedi... Bohem hayatı yaşıyor mu desem.. Hippi gibi takılıyor mu desem bilmiyorum :D Hani zengin ve gamsızlar vardır ya.. Cem yılmaz'ın zengin ropteşambırlı adamın yavrum repliği var ya onun gibi :D

Ben takip ediyorm hatta macunu aldm kullandm. Bakalm ne olacak. Cok umut verici konusuyor

Hahha bu adamın bazı lafları çok komik bazı hareketleri aşırı gıcık. Kürleri işe yarıyor mu bilmiyorum, son çare buna düşeriz gibi 😂
Adam tam bir komedi... Bohem hayatı yaşıyor mu desem.. Hippi gibi takılıyor mu desem bilmiyorum :KK70: Hani zengin ve gamsızlar vardır ya.. Cem yılmaz'ın zengin ropteşambırlı adamın yavrum repliği var ya onun gibi :KK70:
Hahah

Abow 2 gündür bu ignelerden öldüm ya daha da vücudumda mikrop kaldıysa kalsın başka bi şey geçirmez çünkü.her yerim takviye antibiyotik oldu 😅 bebis olsa da dogursamda hamburgeri neyin altından girip üstünden çıksam.saa şeyler bile yemiyorum artık pof
Canın istiyorsa ye arada ya bir şey olmaz

Akşam 1 gibi uyuyorum, öğlen 1 de dersim başlıyor ben yataktan 11:30 da kalkıyorum 😭 erken kalkınan mutsuz oluyorum, sürekli uyumak istiyorum. Depresyonda mıyım?
Bla bla (duzeltme yapimda taşlanmayim=)
biz sağlıkçılar ölsün 😅 şaka demek isterdim ama değil😅 ama ogretmen olmak istemedim yoksa biyoloji öğretmeni de olduk ücretli de olsa çekilmez.😅

Oh şu öğretmenlere ayar oluyorum biz sağlıkçılar ölsün 😅 şaka demek isterdim ama değil😅 ama ogretmen olmak istemedim yoksa biyoloji öğretmeni de olduk ücretli de olsa çekilmez.😅
Kız saatler az gibi geliyor ama pertim çıkıyor uzaktan bakınca bana ds kolay gelirdi 😅 akşam 9 da bir öğrencim aramış öğretmenim ödev neydi diyor 😄😄 sen kimsin hangi sınıftasın, hadi hepsini söylesen bile ne bilim ne ödev verdim, söylesen bir dert, söylemesen başka dert 😂

Evet bugün 50 yaşında hamile kalmış birini paylaştı.

Ben şok, ben iptal, ben pert, ben yerlerde 😃 28 yaşındayım kendimi nerelere atam

Kız saatler az gibi geliyor ama pertim çıkıyor uzaktan bakınca bana ds kolay gelirdi 😅 akşam 9 da bir öğrencim aramış öğretmenim ödev neydi diyor 😄😄 sen kimsin hangi sınıftasın, hadi hepsini söylesen bile ne bilim ne ödev verdim, söylesen bir dert, söylemesen başka dert 😂

Iste o yüzden çekilmez yoksa 30 saatim vardı 3 buçuk gün gidiyordum .okul dert değil gerisi dert.
Bizde de yoğunluk dert.nobet dert Allah yardim etsin hepimize=)

Back