- 18 Nisan 2021
- 14.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.383
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.021
GebelikNe testi kuzucum
Yani adetim baya baya oldu bitti, 6. Gün temizlenirdim, 8. Gün oldu hala devam ediyor demek istedim. Sen 8 gündür leke geliyor sandın sanırımSen test yapmış mıydın peki?
En cok kaç çıkıyor peki o? Hep düsük denk geliyorum. Bizim de önce 4 sonra 6 idi.Evet canım, ama denk gelmesi süreci uzatır
Evet evetYani adetim baya baya oldu bitti, 6. Gün temizlenirdim, 8. Gün oldu hala devam ediyor demek istedim. Sen 8 gündür leke geliyor sandın sanırım
Vallahi şimdi ne desem boş, ceket atanların çok çıkıyordur diyeceğim, he heEn cok kaç çıkıyor peki o? Hep düsük denk geliyorum. Bizim de önce 4 sonra 6 idi.
Geçmiş olsun canım, öyle bir rivayet var evet,Ben de covid olmuşum pozitifim. boğaz ağrısı ile başladı, eşim de hasta ateşi var. Spermleri kötü etkiliyor bu virüs değil mi ?
Covidden dolayı olabliir çiçeğim yaAha şimdi de baya baya gelmiş leke falan değil. Çıldırıciiiiiiiimiçinde kistik yapılar var, pıhtı gibi. Rahim mi temizleniyor acaba
Gel sarılıp öpüm seniBu ayda beklenen gelmedi.Regl oldum gene bir yanım buruk
MmmmmmuuuaaaahhhhhGeldiim geldiim Seliziim
Vay anasını, sapla hannçeri sapla. Ne yani şimdiden Adriana ilişkiden sonra ayağını dikip bekledi miAdriana Lima 40 yaşında şuan yeni hamileymiş sıradakı gelsiiinnn
Belkim beline yastık koyup yakı bile yapıştırmış olabilirVay anasını, sapla hannçeri sapla. Ne yani şimdiden Adriana ilişkiden sonra ayağını dikip bekledi mi
Sabahları aç karnına incir yemişBelkim beline yastık koyup yakı bile yapıştırmış olabilir
Arı sütü polen karışımını hele hiç atlamayalımSabahları aç karnına incir yemiş
Mfk karışımları ve 2,3,2,2 sistemini kullanmış evet. UnuttumArı sütü polen karışımını hele hiç atlamayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?