Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benm tam bir sene oldu malesef esimin dgeerleri duzelmiyor. Rahm filmi cektrdnz mi ben esimin degerleri duzelirse cektriecm
Bizim 1.5 sene oldu . Rahim filmi çektirdim darlık ve yapışıklık var. aralıkta aşılama yaptırdım negatif sonuçlandı bu ay tüp bebeğe başladık opu dan önce dr yumurta ve hormonlarımı beğenmedi aşılama yaptı sonuç bekliyorum .
İlaç kullanıyo mu eşin ? Keçi boynuzu kullansın iyi geliyo

Kızlar covid sonrası depresyona girdim sanırım uyumak istiyorum hiçbir şey yapasım yok 😔

Sizlerde durumlar ne canlarım? Kimse etiketlemiyor pozitif aldım diye. Zaten sürekli konuşanlar belli ama bir kere uğrayıp isim yazdıranlar bidaha gelmiyor. Birkaç kişiye denk geldim pozitif görmüşler ama buraya yazmaya tenezzül etmiyorlar. Sinir oluyorum onlara da. Kimseyi eklemiyorum artık listeye, anca eski üye falan olursa
Beni o yüzden mi eklemediniz

Kızlar hastaneden aradılar tedavi mart ayina kaldi 😁😁😁😁 belki nisan belki mayis bile olabilir 😁yani benim isim bu belli olmaz neyse hastane ilgiliydi madur olmanizi istemiyorum ama 3 ay bekleme suresi var dediler eşimi kontrole çağırdılar spermlere bakicaklar benim için bisey demediler heralde ilaçlar vs yumurta geliştirip büyüttüğü için tabi oda nasip kısmet çoğu kişi o evrede aksilik yaşıyor bakalim salı esime özel randevu verdiler 🤗 MaviSasa234 MaviSasa234 @A R Y A M mavili_yeshll ejce ejce Selizay Selizay
Kuzum bunda da bi hayır vardır elbet belki de bu arada hamiş olacaksın belli mi olur hayat bu rabbim hayırlısını nasip etsin

Merhaba kızlar
Aşılamadan sonra sperm sonuçlarını aldık, ve durum çok iyi değil eşimin morf 3 baş anomalisi 95 çıktı.. bu zor bir durum şu an her şeyi bildiğim için hazırım sürece. İlk aşılama tamamlandı. Bizim ilk testimizde ise morf 8 gelmişti aslında düşmedi bu durum lab farkından ne yazık ki.. sanırım hep 3 tü.. diyeceğim o ki 6 aydan sonra oluşmayan gebeliklerin büyük bir nedeni var ve sebepsiz değil.. bunu yola çıktığınızda göreceksiniz.. en az 3 sperm testi gerekli bana kalırsa ve gidilmiş bir çok doktor gerekiyor tanıya.. bir yıl bekleyip zamanı heba etmeyin derim ben 🎈
Umarım 2022 hepimize güzel olur 🍃🍃

Merhaba kızlar
Aşılamadan sonra sperm sonuçlarını aldık, ve durum çok iyi değil eşimin morf 3 baş anomalisi 95 çıktı.. bu zor bir durum şu an her şeyi bildiğim için hazırım sürece. İlk aşılama tamamlandı. Bizim ilk testimizde ise morf 8 gelmişti aslında düşmedi bu durum lab farkından ne yazık ki.. sanırım hep 3 tü.. diyeceğim o ki 6 aydan sonra oluşmayan gebeliklerin büyük bir nedeni var ve sebepsiz değil.. bunu yola çıktığınızda göreceksiniz.. en az 3 sperm testi gerekli bana kalırsa ve gidilmiş bir çok doktor gerekiyor tanıya.. bir yıl bekleyip zamanı heba etmeyin derim ben 🎈
Kuzum %95 anomali yüksekmiş. Bize kromozom analizi yapıldı. İstersen sizde. Yaptırın. Tüp bebekte de yapılacaktır..

Kuzum %95 anomali yüksekmiş. Bize kromozom analizi yapıldı. İstersen sizde. Yaptırın. Tüp bebekte de yapılacaktır..
Canım biz kromozom analizi yaptırdık ben de eşim de bizim sadece DNA hasarı bakılmadı hatta ben ısrarcıydım sen takılma diyordun. Ne yazık ki ön görüm doğru çıktı açıkçası 🙄
Şimdi DNA hasarı yaptıracağız ve iki lab arasında bu kadar farkın neden olacağını soracağız akşam üstü görüşmemiz var.
İkinci aşılamayı yapıp tedaviye geçeriz diye planladık.

Merhaba kızlar
Benim de eşimin morfoloji 3, o yüzden mi olmuyor bizim 😔😔

Benim de eşimin morfoloji 3, o yüzden mi olmuyor bizim 😔😔
Buna net cevabım evet ya da hayır değil en az iki kere hatta üç test vermenizi öneririm canım.
Morfoloji için de anomalilere bakılmalı bizim bir öncekinde bakılmamıştı sadece morf vardı ve O da 8 idi.
Sekiz çok iyi ama sanırım öyle değildi lablar yanıltıcı olabilir.

Buna net cevabım evet ya da hayır değil en az iki kere hatta üç test vermenizi öneririm canım.
Morfoloji için de anomalilere bakılmalı bizim bir öncekinde bakılmamıştı sadece morf vardı ve O da 8 idi.
Sekiz çok iyi ama sanırım öyle değildi lablar yanıltıcı olabilir.
Benimkini atayım da bir bak, anomaliler yazıyor

Kızlar rahim filminde temiz denilmesi de yanıltıcı olabilir,küçük anomaliler bile dikkate alınmalı durumu nedir diye bakılmalı . kalp rahimle çok gebelik elde edip düşükler yaşayan yada erken doğum yapan varmış yada tam tersi sorunsuz gebelik ve doğum yaşayan. Doktorum ofis histeroskopi ile duruma bakıp karar verecek mesela . Bazı şeyler bize sebep olmaması için . Her nasip vaktine esir ben saldım doktora kendimi dün doktora da dedim size güveniyorum şu saatten sonra nolacaksa olsun adam güldü tedavin bizde sorun yok dedi 😂

Merhaba kızlar
Selamm. Morfoloji 4’den fazla olunca ok diyorlar. 3 de çok az değil.

Back