Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aha şimdi de baya baya gelmiş leke falan değil. Çıldırıciiiiiiiim 😔 içinde kistik yapılar var, pıhtı gibi. Rahim mi temizleniyor acaba
Rahim duvarının fazla kalınlaşmasından dolayı olabilir kuzu. Ben 2 ay önce hayatımda görmediğim bir adet gördüm ya aşırı pıhtılı, üstüm başım sürekli lekeleniyordu. Leke de değil aslında tam batıyordu üstüm. Hatta 2-3 sefer taştı bacağımdan süzüldü. Günde 4-5 pijama değiştiriyordum. Dışarı çıkmaya korkuyordum, aşırı kanama ve pıhtılaşma vardı. Doktora sordum, kanda görünmese de gebelik oluşuyor, rahim tam kıvama ulaşıyor sonra kanamayla atılıyor dedi.

Adriana Lima 40 yaşında şuan yeni hamileymiş sıradakı gelsiiinnn🥲🥲🥲
Ya bende instagramı açar açmaz takip ettiğim bir sayfada Adriana Lima'nın gebelik haberini gördüm ve dönüp eşime dedim ki vay be millet hiç hesap kitap yapmadan üçüncüye hamile, ben de her ay acaba bu ay denemediğim ne kaldı da onu yapsam diye düşünüyorum. Immmm dur spermlere bu iyi geliyormuş, aaa şu da yumurtlamaya iyiymiş diye diye döktüğüm paranın verdiğim çabanın harcadığım vaktin haddi hesabı yok. 🤦🏻‍♀️😃 Şak diye hamile kalıyorlar ya vallahi pess

Rahim duvarının fazla kalınlaşmasından dolayı olabilir kuzu. Ben 2 ay önce hayatımda görmediğim bir adet gördüm ya aşırı pıhtılı, üstüm başım sürekli lekeleniyordu. Leke de değil aslında tam batıyordu üstüm. Hatta 2-3 sefer taştı bacağımdan süzüldü. Günde 4-5 pijama değiştiriyordum. Dışarı çıkmaya korkuyordum, aşırı kanama ve pıhtılaşma vardı. Doktora sordum, kanda görünmese de gebelik oluşuyor, rahim tam kıvama ulaşıyor sonra kanamayla atılıyor dedi.
Ben ilk reglimden beri her ay boyleyim ya o yuzden kansizlik demir eksikligi anemisi yasiyorum🤦🏻‍♀️

Kızlar aşılamanın 5. Günü ateşim 38.1 öksürüyorum bide sabaha kadar devam ederse test yaptırıcam. Eğer covid olduysam bebeğin tutunma zamanlarında zararı olur mu

Ya bende instagramı açar açmaz takip ettiğim bir sayfada Adriana Lima'nın gebelik haberini gördüm ve dönüp eşime dedim ki vay be millet hiç hesap kitap yapmadan üçüncüye hamile, ben de her ay acaba bu ay denemediğim ne kaldı da onu yapsam diye düşünüyorum. Immmm dur spermlere bu iyi geliyormuş, aaa şu da yumurtlamaya iyiymiş diye diye döktüğüm paranın verdiğim çabanın harcadığım vaktin haddi hesabı yok. 🤦🏻‍♀️😃 Şak diye hamile kalıyorlar ya vallahi pess
Ayy o kadar benzeriz kiii ne yapacağımızı şaşırdık resmenn birinden birşey duysak bak bunuda yapalım eksik olmasın modundayız.

Ama artık bu aydan itibaren ciddi anlamda yolumu çizdim.Normal folikasitli vitamini kullanıcam birde antioksidan ve gün aşırı değerlendiricem ekstra birşey yook.Dönüşüme kadar böyle ve tüp bebek için ciddi ciddi doktora karar vereceğim😍

Kızlar aşılamanın 5. Günü ateşim 38.1 öksürüyorum bide sabaha kadar devam ederse test yaptırıcam. Eğer covid olduysam bebeğin tutunma zamanlarında zararı olur mu
bu şekılde gebe kalanları okudum burda canım stres yapmamaya çalış inşAllah basit bir üst solunum yolu enfeksiyonudur geçmiş olsun

Kızlar covid sonrası depresyona girdim sanırım uyumak istiyorum hiçbir şey yapasım yok 😔

Sizlerde durumlar ne canlarım? Kimse etiketlemiyor pozitif aldım diye. Zaten sürekli konuşanlar belli ama bir kere uğrayıp isim yazdıranlar bidaha gelmiyor. Birkaç kişiye denk geldim pozitif görmüşler ama buraya yazmaya tenezzül etmiyorlar. Sinir oluyorum onlara da. Kimseyi eklemiyorum artık listeye, anca eski üye falan olursa
Bende covid oldum kuzum yaa bu ara hepimiz gebelikten değil lanet covidten pozitif olduk kaderin böylesi 😞ilk covid geçirdikten sonra bende depresyona girmiştim 🙄

Kızlar adetimin 8. Günü bugün hala gelmeye devam ediyor. Hafif yoğun leke gibi değil ama rengi de kahveye yakın. Neden böyle oldu anlamadım hiç yaşamadığım bir şey 😔

Kızlar adetimin 8. Günü bugün hala gelmeye devam ediyor. Hafif yoğun leke gibi değil ama rengi de kahveye yakın. Neden böyle oldu anlamadım hiç yaşamadığım bir şey 😔
Kuzum covit etkilemiş olabilir belki benimde 10gun geçti halen adet olmadım testte çıkmıyor sanırım kistlendim ben 😭

Gecmis olsun ya kizlar, nasil Patladi bu Covid vakalari, bu Arada Benim 2 biontech Asim var Mayis sonuna kadar ucuncu asiyi olmam gerekiyor yoksa asi Karnem gecersiz olacak. hic istemiyorum bu Arada belki hamile kalirim diye ? Siz ne dusunuyorsunuz?

Back