Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaslar bilmem hatrlayan olur mu ben 2021 subat gruplarindan beri olan arkdslari taniyorm. Uzun zamandir foruma bakmayi birakmistim simdi baktm ne var ne yok cogunuz burdasinz. Tandk gormenin sevinciyle birlkte ben de dahil hala neden bize kismet oafi die soruyorm icimden😔
Ben de burdwyim=/

Trendyoldan almıştım bandrolsuz geldi kullandim sıkıntı olmadi sahte mi diye düşündüm ama değildi 🤗
Ordan alamayınca acvison kendi sitesini buldum ordan aldım hayırlısı olsun artık ödeme cekemedi trendyol dun. Tesekkur ederim cevap icin

Kızlar covid sonrası depresyona girdim sanırım uyumak istiyorum hiçbir şey yapasım yok 😔

Sizlerde durumlar ne canlarım? Kimse etiketlemiyor pozitif aldım diye. Zaten sürekli konuşanlar belli ama bir kere uğrayıp isim yazdıranlar bidaha gelmiyor. Birkaç kişiye denk geldim pozitif görmüşler ama buraya yazmaya tenezzül etmiyorlar. Sinir oluyorum onlara da. Kimseyi eklemiyorum artık listeye, anca eski üye falan olursa
Bende suan aynıyım kuzu😒
Gerçekten kafamı kaldırmak istemiyorum
Depresyon gibi değil ama sürekli bi uyku hali, hiç enerjim yok gibi
Toparlayamadım bi
Doktorumda histeroskobiyi attı da attı
Bu reglinde geçsin, kendi toparla diip duruyor
20 si gibi regl olmam lazım, sonra histeroskobi olsam ee onunda üzerinden de bi regl geçmesi lazım tedaviye başlamak için demişti
Taa nisanda mı baslıcam ben, oda keyfimi kaçırıyo
Güyya aralıkta direkt tüp diye gittik, bişey çıka çıka aylar sonraya kaldı resmen

Bende suan aynıyım kuzu😒
Gerçekten kafamı kaldırmak istemiyorum
Depresyon gibi değil ama sürekli bi uyku hali, hiç enerjim yok gibi
Toparlayamadım bi
Doktorumda histeroskobiyi attı da attı
Bu reglinde geçsin, kendi toparla diip duruyor
20 si gibi regl olmam lazım, sonra histeroskobi olsam ee onunda üzerinden de bi regl geçmesi lazım tedaviye başlamak için demişti
Taa nisanda mı baslıcam ben, oda keyfimi kaçırıyo
Güyya aralıkta direkt tüp diye gittik, bişey çıka çıka aylar sonraya kaldı resmen
Neyse geç olsun temiz olsun güç olmasın kuzum

Kovid geçiren arkadaşlar boğaz ağrınız oldu mu hiç.. Eşimde de ben de de aşırı boğaz ağrısı var bademcikler şiş kulağa vuruyor. Ben böyle bir boğaz ağrısı yaşamadım daha önce.. Neler önerirsiniz.. Bir çok şey denedim limonlu ballı su, zencefil bal, kekik çayları, turşu suları, tuzlu sulu gargara.. Bana mısın demiyor ama.

Kovid geçiren arkadaşlar boğaz ağrınız oldu mu hiç.. Eşimde de ben de de aşırı boğaz ağrısı var bademcikler şiş kulağa vuruyor. Ben böyle bir boğaz ağrısı yaşamadım daha önce.. Neler önerirsiniz.. Bir çok şey denedim limonlu ballı su, zencefil bal, kekik çayları, turşu suları, tuzlu sulu gargara.. Bana mısın demiyor ama.
Benimde kulagıma vuruyordu sirkeli su ictim.. o biraz düzeltti hemde takviye vitamin kullandım vucut toparlamazsa toplamıyor agrıları canım mutlaka eczaneden takviye alın

Geçmiş olsun kuzu
Benim ağrı değil ama aşırı derecede yanma vardı
Bol su içerek sürekli pastil kullanarak falan rahatlıyodum biraz
Bide sularımın içine hep sirke damlatıyodum, oda fayda etti bence
İlk üç dört gün böyle zorlu geçiyor, insallah hafifler bi an önce ağrılarınız
Bence mutlaka takviye vitamin falan al eczaneden, yoksa toparlanamıyor insan
Geçmiş olsun tekrar❤️

geçmiş olsun yarım çay bardağı pekmez bir tatlı kaşığı tereyağı ve bir tatlı kaşığı limon suyunu yağ erinceye kadar ısıt sonra ara ara birer kaşık için boğaza iyi geliyo yumuşatıyo

Bende çok boğaz ağrısı olmadı canım, başlar gibi olunca umca içmiştim. O mu geçirdi acaba

Benimde kulagıma vuruyordu sirkeli su ictim.. o biraz düzeltti hemde takviye vitamin kullandım vucut toparlamazsa toplamıyor agrıları canım mutlaka eczaneden takviye alın
Vitamin de kullanıyoruz hatta antibiyotik ağrı kesici de içiyor eşim.ama dediğin gibi vücut toparlamayınca olmuyor

Geçmiş olsun kuzu
Benim ağrı değil ama aşırı derecede yanma vardı
Bol su içerek sürekli pastil kullanarak falan rahatlıyodum biraz
Bide sularımın içine hep sirke damlatıyodum, oda fayda etti bence
İlk üç dört gün böyle zorlu geçiyor, insallah hafifler bi an önce ağrılarınız
Bence mutlaka takviye vitamin falan al eczaneden, yoksa toparlanamıyor insan
Geçmiş olsun tekrar❤️
Saol canımm.. Sirke katmayı deneyeyim.. Umarım atlatırız çabuk. . Vitamin supradyn vardı evde onu içiyorz..bol bol meyve tüketiyoruz

Bende çok boğaz ağrısı olmadı canım, başlar gibi olunca umca içmiştim. O mu geçirdi acaba
Evet sen de yakın zamanda atlattın canım, iyi misin geçti değil mi tamamen senin.
3 buçuk ayda bu 2. Kovid oluşum.2 yıl olmadım olmadım tam tedavi süreçlerimde arka arkaya oldum 🤭 umca nedir vitamin mi, araştırıp olmadı onu da deneyeyim saol canımm

Evet sen de yakın zamanda atlattın canım, iyi misin geçti değil mi tamamen senin.
3 buçuk ayda bu 2. Kovid oluşum.2 yıl olmadım olmadım tam tedavi süreçlerimde arka arkaya oldum 🤭 umca nedir vitamin mi, araştırıp olmadı onu da deneyeyim saol canımm
Bitkisel bir damla canım eczanede satılıyor. Bana çok iyi geldi 1 haftada kendime geldim. Umca solüsyon

Kızlar hastaneden aradılar tedavi mart ayina kaldi 😁😁😁😁 belki nisan belki mayis bile olabilir 😁yani benim isim bu belli olmaz neyse hastane ilgiliydi madur olmanizi istemiyorum ama 3 ay bekleme suresi var dediler eşimi kontrole çağırdılar spermlere bakicaklar benim için bisey demediler heralde ilaçlar vs yumurta geliştirip büyüttüğü için tabi oda nasip kısmet çoğu kişi o evrede aksilik yaşıyor bakalim salı esime özel randevu verdiler 🤗 MaviSasa234 MaviSasa234 A R Y A A R Y A M mavili_yeshll ejce ejce Selizay Selizay

Back