- 20 Aralık 2020
- 17.147
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.233
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #6.041
Yav seliziimm güldürdün beniiiMfk karışımları ve 2,3,2,2 sistemini kullanmış evet. Unuttum
![KK60 :KK60: :KK60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
![KK60 :KK60: :KK60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yav seliziimm güldürdün beniiiMfk karışımları ve 2,3,2,2 sistemini kullanmış evet. Unuttum
Ayni benKızlar yarın 8. Günüm adetim hala leke leke geliyor, hem hafif pembe olarak hem de kahverengi olarak. Sinir oldum neden böyle oluyor![]()
Son zamanlarda benimde boyle geliyorKızlar yarın 8. Günüm adetim hala leke leke geliyor, hem hafif pembe olarak hem de kahverengi olarak. Sinir oldum neden böyle oluyor![]()
Benim hep boyle ya 8. Gun abdestlenebiliyorumSon zamanlarda benimde boyle geliyor
10 gune kadar normal zaten ama insan sıkılıyor 8 gun boyuncaBenim hep boyle ya 8. Gun abdestlenebiliyorum
Aynen10 gune kadar normal zaten ama insan sıkılıyor 8 gun boyunca![]()
Bi atraksyon yok biaey yok10 gune kadar normal zaten ama insan sıkılıyor 8 gun boyunca![]()
Ayni ben![]()
Yaaa gelin sarılıp ağlayalımSon zamanlarda benimde boyle geliyor
Ay aglamayalim kizz neden aglayalim oyle deme bacimYaaa gelin sarılıp ağlayalım
Çokk çok geçmiş olsunBen de covid olmuşum pozitifim. boğaz ağrısı ile başladı, eşim de hasta ateşi var. Spermleri kötü etkiliyor bu virüs değil mi ?![]()
Beni o yüzden mi eklemediniz
Dimi ya, gülelim napalımAy aglamayalim kizz neden aglayalim oyle deme bacim![]()
Aynen kuzum bu gunler geri gelmeyecek bi de işin bu kismi varDimi ya, gülelim napalım![]()
Kime sorsam bu günlerin tadını çıkar diyor,Aynen kuzum bu gunler geri gelmeyecek bi de işin bu kismi var![]()
Valla bence de oyle kuzum cunku bidaha yasayamayacaz bu gunleri cocuk olunca dunyamiz o olacak biraz bunu dusunup kafayi rahatlatmak lazim benceKime sorsam bu günlerin tadını çıkar diyor,biz zindan ediyoruz
Benim annem de boyle bi dunyaya cocuk getirilir mi diyo aciyorum kucuk cocugu olanlara diyor kadin ne kadar yildiysaKime sorsam bu günlerin tadını çıkar diyor,biz zindan ediyoruz
Ana gibi anaBenim annem de boyle bi dunyaya cocuk getirilir mi diyo aciyorum kucuk cocugu olanlara diyor kadin ne kadar yildiysa![]()
Canım hakkından hayırlısı nasılsa öyle olsun, üzülmeKızlar hastaneden aradılar tedavi mart ayina kaldibelki nisan belki mayis bile olabilir
yani benim isim bu belli olmaz neyse hastane ilgiliydi madur olmanizi istemiyorum ama 3 ay bekleme suresi var dediler eşimi kontrole çağırdılar spermlere bakicaklar benim için bisey demediler heralde ilaçlar vs yumurta geliştirip büyüttüğü için tabi oda nasip kısmet çoğu kişi o evrede aksilik yaşıyor bakalim salı esime özel randevu verdiler
@Sasa234
A R Y A M mavili_yeshll @ejce
Selizay
Ay benim kayınvalidem çocuğunuz olursa bu rahatlık olmaz diyor. Benim oğlum uykusuz kalır diyor. Çok sinir bozucu birşey değil mi yaKime sorsam bu günlerin tadını çıkar diyor,biz zindan ediyoruz