- 7 Mayıs 2021
- 1.827
- 2.158
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.001
Bizim 1.5 sene oldu . Rahim filmi çektirdim darlık ve yapışıklık var. aralıkta aşılama yaptırdım negatif sonuçlandı bu ay tüp bebeğe başladık opu dan önce dr yumurta ve hormonlarımı beğenmedi aşılama yaptı sonuç bekliyorum .Benm tam bir sene oldu malesef esimin dgeerleri duzelmiyor. Rahm filmi cektrdnz mi ben esimin degerleri duzelirse cektriecm
Beni o yüzden mi eklemedinizKızlar covid sonrası depresyona girdim sanırım uyumak istiyorum hiçbir şey yapasım yok
Sizlerde durumlar ne canlarım? Kimse etiketlemiyor pozitif aldım diye. Zaten sürekli konuşanlar belli ama bir kere uğrayıp isim yazdıranlar bidaha gelmiyor. Birkaç kişiye denk geldim pozitif görmüşler ama buraya yazmaya tenezzül etmiyorlar. Sinir oluyorum onlara da. Kimseyi eklemiyorum artık listeye, anca eski üye falan olursa
Kuzum bunda da bi hayır vardır elbet belki de bu arada hamiş olacaksın belli mi olur hayat bu rabbim hayırlısını nasip etsinKızlar hastaneden aradılar tedavi mart ayina kaldibelki nisan belki mayis bile olabilir yani benim isim bu belli olmaz neyse hastane ilgiliydi madur olmanizi istemiyorum ama 3 ay bekleme suresi var dediler eşimi kontrole çağırdılar spermlere bakicaklar benim için bisey demediler heralde ilaçlar vs yumurta geliştirip büyüttüğü için tabi oda nasip kısmet çoğu kişi o evrede aksilik yaşıyor bakalim salı esime özel randevu verdiler MaviSasa234 @A R Y A M mavili_yeshll ejce Selizay
Kuzum %95 anomali yüksekmiş. Bize kromozom analizi yapıldı. İstersen sizde. Yaptırın. Tüp bebekte de yapılacaktır..Merhaba kızlar
Aşılamadan sonra sperm sonuçlarını aldık, ve durum çok iyi değil eşimin morf 3 baş anomalisi 95 çıktı.. bu zor bir durum şu an her şeyi bildiğim için hazırım sürece. İlk aşılama tamamlandı. Bizim ilk testimizde ise morf 8 gelmişti aslında düşmedi bu durum lab farkından ne yazık ki.. sanırım hep 3 tü.. diyeceğim o ki 6 aydan sonra oluşmayan gebeliklerin büyük bir nedeni var ve sebepsiz değil.. bunu yola çıktığınızda göreceksiniz.. en az 3 sperm testi gerekli bana kalırsa ve gidilmiş bir çok doktor gerekiyor tanıya.. bir yıl bekleyip zamanı heba etmeyin derim ben
Umarım 2022 hepimize güzel olur
Canım biz kromozom analizi yaptırdık ben de eşim de bizim sadece DNA hasarı bakılmadı hatta ben ısrarcıydım sen takılma diyordun. Ne yazık ki ön görüm doğru çıktı açıkçasıKuzum %95 anomali yüksekmiş. Bize kromozom analizi yapıldı. İstersen sizde. Yaptırın. Tüp bebekte de yapılacaktır..
Benim de eşimin morfoloji 3, o yüzden mi olmuyor bizimMerhaba kızlar
Aşılamadan sonra sperm sonuçlarını aldık, ve durum çok iyi değil eşimin morf 3 baş anomalisi 95 çıktı.. bu zor bir durum şu an her şeyi bildiğim için hazırım sürece. İlk aşılama tamamlandı. Bizim ilk testimizde ise morf 8 gelmişti aslında düşmedi bu durum lab farkından ne yazık ki.. sanırım hep 3 tü.. diyeceğim o ki 6 aydan sonra oluşmayan gebeliklerin büyük bir nedeni var ve sebepsiz değil.. bunu yola çıktığınızda göreceksiniz.. en az 3 sperm testi gerekli bana kalırsa ve gidilmiş bir çok doktor gerekiyor tanıya.. bir yıl bekleyip zamanı heba etmeyin derim ben
Evet canım artık listeye eklemiyorum, boşver liste falan hikaye, amaç belliBeni o yüzden mi eklemediniz
Buna net cevabım evet ya da hayır değil en az iki kere hatta üç test vermenizi öneririm canım.Benim de eşimin morfoloji 3, o yüzden mi olmuyor bizim
Benimkini atayım da bir bak, anomaliler yazıyorBuna net cevabım evet ya da hayır değil en az iki kere hatta üç test vermenizi öneririm canım.
Morfoloji için de anomalilere bakılmalı bizim bir öncekinde bakılmamıştı sadece morf vardı ve O da 8 idi.
Sekiz çok iyi ama sanırım öyle değildi lablar yanıltıcı olabilir.
Bizim de %3 kuzum ama sayı yeterli demişlerdi ama bende artık yoruldum ya gelsin şu agustos zaman kaybetmicem direk tedaviye girişcemBenim de eşimin morfoloji 3, o yüzden mi olmuyor bizim
Selamm. Morfoloji 4’den fazla olunca ok diyorlar. 3 de çok az değil.Merhaba kızlar
Yok :)Kızlar birşey sorucam türk kahvesinin bilinen bi etkisi var mı olumsuz bu süreçte biliyormusunuz
Evet canım, ama denk gelmesi süreci uzatırSelamm. Morfoloji 4’den fazla olunca ok diyorlar. 3 de çok az değil.
Covidden olmasinKızlar yarın 8. Günüm adetim hala leke leke geliyor, hem hafif pembe olarak hem de kahverengi olarak. Sinir oldum neden böyle oluyor
Bilmiyorum ki, 6 günde biterdi benimCovidden olmasin
Sen test yapmış mıydın peki?Kızlar yarın 8. Günüm adetim hala leke leke geliyor, hem hafif pembe olarak hem de kahverengi olarak. Sinir oldum neden böyle oluyor
Ne testi kuzucumSen test yapmış mıydın peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?