Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Heterozigotta taşıyıcı oluyorsun.. Yani sende o gen var ama ifadesi yok..
Ama pai heterozigotta olsa önlem amaçlı gebe kalana kadar yumurtlama sonrası coraspin kullanıyorlar diye biliyorum…
Gebelik oluşunca da 3 ay kadar oksapar kullanılıyor,… Güven veriyor…
Yumurtlama sonrası coraspin alam bari bir tane günde

Çay koyun
IMG_20220217_220607.jpg

Görecez hafıza mı balık hafıza mı 😂
Bence onu da biz yönetiyoruz… Sen ona sürekli hatırlatmalısın… İdiot muamelesi yapma😄
Bak benimkine garibim bilmiyorum.. Embryo gelse bile ilk defa erkek görmüş gibi davranıp bakışıp reddetti😄
Eşime diyorum.. Senin ilk görüşteki aşkın embryoya ilham olmadı 😁

Bence onu da biz yönetiyoruz… Sen ona sürekli hatırlatmalısın… İdiot muamelesi yapma😄
Bak benimkine garibim bilmiyorum.. Embryo gelse bile ilk defa erkek görmüş gibi davranıp bakışıp reddetti😄
Eşime diyorum.. Senin ilk görüşteki aşkın embryoya ilham olmadı 😁
Hahahaha Allah iyiliğini versin ya, 😂 😂

Kızlar covid sonrası depresyona girdim sanırım uyumak istiyorum hiçbir şey yapasım yok 😔

Sizlerde durumlar ne canlarım? Kimse etiketlemiyor pozitif aldım diye. Zaten sürekli konuşanlar belli ama bir kere uğrayıp isim yazdıranlar bidaha gelmiyor. Birkaç kişiye denk geldim pozitif görmüşler ama buraya yazmaya tenezzül etmiyorlar. Sinir oluyorum onlara da. Kimseyi eklemiyorum artık listeye, anca eski üye falan olursa
En son belli 5-6 kişiyle whatsap grubu kurup terk edicez buraları 😬 yazan kişiler belli pozitif görenler vın turizmden daha hızlı gittiler

Merhaba arkadaslar bilmem hatrlayan olur mu ben 2021 subat gruplarindan beri olan arkdslari taniyorm. Uzun zamandir foruma bakmayi birakmistim simdi baktm ne var ne yok cogunuz burdasinz. Tandk gormenin sevinciyle birlkte ben de dahil hala neden bize kismet oafi die soruyorm icimden😔

Merhaba arkadaslar bilmem hatrlayan olur mu ben 2021 subat gruplarindan beri olan arkdslari taniyorm. Uzun zamandir foruma bakmayi birakmistim simdi baktm ne var ne yok cogunuz burdasinz. Tandk gormenin sevinciyle birlkte ben de dahil hala neden bize kismet oafi die soruyorm icimden😔
Hoşgeldin tekrar🍀 evet hatırladım seni biz hala buralardayız 🙈

Back