- 18 Nisan 2021
- 14.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.382
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #5.961
Kim olduklarını unuttum yaCikar Sen de onlari :)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim olduklarını unuttum yaCikar Sen de onlari :)
Valla öyle ordan ortaya atıyorum kendimiKuzum covid sonrası uyku isteği bi çok kişi de duydum bol bol sıvı tüket mutlaka
Yumurtlama sonrası coraspin alam bari bir tane gündeHeterozigotta taşıyıcı oluyorsun.. Yani sende o gen var ama ifadesi yok..
Ama pai heterozigotta olsa önlem amaçlı gebe kalana kadar yumurtlama sonrası coraspin kullanıyorlar diye biliyorum…
Gebelik oluşunca da 3 ay kadar oksapar kullanılıyor,… Güven veriyor…
İnşallah canım, herkes aynı şeyi söylüyorMerhaba sanırım covid etkisi. Bende oldum asla eski enerjime ulasamıyorum cok gecmiş olsun size de bir an evvel düzelirsiniz inşallah..
Amaaan ne hazırlığı, benden olmayacak galiba, iyice umutsuzluğa kapıldımVucut kendini gebelige hazirliyor olmasin15 subat ovu gunuydu ama Yarisi iceri yarisi disari kacti veletlerin, gelecek ay da kocam is seyahatinde tam o gunlerde
![]()
Öyle düşünme kuzum.. Senin bedeninde hafıza var.. Gebelik oluştuğu için artık ne yapacağını biliyor.. Bence biraz sabret ve kendine dikkat et..Amaaan ne hazırlığı, benden olmayacak galiba, iyice umutsuzluğa kapıldım![]()
Aa olmaz ama Hoca naaparsa cemaat naaapsinAmaaan ne hazırlığı, benden olmayacak galiba, iyice umutsuzluğa kapıldım![]()
Tamam tamam sustumAa olmaz ama Hoca naaparsa cemaat naaapsin![]()
Görecez hafıza mı balık hafıza mıÖyle düşünme kuzum.. Senin bedeninde hafıza var.. Gebelik oluştuğu için artık ne yapacağını biliyor.. Bence biraz sabret ve kendine dikkat et..
Umutsuzluğa kapılma bak Y görünümlü kalp rahmim düzleştirielecek Mart dedim ama süreç uzayacak ofis histereskopiyi de öğrenmiş olcaz nasıl bi şeymiş şekli şemali nasılmış önden gitçemAmaaan ne hazırlığı, benden olmayacak galiba, iyice umutsuzluğa kapıldım![]()
Histeroskopi sonrası olumlu sonuç alan çok kişi var. Hadi inşallahUmutsuzluğa kapılma bak Y görünümlü kalp rahmim düzleştirielecek Mart dedim ama süreç uzayacak ofis histereskopiyi de öğrenmiş olcaz nasıl bi şeymiş şekli şemali nasılmış önden gitçem![]()
Bence onu da biz yönetiyoruz… Sen ona sürekli hatırlatmalısın… İdiot muamelesi yapmaGörecez hafıza mı balık hafıza mı![]()
Hahahaha Allah iyiliğini versin ya,Bence onu da biz yönetiyoruz… Sen ona sürekli hatırlatmalısın… İdiot muamelesi yapma
Bak benimkine garibim bilmiyorum.. Embryo gelse bile ilk defa erkek görmüş gibi davranıp bakışıp reddetti
Eşime diyorum.. Senin ilk görüşteki aşkın embryoya ilham olmadı![]()
İnşallah kuzum inşallah umut hep varHisteroskopi sonrası olumlu sonuç alan çok kişi var. Hadi inşallah![]()
Trendyoldan almıştım bandrolsuz geldi kullandim sıkıntı olmadi sahte mi diye düşündüm ama değildiMaxijuno kullananlar internetten aldıysa hangi siteden aldı acaba ya da alabilcegim güvenli site önerebilcek var mı trendyoldan alamıyorum su an nedenini anlamadım
En son belli 5-6 kişiyle whatsap grubu kurup terk edicez buralarıKızlar covid sonrası depresyona girdim sanırım uyumak istiyorum hiçbir şey yapasım yok
Sizlerde durumlar ne canlarım? Kimse etiketlemiyor pozitif aldım diye. Zaten sürekli konuşanlar belli ama bir kere uğrayıp isim yazdıranlar bidaha gelmiyor. Birkaç kişiye denk geldim pozitif görmüşler ama buraya yazmaya tenezzül etmiyorlar. Sinir oluyorum onlara da. Kimseyi eklemiyorum artık listeye, anca eski üye falan olursa
Ben hic bir sey yapmadim bu ay yumurtlama evresini annemlerin yaninda geciriyorum bolca anne yemegi yedim artik diger zamanlara besin olsunHanımlar nasılsınız? Napysnz? Herkes bi kırmızıları görüp saha dışında dinlenme moduna geçmiş durumda![]()
Hoşgeldin tekrarMerhaba arkadaslar bilmem hatrlayan olur mu ben 2021 subat gruplarindan beri olan arkdslari taniyorm. Uzun zamandir foruma bakmayi birakmistim simdi baktm ne var ne yok cogunuz burdasinz. Tandk gormenin sevinciyle birlkte ben de dahil hala neden bize kismet oafi die soruyorm icimden![]()