- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #5.941
Takviye canımNe için o
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takviye canımNe için o
EtkilimiymişTakviye canım
Vala bilmiyorum canım benim b12im 200 lerde 400 olursa gebelik sansı yükseliyor vs diyorlar hemde folik asit kullanmak icin bunda karar kıldımEtkilimiymiş
Amiinn canım inşallahBende devit 3 bide folik asit kullanıyorum inşallah faydası olur hepimize
Ben hala kocamı ikna etmeye çalışıyorum tüp bebeğeHanımlar nasılsınız? Napysnz? Herkes bi kırmızıları görüp saha dışında dinlenme moduna geçmiş durumda![]()
Bir kısmımızda regli gelmesin diye köşesine çekilip dua etmekte SasacımHanımlar nasılsınız? Napysnz? Herkes bi kırmızıları görüp saha dışında dinlenme moduna geçmiş durumda![]()
Ayy kıyamam kuzum.. İkna etmeye çalışma hiç.. Erkeklerde bi tetikleyici unsur gerekiyorBen hala kocamı ikna etmeye çalışıyorum tüp bebeğe![]()
O zaman daha çok vazgeçiyor başım şişti diyipAyy kıyamam kuzum.. İkna etmeye çalışma hiç.. Erkeklerde bi tetikleyici unsur gerekiyorÇocuklu gebe arkadaşlarına götür
![]()
Bende napsam diye düşünüyorumBir kısmımızda regli gelmesin diye köşesine çekilip dua etmekte Sasacım![]()
Ben estrofem kullanıyorum… Haftaya Çarşamba rahim kontrolüm var bakalım kalınlaşmış mı?O zaman daha çok vazgeçiyor başım şişti diyipşaka bi yana yollar arıyorum ikna etmek için de bklm belki daha erkene çekeriz sen neler yaptım cnm
Haha, aynen, reglimin son günü bugün. Çalışmalar başlar yakında.Hanımlar nasılsınız? Napysnz? Herkes bi kırmızıları görüp saha dışında dinlenme moduna geçmiş durumda![]()
Cikar Sen de onlari :)Kızlar covid sonrası depresyona girdim sanırım uyumak istiyorum hiçbir şey yapasım yok
Sizlerde durumlar ne canlarım? Kimse etiketlemiyor pozitif aldım diye. Zaten sürekli konuşanlar belli ama bir kere uğrayıp isim yazdıranlar bidaha gelmiyor. Birkaç kişiye denk geldim pozitif görmüşler ama buraya yazmaya tenezzül etmiyorlar. Sinir oluyorum onlara da. Kimseyi eklemiyorum artık listeye, anca eski üye falan olursa
Baskılıyor olablr cnm bnce takip etme yumurtlama göremezsen stres olablrsnBen estrofem kullanıyorum… Haftaya Çarşamba rahim kontrolüm var bakalım kalınlaşmış mı?
Estrofem yumurta oluşumunu baskılıyor mu? Onu düşünüyorum.. Baskılamıyorsa ovulasyon ile takip mi yapsam?
Heterozigotta taşıyıcı oluyorsun.. Yani sende o gen var ama ifadesi yok..Haha, aynen, reglimin son günü bugün. Çalışmalar başlar yakında.
Trombofili sonucum çıktı bugün, hafif pıhtılaşma var ama çok önemli değil dedi genetik doktorum. Eki Görüntüle 3008815
Kuzum covid sonrası uyku isteği bi çok kişi de duydum bol bol sıvı tüket mutlakaKızlar covid sonrası depresyona girdim sanırım uyumak istiyorum hiçbir şey yapasım yok
Sizlerde durumlar ne canlarım? Kimse etiketlemiyor pozitif aldım diye. Zaten sürekli konuşanlar belli ama bir kere uğrayıp isim yazdıranlar bidaha gelmiyor. Birkaç kişiye denk geldim pozitif görmüşler ama buraya yazmaya tenezzül etmiyorlar. Sinir oluyorum onlara da. Kimseyi eklemiyorum artık listeye, anca eski üye falan olursa
Merhaba sanırım covid etkisi. Bende oldum asla eski enerjime ulasamıyorum cok gecmiş olsun size de bir an evvel düzelirsiniz inşallah..Kızlar covid sonrası depresyona girdim sanırım uyumak istiyorum hiçbir şey yapasım yok
Vucut kendini gebelige hazirliyor olmasinKızlar covid sonrası depresyona girdim sanırım uyumak istiyorum hiçbir şey yapasım yok