- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #5.721
Evet pratik bir işlem ama çok çok azıcık acıtıyor.Güzel geçti 5 dk da oldu bittiçok ümidimiz yok ama hayırlısı olsun
![]()
![Face with rolling eyes :rolling_eyes: 🙄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f644.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet pratik bir işlem ama çok çok azıcık acıtıyor.Güzel geçti 5 dk da oldu bittiçok ümidimiz yok ama hayırlısı olsun
![]()
Vücuda olumlu mesajlar ver..Güzel geçti 5 dk da oldu bittiçok ümidimiz yok ama hayırlısı olsun
![]()
Ay insallah ya bakalim daha var surece ama görünce moralmen çöküyor insanKuzum transferdeki bütün ilaçları sağlık ocağıdaki doktor yazınca karşılıyor. Ben yeni öğrendim.. Oksapar 10 günlük dozuna 370 lira verdim..
2 duphaston, 2 oksapar, coraspin 125 tl verdim. Doktor kesinlikle bi daha öyle alma ben yazarım. O kaddar masraf içerisinde buna nasıl yetişeceksin dedi.. Valla alıp ellerini öpmek istedim. Sonunda biri anladı diye
Sadece prolutex olan karşılamadı.
Aklında olsun..
Zaten yükümüz ağır..
Kız reçete yok ne alim kafama göreKuzu da 5 gün varmış.. Aslında alabiliyorsan baştan alsan.. Olmuyor mu?
Güzel geçti 5 dk da oldu bittiHayırlı olsun canım
Nasıl geçti peki?.
Sen nasıl oldun canım ?.Kız reçete yok ne alim kafama göredoktora gitmedim daha hele gidim
![]()
İlk aşılamada acı olmuştu bugünde yanma oldu . İşlem öncesi tuvalete gidecektim doktor gitme dedi geçiş kolay olsun çişim vardı baskıda olunca zorlandımEvet pratik bir işlem ama çok çok azıcık acıtıyor.![]()
Hahhaha alemsinnn ben tüp bebek doktoru buldum o kadar negatifim yaniVücuda olumlu mesajlar ver..
Bence benimki o yüzden tutmadı.. O kdar negatiftim kiBebek kendini sahipsiz hissetti..
Şimdi yavrum kuzum diye bağrıma basıcam ve test yapmıycam![]()
Gonalf iğne illa ki kullanıcan tanesi 1550 tl . Ondan stoklaKız reçete yok ne alim kafama göredoktora gitmedim daha hele gidim
![]()
Aaa bende bilmiyodum aklımda olsun sağol kuzumKuzum transferdeki bütün ilaçları sağlık ocağıdaki doktor yazınca karşılıyor. Ben yeni öğrendim.. Oksapar 10 günlük dozuna 370 lira verdim..
2 duphaston, 2 oksapar, coraspin 125 tl verdim. Doktor kesinlikle bi daha öyle alma ben yazarım. O kaddar masraf içerisinde buna nasıl yetişeceksin dedi.. Valla alıp ellerini öpmek istedim. Sonunda biri anladı diye
Sadece prolutex olan karşılamadı.
Aklında olsun..
Zaten yükümüz ağır..
Iyiyim canim regl olmadım ya geciktim başka sikimti yokSen nasıl oldun canım ?.
Ya tecrübeli degilim ondan alsam bilmiyom şimdi napcam etcem hahahahaGonalf iğne illa ki kullanıcan tanesi 1550 tl . Ondan stoklabende 1 tane kaldı buzdolabının en güzel köşesinde sakladım
Allahım stokladığımız şeye bakYa tecrübeli degilim ondan alsam bilmiyom şimdi napcam etcem hahahaha
Hay allahIyiyim canim regl olmadım ya geciktim başka sikimti yok![]()
Bak şimdi içime kurt düştü, ben hep ilişkiden önce işerim, işememek mi lazım ayİlk aşılamada acı olmuştu bugünde yanma oldu . İşlem öncesi tuvalete gidecektim doktor gitme dedi geçiş kolay olsun çişim vardı baskıda olunca zorlandım![]()
Aman bosver içinde kalcagina=)Kuzum hesap kitap yapıyoruz hiç birşey tutmuyorArtık bende yapmayayım doktora kendimi bırakayım diyorum..
Doktorda muhtemelen bana bi yeri ile gülüp, seni mi kırıcaz be gülüm yaptı bence![]()
Vallahi ya tüm param bu tedavilere gidiyor kaç aydır evlenmeden önce 1 kez gitmedim su kadın doğuma bataklık gibi evlendikten sonra çıkamadım oyhAllahım stokladığımız şeye bakMillet makyaj malzemesi parfüm stokluyo biz iğne
![]()
Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine eğer devam ederse bi doktora görün mutlakaSelam kuzularım nasılsınız? Ben aptal gibiyim çok yazamıyorum bu aralar. Hastalık gitti ama mallığı kaldı. Cidden mal gibiyim, baş ağrısı ve sersemlik var sürekli, bugün çocuklara bile nasıl ders anlattım anlamadım