Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güzel geçti 5 dk da oldu bitti 😍 çok ümidimiz yok ama hayırlısı olsun 🙏🏻
Vücuda olumlu mesajlar ver..
Bence benimki o yüzden tutmadı.. O kdar negatiftim ki :D Bebek kendini sahipsiz hissetti..
Şimdi yavrum kuzum diye bağrıma basıcam ve test yapmıycam :D

Kuzum transferdeki bütün ilaçları sağlık ocağıdaki doktor yazınca karşılıyor. Ben yeni öğrendim.. Oksapar 10 günlük dozuna 370 lira verdim..
2 duphaston, 2 oksapar, coraspin 125 tl verdim. Doktor kesinlikle bi daha öyle alma ben yazarım. O kaddar masraf içerisinde buna nasıl yetişeceksin dedi.. Valla alıp ellerini öpmek istedim. Sonunda biri anladı diye :KK70:
Sadece prolutex olan karşılamadı.
Aklında olsun..
Zaten yükümüz ağır..
Ay insallah ya bakalim daha var surece ama görünce moralmen çöküyor insan

Kuzum transferdeki bütün ilaçları sağlık ocağıdaki doktor yazınca karşılıyor. Ben yeni öğrendim.. Oksapar 10 günlük dozuna 370 lira verdim..
2 duphaston, 2 oksapar, coraspin 125 tl verdim. Doktor kesinlikle bi daha öyle alma ben yazarım. O kaddar masraf içerisinde buna nasıl yetişeceksin dedi.. Valla alıp ellerini öpmek istedim. Sonunda biri anladı diye :KK70:
Sadece prolutex olan karşılamadı.
Aklında olsun..
Zaten yükümüz ağır..
Aaa bende bilmiyodum aklımda olsun sağol kuzum

Daha da zorlaştırıyorlar herşeyi Allah yardımcımız olsun kızlar

Eklentiler

• 6F4659B6-A476-49AF-8740-F63A35EDA780.jpeg
    6F4659B6-A476-49AF-8740-F63A35EDA780.jpeg
    247,9 KB · Görüntüleme: 36
Selam kuzularım nasılsınız? Ben aptal gibiyim çok yazamıyorum bu aralar. Hastalık gitti ama mallığı kaldı. Cidden mal gibiyim, baş ağrısı ve sersemlik var sürekli, bugün çocuklara bile nasıl ders anlattım anlamadım
Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine eğer devam ederse bi doktora görün mutlaka

Back