Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak şimdi içime kurt düştü, ben hep ilişkiden önce işerim, işememek mi lazım ay 😂
Hahahah kız tüp bebek transferinde de sıkışık olmak gerekiyo ama işlem rahat olsun diye ilişkiyle bi alakası yok bence. İşlem sırasında hemşirede karnıma bastırıyodu çişim ucundaydı heran fışkırabilirdi😂😂

Selam kuzularım nasılsınız? Ben aptal gibiyim çok yazamıyorum bu aralar. Hastalık gitti ama mallığı kaldı. Cidden mal gibiyim, baş ağrısı ve sersemlik var sürekli, bugün çocuklara bile nasıl ders anlattım anlamadım
Çok duyuyorum böyle olanları . Vitamin , enerji içecekleri falan kullan

Margee Margee sen bu işeme mevzusunu netleştir iyice sor doktoraya 😂
Kuzum amaç ultrasonda daha net bir görüntü sağlamak için oradaki yumurtayı görmek ve en yakınına spermi bırakmak için İdrara sıkışık gelin derleer ben öyle biliyorum
İlişkiden sonra sıkışık olunca tuvalete gidince bu sefer her şey çıkıyor bende işemek öncesi iyi😂😂

Kuzum transferdeki bütün ilaçları sağlık ocağıdaki doktor yazınca karşılıyor. Ben yeni öğrendim.. Oksapar 10 günlük dozuna 370 lira verdim..
2 duphaston, 2 oksapar, coraspin 125 tl verdim. Doktor kesinlikle bi daha öyle alma ben yazarım. O kaddar masraf içerisinde buna nasıl yetişeceksin dedi.. Valla alıp ellerini öpmek istedim. Sonunda biri anladı diye :D
Sadece prolutex olan karşılamadı.
Aklında olsun..
Zaten yükümüz ağır..
Özeldeki doktor yazınca karşılamıyor mu?

Kuzum benim 1. deneme negatif oldu.
-Ya embryo genetiği bozuk- buna tik atıyorlar zaten, normal gebelikteki gibi.. Ama 5.güne gittiği içinde sağlıklı olabileceği var sayılıyor.
-ya benim rahimde sıkıntı var- benim hsg temiz, tüpler açık. Usg de temiz.. Doktor o yüzden bunu direk eledi.
-ya da bağışıklık sistemim izin vermiyor- 23 kromozom babadan geldiği için yabancı olarak algılanıyor ve reddediyor olabilir. Bunun için llenfosit aşısı var. Babadan kan alıp, beyaz kan hücreleri toplanıp anneye veriliyor. Ama 2-3 aylık tedaviymiş. Şimdi bunu denemek istemiyorum dedi doktor. 3. denemede deneriz dedi.

O yüzden doktor şuan embryo sağlıksızdı diye düşünerek hareket etmek istiyor.
İntralipid tedavisi de aslında yoğun bakım hastalarına verilen bi besin.. Bağışıklığı baskılayıcı özelliği varmış. Çoklu düşüklerde veya anti tpo gibi bağışıklık kaynaklı redlerde kullanılıyor.
Benim ailemde çok fazla romatolojik hastalık var. Annem ablam halam herkeste birşey var. Olabilmesi muhtemel diye ben istedim. Bakalım inş faydasını görürüm.
Romatolojik hastaliklardan kaynaklaniyor olabilir mi ? Benim annemde romatoid artrit var tabi bende var mi yok mu bilmiyorum henuz imumin sistemini mi etkiliyor demislerdi acaba mi dedim

B4665035-355C-4158-B500-A2579E3765E7.jpeg
Havucumu ve kocami getirin bana 😂😂

Romatolojik hastaliklardan kaynaklaniyor olabilir mi ? Benim annemde romatoid artrit var tabi bende var mi yok mu bilmiyorum henuz imumin sistemini mi etkiliyor demislerdi acaba mi dedim
Tüp bebekte olabiliyor.. Ama genelde bebek tutunuyor düşük ile sonlanıyor.. Yabi bebek tutunmadı ise çok buna bağlanmıyor..

Kızlar adet sokulmesi icin maydonoz suyu nasıl yapılıyor veee ne zaman içilir etkisi ne zaman çıkar A R Y A A R Y A MaviSasa234 MaviSasa234
Kuzu yazmıştım görmedin sanırım. Yarım demet maydanozu suda kaynat, kaynayınca altını kapatıp ılımasını bekle. Gün içinde suyunu tüket 3-4 bardak, ben bir kere denemiştim ertesi gün söktü hemen

Back